Inlägg från: Anonym (Bebisdrömmar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bebisdrömmar)

    BIM JULI

    Villblimamma96 skrev 2021-06-28 14:48:06 följande:

    Jag hakar på den här tråden. Är inne på 7e försöket nu. Skulle egentligen ha BIM den 8/7, men igår fick jag en blödning? som dock verkar vara över idag (nästan i alla fall). Blev ingen ordentlig mens, men inget plus heller, så jag vet inte. Hoppas ju ändå förtvivlat på att jag blött nu för att jag blivit gravid, men det är kanske inte så ändå. Var det mensen som kom igår så är nya BIM 26/7. Jag tempar också men min temp har inte sjunkit ännu utan bara stigit än så länge. Dock brukar jag inte ha perfekt tempkurva i vanliga fall heller utan tempen gör lite som den vill? Håll tummarna att min blödning är någon form av nidblödning och att ägglossningen kom tidigare den här månaden, även om det verkar ytterst osannolikt. Förresten: OM jag har tur och det var en nidblödning hur lång tid kan det ta innan det visar positivt på ett test? När ska jag ge upp och acceptera att det bara var mens liksom?

    Bifogar en bild på testet från igår som jag ser något svagt på men min sambo sa att det var blankt och att jag tolkar för mycket för att jag hoppas. Det var inte mer positivt på dagens test heller.


    Tycker jag anar en skugga. Blödningen kan bero på massa olika saker, kan vara en blödning från när ägget släppte från äggstocken. Kan ha varit en implantationsblödning, kan ha varit en "förkyld" slida. Det sistnämnda fick jag som diagnos när jag va yngre för att jag fick massa småblödningar i tid och otid och det va för att jag hade känsliga slemhinnor och ofta fick infektioner där nere. 


    Men håller tummarna att det är ett plus! =D Jag har som absolut tidigast plussat på äl + 12 så om det är 10 dagar sedan sex så kanske vänta 2-4 dagar på att ta ett nytt test? Lycka till!

  • Anonym (Bebisdrömmar)

    Letar symptom för fulla muggar nu..


    1 vecka till bim men så svårt att inte känna efter. Känns som jag är kissnödig hela tiden med ett tryck på blåsan. När jag går skvalar det på rätt ordentligt. 


    Drar i nedre delen av magen också, ex om jag stått böjd och reser mig upp så drar det till som att nån rycker av ett plåster nästan. konstig liknelse kanske hehe.


    Är såå sugen på att testa men är säker på att det kommer visa negativt om jag testar mig redan nu, oavsett om det är testa tidigt eller inte så försöker hålla mig men det är svårt. 

  • Anonym (Bebisdrömmar)
    Hoppas2022 skrev 2021-06-29 10:19:18 följande:
    Spännande :) det bästa är nog att hålla sig åtminstone till äl+10 men jag själv tycker det är sååå svårt :D jag börjar testa redan på äl+7 :D
    Imorgon är det äl+10. iaf från positivt äl-test. men har inte fått plus så tidigt nån gång men köpte precis ett testa tidigt ändå nu. använt rfsu testa tidigt förut. Nu köpte jag cb testa tidigt istället. Men ska försöka hålla mig men vette tusan om jag kommer klara det haha
  • Anonym (Bebisdrömmar)

    När räknar ni äl? Är det från positivt äl-test eller från när ägget släpper?

  • Anonym (Bebisdrömmar)
    Bopbopipop skrev 2021-06-30 10:43:56 följande:

    Kanske är olika men jag räknar från när ägget släpper :) har dock inte tagit några äl-test nu :)


    Känner du när ägget släpper eller hur vet du när det släppt? Tycker sånt är så himla klurigt!
  • Anonym (Bebisdrömmar)

    Vet att man inte ska kolla på test efter det passerat en viss tid men kan inte låta bli att hoppas ändå!

  • Anonym (Bebisdrömmar)

    [quote=81221394][quote-nick]Elin11989 skrev 2021-07-01 10:54:21 följande:[/quote-nick][/quote]

    Grattis! :)

  • Anonym (Bebisdrömmar)

    Tog ju test igår morse som va negativt, när jag kollade på det på kvällen va det positivt! Det va ett testa tidigt test. I morse tog jag ett vanligt som va negativt. Har köpt ett nytt testa tidigt som jag ska prova imorgon bitti. Bim på tisdag så jag vet att det är tidigaste laget att testa men det är mycke som stämmer med ett förväntat plus.

    Varför ska allt ta sån tid när man väntar på något haha.

  • Anonym (Bebisdrömmar)
    Elin11989 skrev 2021-07-01 13:08:29 följande:

    Alltid så sega dagar fram till BIM, vilket test använde du? :)


    Clearblue early va det som visade streck efter några timmar. Medan vanlig sticka från testlagret visade negativt i morse. Får se om det visar nått ikväll när jag kommer hem.

    Men köpt ett nytt cb early nu som jag ska testa med imorgon igen.
  • Anonym (Bebisdrömmar)
    Attansbananattack skrev 2021-07-01 13:26:47 följande:
    Har fått spök med cb early... men är man gravid ska de bli tydligt inom testtiden!
    Jo det vet jag vet att man inte ska kolla efter testtiden. Men har aldrig råkat ut för att få streck efter testtiden har gått ut heller så blev så förvånad. Sen har jag aldrig plussat tidigare än äl+12 och nu va det äl +9. Imorgon är det äl+12 så chansar att det ger ett mer korrekt resultat då.
Svar på tråden BIM JULI