• Liss20002021

    Islamistbevakning i Sveriges Radio vinklad, bevis kom när reporter var sambo med islamisten man granskat, mörkat för sina lyssnare.

    De flesta har väl hört detta att i Ekot, Sveriges Radio har Sanna Drysén bevakat Islamister, Docu.nu avslöjade att Sanna som granskade Islamister var partisk och är sambo med en av islamisterna som bevakades samtidigt som hennes mamma som varit politiskt engagerad i Socialdemokraterna fört islamistens talan, hjälp med socialen, skrivit brev till riksdagen mm. SR har endast reagerat nu, 6 månader senare när denna skandal avslöjats med varningstext på Sannas artiklar.

    Sannas mamma har tydligen även ljugit för socialen för att islamisten ska få skuldsanering. En av lögnerna är att islamisten skulle bo hos Sannas mamma där han är skriven, men han bor med Sanna och hans barn. Även vissa brott han begåtts har undanhållits, t.ex när han hotat en journalist i Gävle som granskat en moské. 

    Redan innan man visste detta så var folk kritiska på hennes granskning av islamisterna då bara en sida kommit fram, om hur synd det är om Islamisterna. Nu när folk sett att hon är partisk så blir det ännu värre.

    Men Ekochefen Klas Wolf-Watz vägrar att se vad som är fel, enligt honom så fick hon sluta när de fick reda på skandalen och att hon blev tillsammans med honom när hon redan skrivit artiklarna, men även detta visar sig vara en lögn. 

    Detta är självklart inte första gången PS gjort bort sig med ett tydligt exempel hur vänsterviklad SR och SVT är. 

    Man har ju länge vetat att MP och V är överrepresenterade bland PS arbetare. Det är ingen överraskning att MP nu jobbar hårt med att ta hem IS-kvinnor istället för att bry sig om offren till IS först vilket borde vara det självklara.

    Kan ni tänka er om det var nazister som granskades och reportern var tillsammans med en av nazisterna i hemlighet samtidigt som samtliga artiklar som skrivit är positiva för nazisternas sida? Skulle SR vifta bort kritik lika lätt då?

  • Svar på tråden Islamistbevakning i Sveriges Radio vinklad, bevis kom när reporter var sambo med islamisten man granskat, mörkat för sina lyssnare.
  • Liss20002021

    Nu har en anmält hennes artiklar, men varför anmäla?? Alla vet att inget händer, inte ens om det mot förmodan skulle fällas. När folk klagade på vinklingen skyddade hennes chefer henne med att de var okej enligt publik service regler. 

    SR och SVT behöver inte lyssna på kritik, ingen kan protestera med av-prenumeration eller liknande då vi skattebetalare tvingas betala för vänstervinklingen inom PS.

  • Liss20002021

    Någon som vet vad hon gör nu? Aftonbladet skriver om detta idag, att folk inom SR vill ta bort hennes artiklar då det blivit som en privat annonssida för denna islamist. 

    "Avslöjandet har under veckan väckt starka reaktioner och på fredagsmorgonen hade totalt fyra anmälningar till Granskningsnämnden inkommit.


    Även internt har uppgifterna varit kännbara, uppger både nuvarande och tidigare medarbetare för Aftonbladet.


    Flera personer vittnar om att avslöjandet varit på agendan under veckan, och att den uppkomna situationen diskuterats vid flertalet tillfällen och väckt intern kritik.


    ?Fått enorma följder?

    ? Detta har nu fått enorma följder, både för medarbetarnas säkerhet och Ekots trovärdighet. De som jobbar på Ekot har byggt sina karriärer på att vara konsekvensneutrala och opartiska och det är de som får lida nu. 


     

    ? Hennes arbete har inte varit opartiskt och jag tycker därför att det är fel av Ekot att artiklarna får ligga kvar på sajten. Så länge de gör det så framstår ju Ekot, som är en skattefinansierad verksamhet, som hans privata propagandakanal.


     


    Aftonbladet har sökt Ekots chef, Klas Wolf-Watz, som bett att få återkomma. En tidigare intervju med honom på ämnet finns här."

  • pyssel
    Anonym (Hum) skrev 2021-05-07 20:17:07 följande:

    Hur definierar du "islamist"?


    Det är SÄPO:s bedömning i fallet det gäller.
  • Anonym (Hum)
    pyssel skrev 2021-05-07 20:45:59 följande:

    Det är SÄPO:s bedömning i fallet det gäller.


    Fast det var inte det jag fråga. Utan hur ts definierar ordet.
  • pyssel
    Anonym (Hum) skrev 2021-05-07 21:26:50 följande:

    Fast det var inte det jag fråga. Utan hur ts definierar ordet.


    Det finns gällande definitioner, med betoning på "-er", som stämmer in på imamen son, men TS kanske har en annan när hon benämner flickvännen "islamist" också. Är det det som gör att du undrar?
  • pyssel
    pyssel skrev 2021-05-07 21:39:03 följande:

    Det finns gällande definitioner, med betoning på "-er", som stämmer in på imamen son, men TS kanske har en annan när hon benämner flickvännen "islamist" också. Är det det som gör att du undrar?


    Eller nej, det gjorde hon visst inte, "annonssida för denna islamist" syftar mest troligt på islamisten journalisten är ihop med. Definierar inte du, "Anonym (Hum), honom som islamist?
  • Liss20002021
    Anonym (Hum) skrev 2021-05-07 20:17:07 följande:

    Hur definierar du "islamist"?


    Troende muslim som vill få in islam i politiken och sharialagar.
  • Liss20002021
    Anonym (oooo) skrev 2021-05-07 20:39:54 följande:

    Varför är du så engagerad i detta? 


    För att detta är ett bra bevis att public service inte fungerar. Trotts att alla ser hur vinklade hennes artiklar är även innan det kom fram att hon hade intressen att försvara islamisten så fortsätter cheferna att försvara hennes extremt vinklade texter.

    Ungefär som man runt 2015 spred Fake News på SR och SVT där man hela tiden sa att massinvandring är lönsam, gick till och med så långt så Centerpartiet tyckte att Sverige skulle ta emot 30 miljoner...

    Detta är speciellt intressant när etablissemanget går så hårt åt "alternativ" media när public service som får miljarder av skattebetalare själva vinklar extremt mycket och sprider fake news så länge det är politiskt korrekt.
  • Liss20002021

    Kan denna skandal vara vändningen för public service? SR försökte mörka och har till viss del lyckad, tiden har t.ex gått för att de ska kunna fällas av granskningsnämnden enligt vissa.

Svar på tråden Islamistbevakning i Sveriges Radio vinklad, bevis kom när reporter var sambo med islamisten man granskat, mörkat för sina lyssnare.