• Anonym (Nej)

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-26 15:05:28 följande:

    Vad är trolla?jag anser att ett barn mår bäst av att ha båda vh,inte bara en.att mamman vill fortsätta ge mig info el erbjöd mig en insynsfullmakt är väl ingenting i jämförelse med att tappa vårdnaden.dom har förstört för mig.och jag har skickat in till hovrätten.jag återkommer när jag fått pt beviljat ,för de kommer jag få.sen har dottern inte hälsat på sen i augusti förra året,vi bor 7 mil ifrån varann.mamman tycker jag ska köra tur och retur varannan helg för att träffa henne,om det känns lättare för hon,men d är inte bara jag som ska köra.hon sa åt mig att hon vill jag bygger upp en relation igen men mamman har ju nu förstört allt.


    Fel. Ett barn mår bäst av att ha stöttande och närvarande föräldrar. Du faller inte in i någon av de kategorierna. Vårdnad har inte att göra med hur bra relation man har, men det är du själv som saboterar den.

    Eftersom du lovar att återkomma när du fått rätt i Hovrätten blir detta ditt farväl för alltid då, för vad du än säger där kommer de att se igenom dina kontrollbehov och ge avslag.

    Den enda som förstör här är du ts.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 09:47:40 följande:
    De där var väl ändå rätt omoget att säga tycker jag,men det får stå för dig.

    Och till alla er andra.som jag skrev att få ett prövningstillstånd i hovrätten är lätt.drog inte alla mina kort i tinget,så visst har jag nytt att komma med !så när jag väl fått pt,då återkommer jag för att delge er fortsättningen.
    Som sagt, farväl för alltid.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 10:24:10 följande:

    Haha så barnsligt.gissae att ingen av ni här ens vaer med om att söka pt i hovrätten,el har en susning om hur lätt de är.sen att få dom ändra tingsrättens dom till gemensam vårdnad är inte heller några problem.


    Vi ifrågasätter inte att du ska lämna in till Hovrätten eller att du inte skulle kunna göra det på egen hand. Du kommer däremot inte få igenom dina krav, men det förstår du tyvärr inte och du förstår definitivt inte varför heller.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 12:11:41 följande:
    För att mamman fick min egen dotter vittna i tingssalen,därför.hade hon inte varit så påvärkad av sin mamma så hade det aldrig blivit såhär!domaren kommer se igenom mammans falska fasad.att hon försöker hålla mig involverad i dotterns liv,el erbjuder en insynsfullmakt är bara för att det ska se bra ut.mamman smsade mig så sent som idag att dottern har fått börja äta medicin igen,hon frågade än en gång om jag kommer ha kvar mailen jag enkomt gjort för att hon ska kunna hålla kontakt med mig men svarade nej.jag vill inte ha med henne att göra.vår dotter är såpass stor att vi kan ha kontakt via henne.om hon nu nångång slutar låta mamman påvärka henne!
    Det är garanterat inget mamman tvingat henne till utan snarare något som tingsrätten har uttryckt intresse av att höra, man brukar göra så i vårdnadstvister där barnet är äldre.

    Du skjuter dig själv i foten hela tiden och bevisar med varje inlägg hur fullständigt ointresserad du är av kontakt, insyn vad som helst. Förstår du inte det själv? Hovrätten kommer inte ha några som helst problem att ge dig avslag.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 15:15:37 följande:
    Man vet ju aldrig vart dom far el om dom kommer tillbaka.jag fick en orosanmälan på mig från skolan pga det jag skrev åt henne .7 mil bort är inte världens ände,dessutom bodde min nya där så var väk inte så konstigt
    Kan du svara på just den här frågan, för det gjorde du ju aldrig förut... VAD är ditt problem med id-kort egentligen?? Vad har det med nån slags resor alls att göra? Id-kort kan man inte ens använda för att åka nånstans, inom Sverige totalt onödigt att ha för resor och utomlands måste man ha pass! Varför får din dotter inte kunna identifiera sig inom landets gränser?? Det ENDA man har id till är för att visa sin identitet, alltså vem man är eller sin ålder.

    Iom att mamman nu har enskild vårdnad kan hon skaffa pass till din dotter, åka utomlands och aldrig mer komma tillbaka. Tyvärr har du själv satt dig i den situationen.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (M) skrev 2021-05-27 15:19:33 följande:

    Har du tidigare sagt nej till att dottern skall få ta sin medicin? Är det därför hon kunnat börja med den nu igen?


