Inlägg från: theotherone |Visa alla inlägg
  • theotherone

    Tycker ni att 11 centimeter är för litet?

    Anonym (Brynolf) skrev 2021-07-02 11:14:35 följande:

    Vad andra svarar är i deras egna ögon, men det enda svaret som har någon betydelse är det från trådskaparens egen sängkammarpartner. Dina (TS) 11 cm är inte för lite förrän HON, utifrån sina egna preferenser, tycker det.


    Så är det givetvis.

    Men ändå ganska viktigt att påpeka att genomsnittet inte alls är så stort som många tycks tro. Och gör bara att normalutrustade män får komplex. De vetenskapliga undersökningar som det länkas till ovan är de mest korrekta, och där ligger snittet någonstans mellan 13-14 cm. Det funkar inte att låta männen själva mäta, eller som Nina hävda att hennes personliga erfarenhet med 300+ krog- och hotellragg på något vis skulle vara mer korrekt än en undersökning utförd av läkare på 15000+ män. Och jag har svårt att tro att hon mätt alla män hon raggat upp med linjal.

    Sedan är det även felaktigt att påstå att bara ett par män på 800 skulle vara 18+ cm. Normalfördelningsprincipen (Gauss normalfördelningskurva) ger snarare att 95% av männen ligger under 18, så cirka 5 män på 100 är nog mer korrekt.
  • theotherone

    Det är inte ?hans? statistik, han hänvisar ju till stora internationella undersökningar.

  • theotherone

    Försöka inte byta ämne, denna tråden handlar om huruvida 11 cm är för litet, inte om huruvida killar gillar stora bröst.

    Och gratulerar till att merparten av alla killar du hittar har längre än en 50 cl ölburk. Jag tänker inte gå in på hur stor sannolikheten är (eller hur liten den är snarare) utan nöjer mig att konstatera att en vetenskaplig undersökning publicerad i en medicinsk tidskrift trumfar ?mitt eget ögonmått? alla dagar i veckan.

  • theotherone
    Anonym (JA!!) skrev 2021-07-02 16:54:24 följande:
    Ja jag har väl haft "tur" i att hitta dom med större kuk än ett treo rör tex som är ca 13cm typ - jag har ögon mått och ser väl skillnad på en med 11 cm eller ca 17 cm och jag jämför med en ölburk-varje gång - på längden såklart!
    Haha, det här börjar bli så bisarrt, så jag kan inte hindra mig.

    Har du med dig en tom ölburk i handväskan på varje dejt? För säkerhets skull, menar jag.
  • theotherone

    Det finns ingen bevisad korrelation mellan nationalitet och storlek på penis.

  • theotherone
    Anonym (JA!!) skrev 2021-07-02 21:12:28 följande:
    Haha..jag kan inte hindra mig. men du låter ju som en incel...vad är problemet får du aldrig ligga eller??
    När argumenten tryter tar personangreppen vid. Du får nog försöka vässa din argumentationsteknik något om du ska kunna fortsätta diskussionen utan att göra bort dig.
  • theotherone
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-07-02 22:08:22 följande:
    Smart inlägg. Samma syntax och ordval som den mindre begåvade statistikern använder. Riktigt kul med tanke på att den så kallade statistikern som alla genomskådat för länge sedan beskyller folk till höger och vänster för att byta nick.
    Jag har dock inget med "statistikern" att göra.
  • theotherone
    Anonym (JA!!) skrev 2021-07-02 22:19:24 följande:
    Ja om du har liten kuk så kan du dra direkt eller du skulle inte ens få komma hem till mig och mina vakthundar- dom vaktar mig fint vaSkrattande

    Men vad konstigt att så många stannat och vill träffa mig igen och igen osv KK
    får aldrig nog och dessutom är dom ca 10-15 år yngre--jag pratar om killar jag träffade innan Corona - flera vill träffas igen och tjatar om det nu dagligen hmm konstigt??

    Du "pratar" också som en bitter incel som aldrig får ligga!!

    Ursäkta mig om jag är så populär bland alla killar så jag kan ringa dom när jag vill så är dom här inom en timme högstDrömmer men det har ju blivit mindre sex pga corona-men när alla vaccinerat sig så kan man väl köra igång som vanligt!!

