Inlägg från: Anonym (omikron) |Visa alla inlägg
  • Anonym (omikron)

    Flytta med nybildad familj

    Anonym (g) skrev 2021-05-27 14:15:48 följande:

    Hej ts!

    Min mamma flyttade under 3 år tillfälligt till ort 40 mil bort för att gå på universitet. Jag var då 14 och har autism (högfungerande) men det visste ingen då.
    Det började ganska snabbt gå utför för mig trots att mamma kom hem då och då och jag och brorsan reste dit ibland.
    På min mors examen kunde jag inte hålla ögonen öppna och somnade med huvudet i maten eftersom mitt blod var fullt med heroin och benzo och så hade det varit något år. Och det var då det kom fram hur läget låg med mig. Droger överlag började jag med ganska snart efter att mamma lämnat.
    Jag sitter här nu 20 år senare utan fullgoda gymnasiebetyg, långtidsarbetslös och deprimerad (med metadon och diverse antideprissiv medicin) och går sällan ut. Hade goda betyg innan hon stack och allt verkade lovande. 
    Ville inte göra henne ledsen eftersom hon hade sin dröm om att studera vidare, så kunde inte med att säga att det kändes fel att hon stack. Men jag var jätteledsen!
    Bråk med min pappa blev mer intensiva. Och då slapp jag ändå att mamma skaffade nya ungar med ny man och lämnade mig därför, vilket varit mycket värre, eftersom mina föräldrar var tillsammans både innan och efter hon kom tillbaks.

    Jag kommer aldrig skylla på min mor att det blev som det blev för mig för jag vill inte göra henne ledsen. Har även fast förnekat under alla behandlingar och liknande (för heroinmissbruket) att det hade en bidragande orsak. Det är ganska nyligen jag sett att det kan ha varit en rätt stor bidragande orsak..

    Snälla tänk dig för! Det är som upplagt för att dina barn att få problem, de är i en känslig ålder!


    Hjärta Hjärta Hjärta
Svar på tråden Flytta med nybildad familj