• Anonym (Linn)

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 18:15:42 följande:

    Tack.jag vet det kommer lösa sig,jag kommer få vårdnaden tillbaka.mamman som fyllt dottern med massa strunt.får hon ett id kan mamman fara iväg med henne utan att jag kan göra nått åt det,därför har jag inte skrivit på,inom schengeln går det resa med ett sånt.mamman frågar dottern om hon ska fara till mig el vill träffas,men då mamman vänt min dotter emot mig så är det väl klart hon inte vill träffa mig.men när detta är över då får vi lösa det.men detta är inte det bästa för henne


    Varför ska du vänta med att ta kontakt med din dotter "tills allt detta är löst." Det kan ju ta många månader eller till och med år. Saknar du inte din dotter? Vill du inte träffa henne?

    När du skriver så får man väldigt starkt intrycket att du inte alls bryr dig om din dotter. Du vill bara ha "det du har rätt till " samt vinna över domaren och mamman.

    Jag hoppas att du förstår att det kommer se väldigt illa ut i rätten att du inte tog emot den insyn som mamman erbjöd dig, samt att du inte försökt etablera en relation med din dotter.
  • Anonym (Linn)

    Knappast att det gått så snabbt att få upp ärendet i hovrätten.

Svar på tråden Tappad vårdnad