• nihka

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Anonym (Socialliberal klok farbror) skrev 2021-05-15 13:45:54 följande:
    Du behöver tänka efter lite. Det handlar inte om oliktänkande kvinnor utan om ett väldigt litet antal kvinnor som inbillar sig att manshat och personangrepp ryms inom yttrandefriheten och forumreglerna. Och de finns verkligen inte bara på flashback utan är även ett högst obehagligt inslag även här, vanligt i nästan alla trådar.
     
    Det är manshat att ständig tala svepande och negativt om gruppen män. Det är själva definitionen på manshat - ett skolboksexempel. Jag förstår att den som talar om för alla män den pratar med på telefon genom jobbet att de anser att de är korta/tjocka/ointressanta skulle få sparken direkt. Det är nog bäst att gömma undan sitt riktiga jag i det läget. Men någonstans måste det få komma fram och det är redan vanligt att manhatare väljer ett nätforum och människorna där som sin pysventil. FL passar ju extra bra där med sin stora övervikt på kvinnor som kan delta och elda på manshatet. Var bättre att sprida sitt manshat än bland män.
     
    Nej, du "speglar" inga otrevligheter. Du bara ÄR otrevlig för du inte tål mothugg och särskilt inte från män. Du tar mothugg som tillrättavisningar och uppläxningar och du har väl hört dem så många gånger förr från olika håll vilket säkert är orsaken till att du går igång på dem som du gör.
     
    Jag anar att du går bärsärkagång mot andra på forumet som säger emot dig. Det är ett mönster. Du är oförmögen att lyfta dig över fjunfjortisnivån med nedsättande ord. Där är du hela tiden. 
     
    Du verkar så onödigt kränkt, men jag förstår att det är vad du försöker åstadkomma och det måste reta dig något enormt när du tar i allt du orkar, det straffar ut dig själv gång på gång. Det är därför du ökar hela tiden till hysteriska nivåer. Tar det så hårt att inte få köra över folk på forumet som du brukar göra?
     
    Du liknar i ditt manshat högerextremister och kvinnohatare och har skyddat dig  själv genom en anonym identitet som du kan dölja dig bakom Det är så kvinnor får göra mot med sitt växande manshatet från de trasiga incelhaggor som härjar i cyberrymden. 
    Ingen riktig kvinna håller på och förföljer och trakasserar män för att hon inte lyckas charma dem med sina sunkiga värderingar. Vissa går ännu längre och försöker tjata/banka in i mannen att hon är en bra kvinna men att mannen inte lämnar henne något val eftersom han är så oföljsam och provocerade. Det är hans fel att hon tjatar, slår och kontrollerar honom. Detta är en vanlig historia från de killar som så småningom fattar modet att skilja sig och föröka skydda barnen från sådant familjevåld. Hon kan till och med öka psykvåldet och slå mer för att hon blir så arg på att han gör henne så arg med sitt motstånd och påstår att han är den enda som kan få henne så arg, medan det i verkligheten finns en historia av aggressivitet, övergrepp och våld. Blame shifting. Stereotyper. Var känner vi igen det från? Månntro.

    Vi skulle ha mycket att vinna på att släppa ditt tröttsamma könskrig och dina generaliseringar om att det ena könet är offer och det andra könet är förövare. Om vi ska förändra samhället på riktigt och skydda barn från familjevåld måste du förstå att förövare finns av alla sorter. Men du är kanske ointresserad av att lösa problemet? Du vill bara hämnas för att du inte blir så uppskattad som du tycker att du borde bli? Du kan inte riktigt förstå varför du har det som du har det och vill förbittrat skylla det på halva mänskligheten? Ledsamt.
    Du behöver slipa på läsförståelsen. Ge mig ETT exempel på manshat som jag har uttryckt. Det räcker med ett. Leta på du

    Jag kränk. Inte då, men du försöker så gott du kan.

    Jag berättar inget om mig själv medan du tycker om att prata mest om den person du tycker är mest intressant vilket är dig själv. Har du ingen som vill lyssna så du känner att behov av att gråta ut inför ointresserade främlingar på nätet?

