• Anonym (*)

    14 år beter sig som en 5-åring

    Jag håller med de i tråden som inte skuldbelägger TS. TS får ta allt ansvar för ett barn med väldigt speciella behov, ett barn som inte ens är hennes, och detta pga av att de biologiska föräldrarna inte tar sitt ansvar. Inte konstigt, som sagt, att TS känner ilska och frustration.

    Det jag tycker är så konstigt är att ingen i omgivningen reagerar på pojkens beteende. Att han kletar bajs på väggarna t.ex, ligger ju på ett spädbarns nivå. Hur kan ingen på skolan ha reagerat på det? Eller de som gjorde utredningen? Sedan tycker jag också det är väldigt märkligt att han ljuger om att ni misshandlar honom. Då framstår han ju som manipulativ helt plötsligt, när han i andra avseenden är som ett oskyldigt litet barn.

    TS, jag tycker hur som helst du ska ta ut skilsmässa från pappan och göra en orosanmälan mot pojken.

  • Anonym (*)
    AndreaBD skrev 2021-06-01 13:59:11 följande:

    Det är inte så ovanligt. Människor som har någon slags hjärnskada kan istället för inlärningssvårigheter, utvecklingsstörning eller så uppvisa t.ex. en brist av moralisk kompass. Det beror ju alldeles på vilka delar av hjärnan som har drabbats. Och då kan det också lätt vara så att det inte verkar passa ihop.


    Ok.
Svar på tråden 14 år beter sig som en 5-åring