Inlägg från: Anonym (Statistiker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Statistiker)

    Tycker ni att 11 centimeter är för litet?

    Anonym (Nope) skrev 2021-06-14 21:28:56 följande:
    Fast vi pratar inte om skillnaden mellan 17 och 20, det är helt normala storlekar. Vi pratar om en otroligt liten kuk. 11 cm är för många inget som tillfredsställer dem. Att kvinnor i stort inte kommer av penetrering innebär inte att penetrering inte är viktig. Det betyder bara att man vill ha klitoris stimulerad under tiden. Sex utan ordentligt penetrering är helt värdelöst. Tunga och händer kan aldrig kompensera.

    Du vet inte vad du talar om. Med ett genomsnitt på drygt 13 cm och normalfördelningskurva är 11 cm normalt och 17-20 i stigande grad väldigt ovanligt. Det är väldigt roligt när personer som du gormar runt och torgför sin egen åsikt som norm när världsbilden är så skev. Sätter en slant på att du är en man dessutom med det beteendet.


    en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (Nope) skrev 2021-06-15 09:55:26 följande:
    17-20 är stort ja. Har inte påstått något annat. Jag behöver ingen jättekuk, runt 14-15 cm är perfekt - det är enligt vissa studier medel. 11 är betydligt kortare- har aldrig träffat på någon med så liten i hela mitt liv, hade som sagt inte funkat för mig. Är definitivt kvinna :)

    Det är ju exakt det du påstår i det jag reagerar på och citerar. "Fast vi pratar inte om skillnaden mellan 17 och 20, det är helt normala storlekar. Vi pratar om en otroligt liten kuk. 11 cm är för många inget som tillfredsställer dem."


    Inga kliniska studier visar på medel på 14-15 cm. Enkäter där man själv anger mått har gjort det. Och det är fastställt att man skarvar en del i den situationen, även om det är anonymt. 


    Barnrumpa.

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (Kalle) skrev 2021-06-16 16:38:07 följande:
    Just därför utmynnar alla såna här diskussioner i att alla svarar vad dom anser och tycker. Sanningen är egentligen så enkel och självklar som att vissa kvinnor bryr sig och andra inte. Det blir en ganska splittrad diskussion..
    Dvs. varje individ har sin egen sanning.
    Korrelationen mellan att gilla större modeller och viljan att basunera ut det m.h.a hundratals inlägg med samma budskap i alla trådar om storlek under diverse nick är stark. Jag förstår verkligen inte drivkraften bakom det. 
  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (BBW) skrev 2021-06-16 17:05:35 följande:
    Det är minst lika obegripligt att i inlägg efter inlägg basunera ut budskap om att storleken inte har den minsta betydelse och att det går att kompensera för en mindre storlek med fingrar och tunga vilket självklart är helt omöjligt. För egen del har jag vetat i över 40 år att för mig har storleken betydelse men tydligen är det väldigt många som har otroligt svårt att acceptera att vi är olika och har olika preferenser.

    Bra för dig. Ingen betvivlar att du känner så.


    I vad ligger driften att skriva hundratals inlägg i samtliga trådar som tangerar ämnet? Att, som en del, påstå att de som inte delar deras tanke far med osanning? För de som skriver så är ju i alla underlag den stora majoriteten. Inte de som gapar högst under, bevisat, ett flertal nick. 

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (BBW) skrev 2021-06-16 17:44:46 följande:
    Ja vad tror. Självklar blir man taggad av inlägg som påstår att man är ytlig och har fel när man känner på det sättet. Blir också otroligt taggad av dumheten att kvinnor bara får orgasm genom klitoris och att det går att kompensera med teknik, tunga och fingrar. Om folk accepterar att jag har min preferens så accepterar jag deras men när man gång efter gång blir påhoppad för att man har dom preferenser man har så kommer jag att hävda min rätt att ha mina preferenser utan att bli ifrågasatt.

    Vem har hoppat på dig? Kan du citera någon enda som påstår att du har fel i vad du personligen känner och upplever? Jag läser bara att människor upplever att du försöker föra deras talan också och inte håller med. 


     

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (NJA) skrev 2021-06-17 06:10:18 följande:
    Den här tråden säger ju att 57% tycker 11cm är för litet och 43% vill ha en minikuk...

    Så alltså vill dom flesta ha en större - helt emot din lilla teori...

    Hur kan du lova vad andra kvinnor kommer göra med TS??

    Fast den här tråden är ingen spegling av verkligheten, det är ju ett av problemen med den. Det är oerhört viktigt hur, var och när man ställer en fråga för att få ett vettigt utfall. Den här typen av trådar på ett forum av den här typen är det definitivt inte. Och helt oavsett är utfallet absolut inget som stödjer "din teori" och ger dig rätt gentemot någon som inte bryr sig.


    Vidare är det konstaterat att 11 cm absolut inte är en minikuk normmässigt. Sannolikt talar jag för dövt miniintellekt. 

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (?) skrev 2021-06-17 16:26:17 följande:
    Minikuk eller micropenis som det också kallas är under 7cm i erigerat tillstånd googlade jag precis fram. Allt mellan 8-22cm verkar dom flesta kukar vara. Sen en liten del har mer och en liten del har mindre

    Den absoluta merparten är 10-15. Det är normalfördelning. Snudd på var tredje man har 11 cm eller mindre. 


    en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size

  • Anonym (Statistiker)

    Ok. Väldigt märkligt att de inte anger källa. 


    RFSU har ju fått kritik för att de tidigare baserat den information i ämnet de gått ut med på självrapportering och inte kliniska studier. De har även hänvisat till Kinsey-rapporten, som fått utstå ganska mycket kritik för informationsinsamlingen och utfallet. 

  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (?) skrev 2021-06-17 17:57:15 följande:
    Okej. Ja jag vet inte. Men oavsett så ligger 11cm inte i närheten av mini. Lite de jag ville poängtera
    Nej, det är bara en del av ett fåtal personers barnsliga härskartekniker att påstå det. 
  • Anonym (Statistiker)
    Anonym (BBW) skrev 2021-06-17 19:40:29 följande:
    Nu var TS fråga vad man tycker om en 11 cm kuk om den är för liten eller ej. Mitt svar var att jag tycker att den är för liten. Har aldrig diskuterat hur vanlig det är med 11 cm eller var gränsen för micropenis går.

    Är för mig fullständigt ointressant hur vanligt det är med vissa storlekar på exakt samma sätt som det 2019 när jag köpte min senaste bil var fullständigt ointressant att det vanligaste bilköpet det året var en Volvo blev inte ett dugg mer intresserad av att ha en Volvo på garageinfarten för det lika lite som jag blir mer intresserad av en 11 cm kuk oavsett hur vanligt eller ovanligt det är.

    Fast det var ju inte du som skrev minikuk med hänseende till 11 cm? Eller? 


    Varför tar du åt dig och bjäfsar vidare?


    Alldeles oavsett vilken bil som faller dig på läppen blir inte en bil i mellanklassen en småbil och det är det som är poängen i resonemanget. Det förstår du antagligen, men är så desperat i din vilja att tala om vad du tycker och föredrar så logik blir totalt oviktigt och halmgubbarna greppas gladeligen.

Svar på tråden Tycker ni att 11 centimeter är för litet?