• Anonym (Menhallå)

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 14:40:14 följande:

    Jag har kvar umgängesrätten såklart.konflikterna beror inte bara på mig...

    Jag har inte haft något ombud och inte mamman heller.

    Så för att dottern vill att mamman ska ha vårdnaden då är det kört el vad?

    Kan tilläggas att jag inte heller har ett fungerande umgänge som det är nu och med handen på hjärtat har jag inte gjort nått för att ha en bra kontakt med min dotter.har gått 3 månader nu och jag har inte kontaktat henne,ja vet,jag skäms och vill ha en bra relation.men dottern hör inte av sig till mig heller.är det bara upp till mig?det har inte tillkommit något nytt men känner jag vill överklaga ändå.


    När man läser alla dina svar får man dessvärre ingen bild av en pappa som vill sin dotter det bästa och känner djup kärlek för henne. Snarare en pappa som är fylld med prestige och självömkan. Din kontakt med din dotter ligger helt och fullt på dig och inte på henne. Det är du som är vuxen. Ditt agerande gällande samarbetet med mamman måste du också jobba på. Din dotter ska inte behöva bli inblandad i era vuxen konflikter. Hon har rätt att bli älskad och respekterad av båda sina föräldrar utan att höra skitprat om den andre föräldern.

    En sista påminnelse till dig är att från din dotters 18 årsdag så bestämmer hon helt själv om hon vill ha dig i sitt liv. Det glömde min pappa!
  • Anonym (Menhallå)
    Anonym (Tant asta) skrev 2023-01-03 09:43:19 följande:

    Undrar samma, får vibbar av att TS har narcissistiska eller psykopatiska drag.


    Samma här. Och precis som de flesta människor med hans sätt att agera så glömmer de att barn växer upp fort och gör sina egna val efter 18 år. Min pappa dog ensam trots fyra barn p.g.a hans sätt under vår uppväxt. Hans fokus låg inte på att göra sitt bästa för att vara en bra pappa och finnas där under vår uppväxt utan enbart på sig själv och hans upplevda oförrätter mot honom från vår mamma och även oss barn. Hans oförmåga/ ovilja att se eller kunna känna in något ur någon annans perspektiv än sitt eget kostade honom resten av livet, från vi fyllde 18 år, ett liv utan någon relation med sina barn. Gissar att ts kommer gå samma öde till mötes. 
Svar på tråden Tappad vårdnad