    Mäns våld mot kvinnor överstiger vida kvinnors våld mot män. Det är bara så det ser ut och är inte mitt fel. Don't shoot the messenger. Vida överstiger betyder naturligtvis inte att det inte förekommer. Det gör det förstås och i de fall det förekommer är det naturligtvis lika illa.

    Har du funderat på djupet på varför du blir utkastad här ifrån på daglig basis medan jag haft samma konto sedan 2007? Inte offer- och syndisversionen nu utan vad det verkligen beror på.

    N.B. jag pratar om män du pratar om haggor, jag har aldrig uttalat att män är korta, tjocka och intressanta så som du har uttalat om kvinnor, jag talar inte svepande om gruppen män som beter sig illa utan den lilla minoritet det handlar om, inga könsord från min sida, bara din, jag förföljer inte dig för jag vet aldrig vad du kallar dig medan du letar upp mig, jag har aldrig straffats ut, och jag går inte igång utan jag svarar lugnt och sakligt på dina hysteriska inlägg.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (jaha) skrev 2021-05-15 16:40:36 följande:
    Ja, allt som drabbar män är ju alltid hittepå, men sånt som drabbar kvinnpr är ju alltid högst verkligt och angeläget Drömmer
    Inte alls. Men det gör fortfarande inte dina fantasier om att de flesta män som begår självmord gör det pga elaka kvinnor. Din sjukliga aversion mot kvinnor har inget som helst att göra med verkligheten. Jag hänvisade till statistik i frågan, men den viftade du som vanligt bort när den inte stämmer in på din högst privata negativa tolkning av världen och då främst kvinnans roll i den.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Aha) skrev 2021-05-15 17:06:44 följande:
    Helt korrekt och den när personen verkar få skriva vad som helst utan att något tas bort , förmodligen sitter personen och redigerar själv för så enögt är det. Egentligen blir man arg men sen när man tänker efter det måste vara en ensam människa bakom allt detta förakt mot män stackaren undrar om man någonsin kommer till insikt innan man ramlar i lådan 
    Vad tycker du ska plockas bort? Bara att klicka på "anmäl" och skriva din motivering så bedömer familjeliv om inlägget strider mot forumreglerna.

    Din fixering med mig, vem jag är och hur jag lever är inte frisk. Ägna dig åt ämnet i stället för mig.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Aha) skrev 2021-05-15 22:56:10 följande:

    Som någon omnämnt när ska kvinnors psykiska mobbning mot män komma fram den är roten till mycket skit därmed Inte sagt att det är rätt att slå någon jag är absolut emot våld och slår en man en kvinna ska det vara hårda straff .

    ??Dock har jag många exempel från nära vänner och 
    min egen son blev utsatt för detta vid en skilsmässa från sitt ex hon hotade honom med både det ena och andra 
    Fan vet om inte denna folksjukdom som många kvinnor har med sin sköldkörtel är boven i dramat och då är det många kvinnor därute som man ska passa sig för då antalet hela tiden ökar.


    Hahahaha! Doktorn har uttalat sig om hypotyreos och alla elaka kvinnor därute som man ska passa sig för och som hela tiden ökar i antal

    Jag ser dig framför mig springandes framför en snöboll med elaka kvinnor som ökar i fart. 

    Den här tråden blir bara roligare och roligare
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Aha) skrev 2021-05-15 17:08:44 följande:
    Helt fantastiskt formulerat och sakligt ...men glöm inte bort att personen kan lida av något som vi ej känner till därav detta hat
    Jag lider av något så ovanligt för dig som förmågan att läsa och kunna tyda statistik.

    Jag kan ta det igen: De allra flesta självmord hos män beror inte alls på elaka kvinnor. Din kvinnofientliga agenda får dig att hitta på statistik som inte finns. Bara för att något förekommer betyder inte alls att det är den främsta orsaken bara för att du vill att det ska vara så.

    "Bakom en självmordshandling ligger ofta någon form av psykisk störning och/eller missbruk."

    https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/sjukdomar--besvar/psykiska-sjukdomar-och-besvar/sjalvmordstankar/sjalvmord-gar-att-forebygga/
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Tjejgissar) skrev 2021-05-15 22:59:48 följande:
    Du tar fel på person  Brinner det i läderfittan?
    Kände du dig osedd nu igen. Dutten då. Du brukar öka när det händer, men jag är fortfarande inte din mamma och bryr mig inte det minsta om dig fast du svansar efter mig som en bortstött hundvalp.

