Inlägg från: Anonym (JA!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JA!!)

    Tycker ni att 11 centimeter är för litet?

    För mig är det för litet...

    Det skulle begränsa sex för mycket...

  • Anonym (JA!!)
    Anonym (BBW) skrev 2021-06-17 20:37:34 följande:
    Av den mycket enkla anledningen att tråden handlar om vad man tycker om 11 cm kuk inte om statistik runt kukstorlekar eller vad gränsen för micropenis är. Om nu någon tycker att 11 cm ser ut som en pojkkuk så är det ett uttryck för vad den personen tycker och vi har helt enkelt olika tycke och smak, inte mycket att tjafsa om och om man nu tycker det så kommer du inte att kunna ändra på den uppfattningen oavsett hur mycket statistik du presenterar. Tycke, smak och preferenser har helt enkelt inget med statistik och normalfördelningen att göra. Som sagt det spelar ingen roll hur vanligt det är med en Volvo på garageinfarten det är inget jag vill ha på min infart även om flera av mina grannar är lyckliga med sina Volvos.
    11cm låter iaf väldigt liten tycker jag även om det inte nu skulle räknas som en mini kuk...
    Alla tycker väl olika...
    Sen tycker dom flesta just här då där frågan ställdes att det var för litet oavsett statistik om vad som räknas som micro...

    Nej jag ändrar mig ju inte på grund av vad som är "normalt" i någon statistik
    Jag gillar sex med allt som ingår och då vill man kanske ha en större storlek...

    Läste att vissa i tråden kommer genom samlag och även om det inte är vanligt så funkar det faktiskt för vissa/många som mig tex ibland och det går inte jämföra ens med vanliga orgasmer...Som det inte är något fel på heller!!
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (?) skrev 2021-06-17 23:01:32 följande:

    Sen kan ja inte låta bli att tänka på vad det är för människor bakom dessa nick. Om en människa frågar om hen duger, oavsett om det har med kukstorlek eller bröst eller blygdläppar?att gå ut så hårt?! Fine att skriva att det är för litet för mig. Men att ta till glåpord som ?pojkkuk? ?värdelös storlek? osv osv är ju fan i mig helt sjukt. Hoppas den personen/personerna vaknar upp. Förmodligen mår dom jävligt dåligt själva. Hoppas dom inte är vuxna för då är nog deras medmänsklighet körd


    Om någon ställer en fråga på FL ska man alltså ljuga..eller...Nu har jag kanske inte skrivit att just 11cm är en micro kuk heller, men att det är lite litet!!

    Får man inte tycka annorlunda eller utan att ha jävligt dålig självkänsla...det är tvärtom för mig iaf!!

     
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (?) skrev 2021-06-17 23:53:40 följande:
    Varför tar du åt dig? Hur var detta inlägg riktat till dig? Förklara gärna är du snäll.
    Ja jag tyckte bara att alla får väl tycka olika som henne ni skrev till...
    Och att jag också föredrar lite större!!

    Ingenting annat än att alla tycker olika...
    och man behöver ju inte må dåligt pga av det med dålig självkänsla, osv...Vad man än tycker och vad än någon statistik säger!!
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (?) skrev 2021-06-18 00:26:00 följande:
    Läs om det jag skrev
    Som jag skrev alla tycker olika...

    Vad ska jag läsa om- att det inte var till mig eller??
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (11 centimeter) skrev 2021-06-18 07:46:42 följande:
    Jag tänkte på henne, men var så nervös. Jag ville inte göra henne besviken, men tror hon blev det ändå.Skäms. Jag vill bara få en ny chans med henne. Jag tror att det tar ett tag innan man lär sig vad den andre tycker om och vad som funkar och inte funkar och ju mer sex man har desto bättre blir det, eller?
    Men enligt många här spelar det ju ingen roll alls!!
    Allvarligt alltså!!
    Lite myspys, kyssar, smek osv räcker tillsammans med samlag...
    Det tar alltid tid att "lära sig" vare sig man är kvinna eller man och ju mer sex ju bättre blir man- japp!!

    Alla tycker bara olika - precis som killar gör om tjejer - bröst storlek, utseende ja allt möjligt!!
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (Statistiker) skrev 2021-06-18 02:07:01 följande:

    ""Jag undrar om ni tycker att 11 centimeter på en kuk är för litet eller inte?


    Jag har väldiga komplex för min. :s."


    Du har ju hittat på din egen trådstart att svara på? Och dessutom INTE svara på, utan mängder med ovidkommande ordbajseri som definitivt INTE har med ämnet att göra. Samt att gå i svaromål på frågeställningar som inte har med dig att göra. Såvida det inte är samma person som skriver liknande inlägg under flertalet anonyma konton och inte har koll på vilka hen svarar från. Som ofta i just den här typen av trådar. 


     


    Man får väl tycka vad man vill eller var regeln att du inte fick skriva om att man gillar större...och annat som har med sex att göra eller...

    I så fall har väl inte någon statistik med ämnet att göra heller..Du kanske skulle starta en egen tråd om statistik
    Är du och (?) samma person....

    Ursäkta det var inte till mig, men jag har läst inläggen nu och ordbajseri betyder det att vissa kan komma utan klitorism orgasm så Finns det faktiskt kvinnor som kan det mer eller mindre..

