• Thu 6 May 2021 14:58
    3262 visningar
    54 svar
    54
    3262

    Kännetecken vid cannabisrökning

    Cannabis är ju den mildaste drogen, mildare än alkohol och jag hade inte varit alltför orolig om det endast handlar om det om jag vore du. Men för att svara på din fråga så är det enkelt att dölja om han vill. Det säkraste sättet för dig att få reda på om han rökt är att tvinga honom att kissa på en sticka som detekterar THC. Finns att köpa på bland annat Apotek365. Som orolig förälder hade jag dock köpt en multisticka som analyserar många olika droger samtidigt för att få ett hum om det är bara cannabis som brukas eller något värre.

  • Thu 6 May 2021 19:34
    #27
    Anonym (Bekymrad) skrev 2021-05-06 19:30:33 följande:

    Jag börjar förstå att jag kanske menar nåt annat än andra med "nolltolerans"? För mig är nolltolerans att vi vill att hen inte ska röka överhuvudtaget, alltså noll rökning, inte att vi liksom sätter hårt mot hårt eller kör hårda puckar eller tough love eller liknande. Vi försöker ha en öppen tillitsfull och respekterande kommunikation, och när hen säger att hen inte röker längre känns det fel att ifrågasätta det om vi inte har nån annan anledning än bara min oro liksom. Eller?


    Jag tycker att ni har en vettig inställning och anser att du resonerar mycket sunt. Kör på samma spår och välj att lita på honom om du inte känner någon annan anledning till oro.
  • Thu 6 May 2021 20:31
    #31
    Anonym (Bekymrad) skrev 2021-05-06 19:59:43 följande:

    Ok, tack! Jag läste i nån annan tråd nån hade skrivit om sin son som missbrukade amfetamin tror jag det var där du också hade svarat ingående och du verkar ju ha rätt mycket erfarenhet och koll, så det känns ju bra att du tycker att vi har rätt inställning. Tack!


    Tack, det värmer verkligen! <3 Jag hoppas och tror att allt går fortsatt bra för er son.
Svar på tråden Kännetecken vid cannabisrökning