    Tror nog du inte hade tackat nej till mig alls - om du hade sett mig och pratat med mig - jag är ärlig, men också snäll faktiskt...
    Jaja alla blir saliga på sin egen tro....vill inte du så står det mig tusen åter
    Wow, du fortsätter alltså med att kalla alla som argumenterar emot dig för incels, känner att du behöver påpeka att du har vakthundar, stora tuttar, och minsann är jääättepopulär bland alla killar, men egentligen är du rätt snäll.

    Du ger inte det intrycket tyvärr.

    Testa att tagga ner lite. Jag tror inte det är någon här som försöker få dig att ändra dina preferenser, du får gärna föredra storkukade killar framför normalutrustade (eller mindre). Det enda några av oss försöker göra är att lyfta fram att genomsnittet på män inte är så stort som många hävdar.

    Grejen är att det mycket väl kan bero på att män ofta mäter fel, eller lägger på en centimeter när de ska rapportera hur långa de är. Killen som mätt sig själv och kommit fram till 16 cm kanske bara hade fått 14,5 om han deltagit i den stora läkarmätta studien på 15.000 män som anses vara den mest omfattande och korrekta som gjorts. Fan om jag lägger en ölburk bredvid min så är den nästan lika lång, men om jag mäter exakt så som man _ska_ göra, så blir den typ 14,5. Alltså normalstor. Så det hänger väldigt mycket på vilken metod man använder.
  • theotherone
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-07-02 23:19:06 följande:
    om du vill använda en studie där man räknar in asiater och andra småkukade populationer så gör det
    Som sagt så är detta en myt.

    ?The belief that penis size varies according to race is not supported by scientific evidence. A 2005 study reported that "there is no scientific background to support the alleged 'oversized' penis in black people".

    A study of 253 men from Tanzania found that the average stretched flaccid penis length of Tanzanian males is 11 cm (4.53 inches) long, smaller than the worldwide average, stretched flaccid penis length of 13.24 cm (5.21 inches), and average erect penis length of 13.12 cm (5.17 inches).


    A recent 2016 study of 248 Korean men identified the average erect penis length to be 13.53 cm (5.33 in).A study of 115 men from Nigeria found that the average flaccid stretched penis length of Nigerian males is 13.37 cm (5.26 inches) long, which is near identical to the worldwide average, stretched flaccid penis length of 13.24 cm (5.21 inches) and average erect penis length of 13.12 cm (5.17 inches). A 2015 systematic review of 15,521 men found "no indications of differences in racial variability", and stated that it was not possible to draw any conclusions about size and race from the available literature and that further research needed to be conducted.


    According to Aaron Spitz, a urologist, many websites and studies promoting variation of penis size between races use unscientific methods of collecting information and often ignore contradictory evidence. He concludes that "when you really take a good look at the naked data, there?s not a whole lot there [showing racial variation in penis size]."

  • theotherone
    Anonym (JA!!) skrev 2021-07-04 05:09:45 följande:
    Tror du att (swing for fun) eller andra kvinnor här kommer ändra oss pga eran statistik?.
    Jag kan också sätta in en länk och skriva ngr siffror!

    www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-dig-som-undrar/frageladan/kukkunskap/storlek/hur-stor-ar-en-normal-penis/

    RFSU undersökning av västerländska män säger att 75% har en storlek på mellan 12- 18cm
    95 % hade mellan 9-22 cm 
    under och över 9- 22cm var ovanligt
    och medel längd var 15 cm
    Så det finns alla varianter!!
    Du verkar inte ha förstått mitt inlägg. Poängen med det var att visa på att det inte finns något vetenskapligt stöd för några skillnader i längd på penis mellan olika folkgrupper.

    Undersökningen du länkar till varken stärker eller motsäger mitt påstående, den är helt irrelevant i sammanhanget.

    Och jag upprepar (återigen): det är ingen som försöker få er att ändra era preferenser, man får gärna ha krav på storkukade killar - det rör mig inte i ryggen.
Svar på tråden Tycker ni att 11 centimeter är för litet?