• Anonym (Ok?)

    Åt parmesan på opastöriserad mjölk.

    Jag åt parmesan på opastöriserad mjölk, vecka 5.
    Jag läste på livsmedelsverket att parmesan och annan hårdost är okej att äta oavsett pastöriserad eller opastöriserad..

    Men blir ändå nojig, är det okej?

  • Svar på tråden Åt parmesan på opastöriserad mjölk.
  • Jemp

    Livsmedelsverket är källan du ska gå efter. Så ja.

  • Friger

    Står det på Livsmedelsverkets hemsida att det är okej så stämmer det säkert.

    Jag tycker du kan vara lugn.

  • Anonym (Ja)

    Eftersom Livsmedelsverket säger att det är okej, så är det okej. Du ska läsa och lyssna på Livsmedelsverket och 1177. Inte på gemene mans alla goda råd.

  • Anonym (Jadå)

    Vad annars ska man gå på, om inte Livsmedelsverket? :) 

Svar på tråden Åt parmesan på opastöriserad mjölk.