Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2022-12-27 Jemp svarade i tråden: Har föräldrar slutat att läsa böcker för sina barn?: Vad tråkigt med så dömande förskollärare! Berättade du för föräldrarna att syftet var att bedöma deras litteraturval och inte att barnen skulle få välja en bok? 

Själv läste.
2022-12-27 Jemp svarade i tråden: Helt ärligt?:
Ja självklart bör hundens ägare ersätta. Både moraliskt och juridiskt. Tolkar jag dig rätt i att hunden dessutom inte var hemma hos sig?

2022-12-27 Jemp svarade i tråden: Jag har fått en avi från bankgirot, hjälp!:
Kostnaden för id-kort har varit sänkt till 100 kr större delen av det här året. Hittar du en sista minuten-tid innan nyår kan du hinna få till det priset, sen återgår det till 400. 

2022-12-23 Jemp svarade i tråden: Mitt ex vill vara spermadonator till oss:
Ts, du skriver i slutet att det står mellan att inte få fler barn eller att riskera ditt förhållande genom exet som donator. Varför inte barn med annan donator?

2022-12-23 Jemp svarade i tråden: Mitt ex vill vara spermadonator till oss: Skaffar inte du och din fru/flickvän barn ihop? Bör ni inte vara överrens om respektive donator? 

Att hon inte tycker det är en bra idé att du får barn med ditt ex är både logiskt och bör vara anledning.
2022-12-23 Jemp svarade i tråden: Konkreta exempel på varför regeringens politik är hemsk?: Helt ok att tycka olika, det är ju grunden i demokratin. Men energibiten får du nog läsa på om, både vad problemen nu härstammar ifrån och hur nedstängning av kärnkraft gick till.
2022-12-23 Jemp svarade i tråden: Om partnern går upp i vikt:
Vi har båda pendlat i vikt under förhållandet och jag skulle tycka det vore tragiskt ifall det var en dealbreaker. 

2022-12-22 Jemp svarade i tråden: Konkreta exempel på varför regeringens politik är hemsk?: - cirkulär ekonomi: genom att höja momsen på reparationer minskar man incitamenten att laga istället för att köpa nytt. 
- EU-lagar för miljön: restaurering av natur, hållbar användning av växtskyddsmedel,.
2022-12-22 Jemp svarade i tråden: Ilsken ex/särbo:
Och just det. Kan nog vara klokt att ta låset innan underhållet mtp våldet.

2022-12-22 Jemp svarade i tråden: Ilsken ex/särbo:
Byt lås och ta underhåll via fk. Du kan inte tvinga honom ta hand om barnen men du behöver inte släppa in din misshandlare i ditt hem.