    Jo, tack min fitta mår alldeles utmärkt nu på morgonen, men jag förstår inte vad den har med dig att göra.

    Det där med kvinnliga könsord är ju ett tydligt tecken på kvinnoförakt. Tack för att du illustrerar min poäng så väl om och om igen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Tjejgissar) skrev 2021-05-15 23:06:08 följande:

    "Jag berättar inget om mig själv medan du tycker om att prata mest om den person du tycker är mest intressant vilket är dig själv."


    Du är precis som du själv konstaterar... ointressant  


    Nja, det var inte vad jag sa utan jag sa att du tycker att du är intressant. Någon mer än mamma behöver väl tycka det.

    Det du har att säga är mer intressant som en studie i kvinnoförakt och hat. Tråden behöver levande exempel på vad den handlar om. Ju fler desto bättre. Tack för dina bidrag om fittor och annat "sakligt"
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    gawagawa1988 skrev 2021-05-15 23:47:26 följande:

    Flashback är ett forum med extremt många idioter som skriver saker om kvinnor och om invandrare som gör att man vill spy. Men saken är den att frågan som TS ställer om varför inte deras moderatorer tar ner såna inlägg beror just på att Flashback är ett forum där det råder en i det närmaste total yttrandefrihet och där man har all rätt i världen att kränka människor och skriva att man tycker att andra människor är mindre värde om man nu känner för det. Like it or not, men det är så forumet är konstruerat. Gillar man det inte ska man inte söka sig dit för detta forum kommer fortsätta existera vare sig man vill det eller inte.

    Vart hatet dessa män känner kommer ifrån kan jag egentligen inte svara på. Troligtvis är det som TS säger incels, alltså ofrivilligt celibata människor som håller på såhär. Jag tror att de känner sig misslyckade och känner att de inte är värda något ute i samhället, vilket de sen skyller på kvinnor. Jag själv var incel för en massa år sen där jag inte hade ett bra jobb, jag hade ett dåligt umgänge, jag drack för mycket och jag hade egentligen ingenting som gjorde mig betydelsefull i andras ögon, utan allt som fanns var att jag existerade, that's it. Det är en hemsk känsla att veta att man är oönskad och att veta att man inte har något att erbjuda samhället och att människor runtom en inte är intresserade av ens liv och hur man mår. Det får nog vem som helst att må dåligt. Och det värsta med den saken är att man innerst inne vet att felet är ens eget, för om man skulle erkänna det för sig själv skulle det innebära att man erkänner för sig själv att man är dålig. Det vill ju såklart ingen egentligen göra, och lägg då till att man som ensam incel inte har en speciellt hög självkänsla utan att man tvärtom lider av en värdelös självkänsla. Att erkänna misstag blir då ännu svårare. Ur det föds nog tanken om att man själv är oskyldig till ens situation och att felet egentligen är någon annans. Och eftersom man alltid blivit ratad av kvinnor så blir kvinnor exotifierade och främmande, vilket gör att man ser ner på kvinnor. Finns det då ett forum på Flashback med extremt många likasinnade får man hela tiden sin världsbild om kvinnor bekräftad, vilket gör att man hela tiden kan matas med kvinnoförakt. Och allt kvinnoförakt blir därför en täckmantel. Om kvinnor är omöjliga att få, om alla kvinnor slåss om 2% av killarna och om kvinnor är varelser som inte kan tänka rationellt om vad som egentligen är bäst för dem så måste ju det faktum att du själv är incel vara en effekt av kvinnorna, inte av att du själv inte tagit tag i ditt liv.

