Inlägg från: Anonym (Så trött på allt dravel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Så trött på allt dravel)

    Kännetecken vid cannabisrökning

    Törstiga tuppen skrev 2021-05-06 22:19:48 följande:
    Så länge vår son umgicks med samma grupp så var det omöjligt att lita på honom då alla andra rökte. Det här var många år sedan och då var spice populärt så det rökte de också. Allt de kunde hitta. Han bedyrade som sagt att han slutat men med jämna mellanrum hittade man tomma påsar i jackfickorna och ibland kom han hem påtagligt påverkad, men vi hade inga bevis. Därför skrev vi in honom på Maria ungdom. Det blev inte bättre och man var alltid nervös för att något skulle hända. I efterhand har han berättat att det var skönt att gå på piss eftersom det var en godtagbar anledning att tacka nej. Folie använder de för att packa om i.

    Låter ju knappast som att drogen i sig var problemet i detta fallet utan snarare att du inte har lärt honom att inte falla för grupptrycket. Grupptryck kan vara ett stort problem vad den nu än handlar om! Som ex det samhällsenliga grupptrycket om att man ska bruka alkohol, trots alla skador det med för i samhället och i kroppen och som även dessutom är högre listad som skadlig än cannabis! 


    Men antar att du inte springer till Maria ungdom för att han dricker med sina kompisar ? Hycklare isåfall vilket jag med största sannolikhet kan säga att du är.


    Klart det blev skönt för han när han förmodligen kände sig oberättigat pressad ifrån gruppen och pressad i motsatt håll ifrån dig som var hans förälder. Säger ingenting om huruvida han tyckte att det var skönt eller inte att sluta röka, utan endast skönt att han slapp att säga "mamma tvingar mig".


     

Svar på tråden Kännetecken vid cannabisrökning