Inlägg från: Lita89 |Visa alla inlägg
  • Lita89

    BF Februari 2022

    Jag hoppar väl in här med skräckblandad förtjusning ???????? vi hade väl inte tänkt oss syskon riktigt än, men barn planerar man visst inte? bf mellan 29/1-5/2, gick över 11 dagar med första barnet så räknar med att gå över igen :)

  • Lita89
    JooCee skrev 2021-05-26 22:00:41 följande:

    Grattis!! Hur gammalt är syskonet? :)


    Tack!! 14 månader! Så pirrigt, hur ska det gå med två små osv :). Väntar du första?
  • Lita89
    JooCee skrev 2021-05-27 22:45:05 följande:

    Tredje, har två stora sedan tidigare. Det kommer vara 12 år till närmsta syskonet.


    Men så mysigt!!
  • Lita89

    Idag har jag ringt mvc för inskrivning! Allt blev så verkligt plötsligt :)) såklart kom en liten blödning idag bara för det.. blödde i förra grav också så är inte jätteorolig men kul känns det ju inte.

    Har ni andra bokat tid för inskrivning?

  • Lita89
    Smimix skrev 2021-05-28 20:50:23 följande:

    Inte än men funderar på att ringa nästa vecka, tänker som JooCee att semestrar ju kommer upp snart och jag bor i en liten stad där de förra året inte ens hade en ordinarie bm på plats under flera veckor...


    Jaa här i min mellanstora stad var det visst full rulle på mvc, barnmorskan uttryckte lite fint att ?folk visst inte har något bättre för sig? än att föda barn haha!
  • Lita89
    Jonnanittio skrev 2021-05-28 17:51:20 följande:

    Nej, det här blir mitt femte barn så jag är rätt chill. Tror jag tar det i vecka 10-11 typ ;)


    Hehe skön inställning! Önskar man själv kunde va lite chill haha
  • Lita89
    kanien skrev 2021-05-28 17:30:17 följande:

    Jag har tid hos bm redan på onsdag, och ett vul inbokat till 28/6


    Oooh härligt!! Får man fråga om anledningen till vul? Du behöver såklart inte svara om du inte vill!
  • Lita89
    JooCee skrev 2021-05-28 16:35:12 följande:

    Har också blödigt i samtliga av mina graviditeter. Det är inte kul men helt normalt. Håller tummarna för dig.

    Jag har bokat tid för inskrivning, tidigt UL och NIPT. Haha. Ville vara tidigt ute iom semestrar och dyl.


    Ja precis, det verkar ha stannat av igen så jag andas ut lite! Haha jag tänkte likadant :) ville ju gärna ha samma bm som förra gången också. De hade tydligen massor att göra också så det var lika bra. Fick inte inskrivning förrän i slutet av juli!
  • Lita89
    kanien skrev 2021-05-29 15:32:19 följande:

    Mest för att jag har möjlighet att göra ett. Ekebygyn i Uppsala tar emot alla som ringer, och det kostar bara 340kr. Sen hade jag ett MA i höstas som upptäcktes på vul i v.8, det tog 3mån och 3 cytotec doser innan allt var ute. Så det vore helt enkelt skönt att kolla, så man slipper gå och tro att man är gravid fram till rul för att sen upptäcka att det ej lever


    Förstår. Vilken fruktansvärt jobbig resa det måste ha varit! Jag har också haft ett MA, men kroppen tog lyckligtvis hand om det själv till slut (vet inte om det räknas som ma el typ försenat missfall eller nåt). Så förstår känslan att undra om man ens är gravid! Jag hade lätt gjort vul om jag hade möjlighet!
  • Lita89
    Jonnanittio skrev 2021-05-29 11:25:48 följande:

    Haha jag är inte så chill egentligen, men som omföderska känner jag inte att det ger mer mig så mycket att skriva in mig tidigt och gå på det första hälsosamtalet (här får man ett sånt mellan vecka 5-7 där de informerar om rökning, alkohol, man får lite böcker etc). Har haft flera missfall också mellan vecka 6-10 så jag avvaktar helst också pga det.

    Men ska göra KUB i vecka 12+0 - 13+0 som bm bokar in så innan där iallafall :) Där jag bor är det inga problem att få tid snabbt, även under semestern, så det är skönt!


    Haha jamen jag kan känna likadant. Funderar på att avboka inskrivningen och åka på semester istället haha (inte utomlands förstås). Hälsosamtalet slapp jag faktiskt förra gången då haft det innan mitt missfall första gången jag var gravid!
  • Lita89

    Hur tänker ni andra kring jobbet? Jag berättade för min chef i veckan, det kändes bäst då jag blir avstängd enl smittskyddslagen redan i vecka 20. Och då ska jag även ha fyra veckor semester innan haha. Employee of the year var det här ja. Kom alltså tillbaka till jobbet i tisdags efter förra föräldraledigheten!

    Kommer dock inte berätta för övriga kollegor än men har sjukt dåligt samvete för att ?överge? dem igen?!

  • Lita89
    Biffemmi skrev 2021-06-03 21:45:28 följande:

    Har plussat svagt nu på BIM+1, bf 5 februari men misstänker egentligen något datum senare egentligen. Har två barn sen innan (2018&2021) men även 6 missfall, så hoppas det går vägen den här gången.


    Grattis till plus! Håller tummarna att det går vägen :)
  • Lita89

    Till er som saknar symtom! Jag har haft noll symtom hittills, försökt att inte oroa mig då jag trots allt födde barn för ca ett år sen (att livmodern är lite slapp eller något hehe). Har mått lite illa bara. Men idag! Idag kom en skitjobbig molvärk?! I vecka 7... minns inte något sånt från förra grav (eller förrförra som slutade i ma). Värmen hjälper ju inte heller illamåendet :P.

    Hur mår ni? Grattis ni som kommit in i tråden nyligen!!

  • Lita89
    Ann Lis skrev 2021-06-10 21:59:46 följande:

    Jag får hoppa av tråden då mina test blev svagare och nu helt blanka , har känt mensvärk både i rygg och mage samt rosa flytningar så det blev ett tidigt mf här


    Beklagar! <3
  • Lita89

    Glad midsommar hörni!

    Hur mår ni? Min första graviditet var jag typ ett helgon, superharmonisk och luuuuugn. This time not so much haha. Lättirriterad och tjuter för minsta lilla. Så tröttsamt och jobbigt (tycker synd om maken). Någon mer som är ett hormonellt vrak??

  • Lita89

    Det har varit tyst här från mig ett tag, det har varit mycket småblödningar och oro. Idag har jag fått besked att bebisen dog redan i vecka 6 (?är? i vecka 10). Vår härliga överraskning blev ett andra missfall tyvärr. Jag säger adjö för mig i den här tråden och önskar er alla lycka till <3

Svar på tråden BF Februari 2022