    Så som svar på TS fråga så tror jag att många på Flashback har utnämnt kvinnor till syndabockar för sitt eget dåliga liv, där kvinnor i gemen får klä skott för att de själva misslyckats med allt. Vad de egentligen behöver göra är att börja gå ut och träffa kvinnor och se att de flesta kvinnor inte är speciellt farliga eller speciellt omöjliga. Det var först när jag själv gick ut och träffade kvinnor och lärda känna kvinnor, till och med bli vän med en hel del kvinnor, som jag lärde mig att uppskatta kvinnor. Nu kanske jag aldrig var en kvinnohatare som tyckte att kvinnor har rätt att bli våldtagna, men nog tyckte jag att anledningen till att jag aldrig fick några kvinnor var för att kvinnor har orealistiska krav på männen. Hjälpte det mig? Nej! Var det schysst och rättvist mot kvinnorna? Nej! Och framförallt, gjorde det så att man situation förändrades att skylla allt på alla andra? Nej! Det var först när jag insåg att ansvaret för mitt liv ligger på mig som mitt liv blev bättre! Så ansvaret ligger hos alla dessa Flashback-incels att ta tag i sitt liv, för ingen annan kommer kunna hjälpa dem än de själva!

    Det som verkligen är vidrigt är att såna här inlägg angående kvinnor, där de kallas sliddjur eller hur de menar att kvinnor måste "tuktas fysiskt" förekommer dagligen överallt på forumet. Och det är egentligen bara ett axplock av vidrigheter människor där skriver om. Vissa typer skriver att kvinnor som våldtas får skylla sig själva eftersom de velat "importera våldtäktsmän" eller att kvinnor som misshandlats hemma "säkert provocerade fram det". Sånt får man verkligen kräkning av att läsa. Sen finns det andra typer på Flashback som jag avskyr. En användare jag verkligen tycker är vidrig är Farbror Fazer då det enda han gör är att hänga på relationsforumet och trakassera människor som har relationsproblem och mår dåligt. Vid ett tillfälle gjorde han narr av en 19 årig tjej som sökte hjälp på relationsforumet, trots att han själv är över 30 (Flashback Forum - Visa ett inlägg - Killen har kontakt med exet). Riktigt äckligt! Jag märker att dessa typer bara söker sig dit för att gotta sig i andras olycka och dessa människor är riktigt vidriga... Typ såna som sparkar på de som ligger.

    Saken är dock den att om man som jag tycker att sånt här är vidrigt att läsa tycker jag nog att man ska hålla sig borta från Flashback, för oavsett vad man tycker om dess existens eller dess användare är det bara att inse att detta forum kommer finnas kvar. Så håll er bara borta från detta forum om ni vill slippa se sånt skit! Förstår om texten kanske blev lite rörig men om någon undrar något är ni mer än välkomna att fråga.


    Det var verkligen intressant läsning. Det är inte ofta man hör någon berätta om hur det är att ha befunnit sig där och sedan tagit sig vidare. Fantastisk resa du har gjort!

    Tyvärr stannar inte dessa personer på flashback utan de gör även små utflykter till bl a familjeliv och försöker förstöra även här så gott de orkar. Eftersom man har striktare regler här så plockas mer bort och personer blir även utkastade. Detta förklarar med att man är förföljd - i precis den anda att skylla allt på andra som du beskriver.

    Inte rörigt alls utan tvärtom mycket lätt att hänga med
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Zorro) skrev 2021-05-16 08:39:01 följande:

    (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) 


    Först hånar och idiotförklarar du män (aldrig kvinnor) och sedan hamnar du i käbbel utanför ämnet. Gång på gång...

    Jag tror du är forumets sämsta retoriker. Egentligen har du rätt i sak men sättet du för fram det får mig och uppenbarligen andra att uppfatta dig som en bitter, manshatande kärring som har ett enormt behov av att läxa upp just män.


    Det går för det mesta inte att se om det är en man eller kvinna som skriver, men när personen börjar spy ur sig kvinnohat fattar man att det torde röra sig om en man. Som jag har sagt otaliga gånger är det bara en mycket liten andel män som sprider kvinnohat och jag förstår verkligen varför de blir så förbittrade på personer som går emot dem. Det glädjer mig om den typen av man uppfattar mig så som du beskriver för ett positivt erkännande skulle innebära att jag själv skrev under på alla vidrigheter de har att säga om kvinnor. Så uppfatta på du
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ava) skrev 2021-05-16 09:02:39 följande:
    Självmord beror i grunden på att vissa människor inte har lärt sig atg leva eller väljer att trots det väljer på att leva påett sätt som bryter ner dem själva.
    Och ibland är det inte självförvållat som vid psykisk sjukdom. Däremot är ju missbruk oftast självförvållat.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback