Inlägg från: Anonym (Ann) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ann)

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    Anonym (W) skrev 2021-05-17 08:27:52 följande:
    Undrar om gravitationen gäller alltid, vi behöver nog observera den ett par sekel till innan vi kan dra slutsatsen att Newton hade rätt.

    Att du inte förstår det minsta om vare sig biologi eller hur läkemedel och vaccin tillkommer är uppenbart.

    För alla vaccin gäller att efter att man studerar om kroppen utverkat antikroppar och man observerar försökspersonerna en viss tid efteråt för att följa upp biverkningarna. För ett typiskt vaccin har man ca 30000-50000 personer. Om en biverkan inträffar med en incidens 1/200000, vad är sannolikheten att du observerar ett enda fall av en sådan biverkan under försöken? Utöver det behöver man observera flera fall för att sätta det i samband med vaccinet. Så om du tror att du skulle få andra resultat om det tagit längre tid är du helt ute och cyklar. Risken med personer från du är att extremister och sekter kan berätta vilka sagor som helst för dig och du sväljer det med hull och hår. Skaffa dig lite kunskap om vad det handlar om istället.
    Härligt att se att det finns folk som fattar något!
  • Anonym (Ann)
    EpicF skrev 2021-05-17 14:42:10 följande:
    Ingen ny information för mig men tack för lektionen.
    Om det inte var ny information så har du inte begripit innebörden i informationen. Helt obegripligt om man insett allt vad W skriver och samtidigt intar din ståndpunkt.
  • Anonym (Ann)
    EpicF skrev 2021-05-22 18:59:14 följande:
    Googla
    Jag googlade och hittade inte. Du blev alltså svarslös. Igen. Det är f.ö. helt uppenbart att relevant länk inte finns, då hade du klarat av att länka.
  • Anonym (Ann)
    EpicF skrev 2021-05-22 19:18:33 följande:
    Vaccineras så unga nu?
    Anonym (Ann) skrev 2021-05-22 19:01:06 följande:

    Jag googlade och hittade inte. Du blev alltså svarslös. Igen. Det är f.ö. helt uppenbart att relevant länk inte finns, då hade du klarat av att länka.


    Jag googlade på prevalens vattkoppor och fann en artikel som beskrev vad Prevalensen för vattkoppor var. Kan vara att den artikeln inte är tillgänglig för de som inte har tillgång till bla pubmed, menar det var där den kom upp.
    Jag har tillgång till pubmed så var god länka.
  • Anonym (Ann)
    EpicF skrev 2021-05-22 19:36:12 följande:
    Om du har tillgång så föreslår jag att du söker själv. Mina källor kommer du ändå aldrig tro på eller godta.
    Du blev alltså svarslös igen. Jag har tillgång till pubmed och du hävdar att du hittade info där. Jag hittar den inte alls. Så antingen länkar du eller så kan vi konstatera att det du hävdar inte stämmer. Alla kan påstå nonsens så länge man inte behöver komma med underlag får påståendena.
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?