Inlägg från: Ett användarnamn |Visa alla inlägg
  • Ett användarnamn

    Ensamhet

    Hej!

    Jag har under en lång tid funderat på vad eller om det är något fel på mig. Jag upplever mig själv en en ensam människa och har de senaste åren försökt reflektera över varför. Jag har alltid varit en självständig individ som aldrig behövt någon utan har hanterat livet på egen hand.

    Saken är den att jag känner mig ensam, jag har inga vänner eller någon respektive.

    Det hör till saken att:

    - Jag är en socialt kompetent person som är trygg i mig själv och har inga problem att tala med människor.

    - Jag arbetar som inom ett tekniskt yrke och håller frekvent utbildningar inom mitt arbetsområde för nyanställda. Jag är en pedagogisk och lugn person som vardagligen har kontakt med andra människor på en proffitionell nivå.

    - Jag har inga extrema åsikter, jag är inte ruskigt ful eller har eftersatt hygien.

    När jag socialiserar med andra människor så upplever jag dem som ointressanta, det kan bero på många olika faktorer men oftast på grund av att jag inte känner att jag har något gemensamt med dem. Jag har egentligen inga fritidsinteresser alls, jag jobbar helst och hade gärna gjort det alla dagar i veckan året om.

    Jag har en god självinsikt och förstår att mitt sätt att leva inte är optimalt. Men jag undrar om någon har befunnit sig i en liknande situation i livet, och hur de hanterade ensamheten?

Svar på tråden Ensamhet