    Ytterligare en bra fråga - TS vad är det för medicin du inte vill att hon ska ta...?
  • Anonym (Nej)
    hjertgren skrev 2021-05-27 18:53:40 följande:

    Hade underlättat om du skickade hela dombeslutet, svårt att säga direkt vad som påverkade beslutet över vårdnaden till hennes mor. 

    Lycka till!


    Det räcker att läsa ts kommentarer så är det övertydligt varför tingsrätten gjorde bedömningen att ts skulle bli av med vårdnaden.
  • Anonym (Nej)
    hjertgren skrev 2021-05-27 18:53:40 följande:

    Hade underlättat om du skickade hela dombeslutet, svårt att säga direkt vad som påverkade beslutet över vårdnaden till hennes mor. 

    Lycka till!


    Apropå det, hade du läst ts kommentarer hade du knappast önskat lycka till heller....
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-06-08 17:36:45 följande:

    Överklagat och skickat in för pt och fått det beviljat.så nu är det snart tillbaka till gemensam vårdnad igen!


    Sluta trolla... Du kan inte vara så naiv att du är på riktigt.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-06-08 18:37:16 följande:

    Tro vad ni vill.det är iaf gjort och jag fick pt!


    Bra att du försöker hålla dig i trim men nån vårdnad får du i vilket fall inte.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Polly) skrev 2021-06-08 18:54:44 följande:

    Du pratar om din dotter som hon vore en trofé som du ska vinna tillbaka i rätten. Det funkar inte så med relationer. Din dotter verkar ha valt bort dig för att du bråkar. Då kan du inte vinna tillbaka henne genom att bråka ännu mer. Du får tillbaka din dotter om du visar ärligt intresse för henne. Genom att höra av dig och fråga vad hon gör, vem hon umgicks med i skolan idag, om hon har någon läxa, om hon har rena strumpor och och har borstat tänderna. Men du har gjort tvärtom och inte hört av dig på flera månader. Du har visat henne att det inte är henne som person du bryr dig om utan principen. Så gör inte en förälder, så gör en bråkstake.


    Kan också ha lite att göra med att han ringde upp henne på nyår för att tala om att hon och mamman förstör hans liv... Sedan dess har de inte pratat.

    En solklar icke-kandidat till #fatheroftheyear
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Polly) skrev 2021-06-08 19:12:13 följande:
    Men herregud! Det hade jag missat.

    Är den här historien verkligen på riktigt?
    Man kan verkligen undra... Och hoppas att den inte är det.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Tant advokat) skrev 2021-06-26 13:09:36 följande:
    Jag är advokat och har jobbat hela mitt yrkesliv med familjerätt. Dock pensionär :)

    TS, skriv ett meddelande till mig så ska jag hjälpa dig rätt.

    Vårdnadsmål är faktiskt en typ av T-mål där ombuden spelar stor roll!

    Skippa de större byråerna, de är dyra och engagerar sig inte särskilt mycket i fallet.

    Dessutom är advokater på de byråerna inte alltid särskilt bra.

    Det finns några s.k. familjerättsjurister. Jurist och socionomexamen.

    Leta upp en sådan.
    Har du ens läst ts kommentarer om hur han hanterar den här situationen?? T ex att han säger till sin dotter att hon och hennes mamma förstört hans liv! Och den enda han tänker på är sig själv! HUR kan man vilja hjälpa en sån idiot att få tillbaka vårdnaden?? Dottern vill ju inte ens ha med honom att göra som han håller på!

    LÄS innan du säljer din själ till djävulen!
  • Anonym (Nej)
    Kexsmula skrev 2021-06-26 15:22:55 följande:
    Fast även en mördare förtjänar en advokat, tycker du inte? I övrigt håller jag absolut med om att om den här storyn är sann har han visat att han är en riktigt kass pappa.
    Då får han väl själv leta upp en, man måste inte aktivt hjälpa en skitstövel! 
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Tant advokat) skrev 2021-06-27 17:27:16 följande:
    Du måste förstå att rätten till ombud är central i ett rättssamhälle.

    Läkare väljer inte bort patienter för att de inte gillar dem. Inte lärare eller advokater heller.
    Ja, det finns väl gott om advokater utan varken moral eller samvete, tydligen. Vi ska kanske vara tacksamma att du är pensionär.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-06-30 13:41:55 följande:

    Oj här har det disskuterats ser jag.nå vi har blivit kallade till hovrätten i mitten på september.mitt x har skaffat ombud så även jag.fortfarande inte ett ljud från barnen,trugar inte.får se hur detta kommer gå.


    Haha ljug lagom du :) Du har ingen grund för överklagan. Om du mot förmodan kommer till HR så kommer du fortfarande få nej.
Svar på tråden Tappad vårdnad