Inlägg från: Anonym (---) |Visa alla inlägg
  • Anonym (---)

    Min sambo var våldsam mot barnet

    Anonym (F) skrev 2021-05-10 10:51:31 följande:
    Det ska du inte bekymra dig över, du ska fokusera på ER situation och vad DU gör för att skydda dina barn. Du har ingen aning om vilka grunder man hade för de besluten.
    Jag tror inte för en sekund att ts skulle få ensam vårdnad baserat på det här men pappan skulle säkert erbjudas stöd. 
    Jag skulle inte få ensam vårdnad trots att pappan till barnen slog mig, tvingade oss att flytta. Ena barnet berättade för socialtjänst att pappa slår mamma..soc agerade absolut noll på det. 

    Menar inte att förminska situationen men alla som säger att soc finns till för att hjälpa vet nog inte riktigt hur det är och hur illa det kan gå när man kontaktar dom.
  • Anonym (---)
    Anonym (F) skrev 2021-05-10 11:02:15 följande:
    Ensam vårdnad har jag aldrig ens diskuterat men hellre ett helt omhändertagande från soc än att ett litet barn ska lämnas i händerna på en barnmisshandlare och en som inte agerar för att ta sina barn ur ett farligt hem.
    Dom omhändertar ju inte barn som ser mammor bli misshandlade. Jag frågade dom om jag skulle neka kontakt mellan pappa och barn och dom sa nej. Vårt barn vill inte träffa pappan och verkar rädd och har sagt att pappan slår henne men dom gör ändå inget..Har noll tillit till socialtjänst. Tycker absolut att Ts ska rådfråga någon anonymt dock. Anmäla tycker jag tyvärr inte att hon ska göra. 
Svar på tråden Min sambo var våldsam mot barnet