    Alla är olika helt enkelt- svårt att förstå det eller??
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (Anna) skrev 2021-06-18 10:41:14 följande:
    Det är klart att du inte vill göra henne besviken men försök ändå att inte ha så mycket fokus på det. Jag vet inget om din ålder eller hur erfaren du är men alla måste få vara oerfarna någon gång. Förstår att det är mer press som man på att prestera med eller utan stor kuk men försök att vara mer i nuet. Vad vill du göra med henne och vad verkar hon tycka om och vilja göra med dig? Försök att vara dig själv men ändå från din bästa sida. Om hon inte uppskattar det så passar ni kanske inte ihop ändå. Det gäller att våga vara sig själv och försöka gå på lust och nyfikenhet och inte styras för mycket av sina hjärnspöken. 
    Bra sagt eller skrivet!!

    Alla har väl varit osäkra -mer eller mindre i början när man träffat någon!!
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (Statistiker) skrev 2021-06-18 11:43:22 följande:

    Ännu en som lever i halmgubbarnas värld. 


    Varför envisas du med att ta åt dig och dessutom feltolka inlägg som inte vänder sig till dig eller vad du skrivit?


    Ingen har påstått att man inte får skriva att man föredrar större kukar. Ingen. Ändå blir ett flertal kränkta med hänvisning till det och vill spy ur sig saker av den anledningen. Hur man uttrycker sig är det enda folk vänt sig mot. 


    A) Med hjälp av fakta kan TS själv se att hans kuk är helt normal i jämförelse med verkligheten. Till skillnad från porr, kvinnor som höftar och killar som överdriver.  Kukkomplex är mycket vanligt och allvarligt av just denna anledning. 


    B) För att påvisa att 11 cm inte är en minikuk, som är ett av de ord som använts väldigt nedlåtande. Som andra är inne på är det ju extremt märkligt beteende att skriva så till någon som har komplex för det. Liksom hundratals andra ovidkommande saker som inte har med det att göra. 


    Varför citerar du mig och börjar svamla om olika orgasmer? Försöker du göra mig till en representant för samtliga i tråden som inte tycker exakt som dig och sedan kladda någon slags åsikt på mig som jag aldrig gett uttryck för? Det verkar lite rörigt där hos dig. 


    Jag tar inte åt mig - jag kanske också gillar lite större och kan komma genom samlag!! Spyr jag ur mig saker pga det...

    A. Men om en TS ställer en fråga så får dom ju ofta olika svar..vill man ha statistik så finns väl det..sen behöver man ju absolut inte vara elak det håller jag med om!!

    B. Nej inte en mini kuk, men en del tycker det är för lite för liten, medans en del inte bryr sig!!

    Så man får bara citera någon som svarat en...det brukar vara många som citerar vem som helst i en tråd ...om du inte sett det så har många gjort det utan att personen skriver "varför tar du åt dig" 

    Var har jag svamlat om en massa olika orgasmer jag skrev om 2 olika för min del!?

    Jag undrade också mest vad du menade med "ordbajseri!

    Sista stycket förstår jag inte vad du menar med ens...
  • Anonym (JA!!)
    Anonym (Statistiker) skrev 2021-06-19 21:11:32 följande:

    Det finns ingen korrelation mellan storlek och vaginala orgasmer. 


    Ja, när du påstår att man inte får skriva vad man föredrar hittar du ju på saker? Och allt som följer ditt felaktiga påstående är därmed felaktigt trams. Precis som alla andra som påstår det. 


    Som det här till exempel: "Alla är olika helt enkelt- svårt att förstå det eller??"


    Har jag, eller någon, påstått annat? Nej. Då är argumentet obefintligt och förvirrande. 


    Du hittar på dina egna påståenden och diskuterar mot dem på egen hand. Fine. Dra inte in mig eller någon annan i dina förvirrade tankegångar och fantasier. Det gör du när du citerar mig. 


    "Var har jag svamlat om en massa olika orgasmer jag skrev om 2 olika för min del!? "


    Precis. Du har inte det. Men du citerade mig om det. Som citerade en helt annan person i ämnet. Som HADE listat en mängd olika sätt att få orgasm på. Som HON tyckte hade mer med TS fråga att göra än statistik som påvisar att hans kuk normmässigt inte är skitliten, minikuk etc. Att man kan få anala orasmer eller klitorisorgasmer eller whatever har givetvis noll med TS kuk och frågeställning att göra .Det är ETT exempel på ordbajseri som inte tillför tråden eller ämnet något. 


    Hur ska jag då stå till svars för något jag inte påstått? Det vill säga att DU pratat om orgasmer. Det är EN av anledningarna till att man citerar någon. 


    JO det finns visst en korrelation mellan storlek och vaginala orgasmer- jag vet väl själv hur jag fungerar!!

    Du påstår ju att inte storleken har betydelse pga någon statistik!!

    Jag kan också lägga in en länk, men det ändrar inte vad du eller någon tycker bäst om för storlek!!
    Jag skrev då att alla tycker ju olika...om jag kan förstå det så borde väl alla kunna förstå att man gillar olika saker och fungerar olika!!

    Du påstår ju att längden inte har någon betydelse högst upp...men kolla upp det då att man får lättare vaginala orgasmer med en längre kuk, men alla är olika  så vissa kanske behöver en bredare också??

    Jag svarade/citerade ditt sista inlägg som du skrev till mig eller hade citerat från mig..
    Det var rätt så förvirrande

    Jag ska inte citera dina inlägg något mer...
Svar på tråden Tycker ni att 11 centimeter är för litet?