• MalinJ

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Vickan31 skrev 2023-02-28 10:58:36 följande:
    Melsson: Ja det är verkligen guld värt att ha er att få bolla allt sånt här med! Tillsammans är vi starkare Hjärta Jag tog typ 16 tabletter dagen innan ÄL, har läst lite blandat där, men tycker inte att det verkar göra någon skillnad för mig tyvärr efter dessa tre månader. Vad skönt att du slutat med tempen om den mest bara var en stress! Hoppas att ägglossningen dyker upp i tid och att ni kan lyckas pricka den bra Glad Jag tror också på ett fint plus här i tråden snart, men det verkar inte bli för min del den här cykeln tyvärr för tempen sjönk en hel del idag. Skickar med min graf längst ner och fortsätter att hoppas för dig istället 🥰
    MalinJ skrev 2023-02-27 15:13:13 följande:

    Haha den gör ju det speciellt då det händer saker som faktiskt kan tyda på en ev graviditet. Då är det jobbigt!

    Men ja denna cykel är spännande, aldrig haft en så rak graf, den har alltid gått upp och ner och sen allt annat som händer, lotionflytning, rejält ömma bröst.

    Inte nog med det så tror jag att en förkylning tagit över min kropp nu också. Men ingen feber, tog nyss och tempen är låg.
    Så jävla typiskt MEN som jag nämnde förut så var jag lite halvförkyld vid förra graviditeten i början. 


    Så kanske kan detta vara samma 🙄🤣 ja man blir fan bra störd, letar minsta lilla tecken som dyker upp. Hahahaha 

    Och ja din, wow. Superbra att den stiger så långt in, och om du har bim fredag så borde du kunna testa nu med tidigt test. Wow!
    Gud så spännande, jag håller tummarna stenhårt!

    Jag väntar på den där dippen även om den alltid inte märks av vid en fästning. Men den verkar inte vilja riktigt om inte det lilla som gått ner nu är det och att den nu stiger igen. Men jag vet inte alls. Haha

    Man spånar och spånar!


    Malin: Ja men en förkylning kan ju vara bra, antingen som ett tecken eller att ägget kan fästa då för att immunförsvaret är upptaget med annat än att mota bort ägget Glad Jag har också kollat på massa olika gravidgrafer tidigare och jag tycker att det finns så många olika mönster så det behöver inte alltid se ut på ett och samma sätt för att betyda att det gått bra. Att din temp är så stabil känns ju väldigt positivt tycker jag! Tyvärr blev gårdagens höga temp inte långvarig, nu dök den redan idag på ÄL+11, känns redan kört för mig 😔

    Då hoppas jag det kanske kan fästa nu då, hahaha
    Äl+9 idag och ja, 6 dagar kvar till mens då lr vad det blir. 

    Förkylningen har verkligen tagit mig, fått köpa hem alvedon nu jag som brukar försöka undvika alla preparat jag kan nu men jag måste.
    Tar tempen emellanåt för och se om ev feber men den ligger nere på 36?. hela tiden. 


    Ska ta och vila lite nu tills karln kommer hem. Så jävla typiskt, så irriterad över detta. Haha

    Men ang gravidgrafar, ja man ska fan inte kolla runt på saker ibland. Man blir så fixerad haha

  • MalinJ

    Mathilda, Jag fick avboka min tid och det var tydligen inte idag utan imorgon. Så jag är tydligen dagvild nu också. 


    Min förkylning slog verkligen till, nyser och snorar och hostar men ingen feber tack och lov. Men kan nog inte gå dit om man är sjuk. 


    Så jag får vänta helt enkelt. Fick inte tag i dom så jag hoppas dom hör av sig. Lämnade på telefonsvararen att det är viktigt med en ny tid snarast. Och att dom får ringa tillbska. 

  • MalinJ

    Tror inte det tagit sig här iaf, fick en liten liten brun/rosa/röd flytning förut, inte kollat mer efter det. Har som lätt mensvärk i magen till och från så jag gissar att jag kanske börjat få mellanblödningar innan mens nu. Så jävla tråkigt när man aldrig haft förr. 



    Mina bröst är otroligt jävla ömma, ta av sig bh-n och din släpps fria är hemskt tex. Men jag tror inte på något denna gången 😢

    Jag som köpte hem lite mer test bara för att ha ifall det blir spännande. Tyvärr tror jag inte det blir något sånt. 

  • MalinJ
    Mathilda88 skrev 2023-02-28 22:01:49 följande:

    @MalinJ: Stackare, krya på dig! Nej med sådan förkylning är det bäst att kurera sig. Aj, ja då är brösten riktigt ömma! Puh! Och tråkigt med att inget känns bra :( Beklagar ❤️


    Ja jävla skit, men jag mår faktiskt lite bättre idag. En rejäl höjning på tempen men hur mycket som är sant är en annan fråga. Haha

    Men har ingen feber lååångt ifrån, den låg på 36.87 i morse, så den kan stämma.
    Har ju tempat mig flera ggr per dag för och se hur den ligger och har legat väldigt stadigt ändå. Så tror inte min förkylning skruvar för mycket på tempen menad vet man. Så tror inte jag kommer skriva in den. suck. 
  • MalinJ
    Mathilda88 skrev 2023-03-01 10:33:24 följande:
    Låter väl snarare som att den kan stämma bra Hjärta. Själv har min temp sjunkit ordentligt idag, från att legat på 37,0-37,3 senaste veckan till 36,8 idag. Har BIM idag och infektionen jag gått med fick vi provsvaren på igår så började då direkt med en tredje antibiotikakur - så kan både vara att bakterierna äntligen får sig den match som behövdes och att mensen är på gång. Äggledarinflammation så förväntar mig inte att ägget ska ha kunnat komma in i livmodern ens. Jag ligger aldrig över 37 i morgontemp normalt ändå så är säkert bara infektionstecken.

    Ja jag la faktiskt in den och skrev i notis att jag är förkyld.
    Men mensvärken lr vad det är jag har känns inte lovande så tror tyvärr att mensen kommer komma sen. 


    Men jag har inte blodat mer utan det har varit mer brun/rosa och inte alls mycket som kommer. Så det kan givetvis vara både inför mens lr nidis men jag tror absolut först nämnda.

    Tog en test i morse som var superblankt men visst om det fäste igår så tar det ett par dagar innan det ger utslag. Men jag tror fortfarande det är mens Tråkigt nog.


    Ja du har legat högt då, iaf om du tempar i munnen. Men om du har bim idag brukar du inte ha tecken inför sånt? Och brukar du vara sen?
    inte tagit något test? 

  • MalinJ
    Vickan31 skrev 2023-03-01 11:56:43 följande:

    MalinJ: Skönt att du inte verkar ha feber i alla fall, då ser ju tempen bra ut idag! Men jättejobbigt att du, precis som jag, redan tappat hoppet för det här försöket 😔 Kroppen är ju så lurig, så även om det verkar vara ganska likt som förra månaden så behöver det ju inte betyda att mensen kommer att komma den här gången, men jag förstår såklart att det inte känns så kul med symptomen du har.

    Mathilda: Vad tråkigt att tempen sjönk, även om 36,8 fortfarande är högt tycker jag. Som Malin skrev, om BIM är här nu och du inte fått mens än så finns ju fortfarande en chans Glad Det låter verkligen hemskt med äggledarinflammation, hoppas att den tredje antibiotikakuren ska göra susen och att du aldrig behöver vara med om det igen Hjärta Men fick du inflammationen för att ni hade sex, trots att de hade sagt att det var fritt fram för er att ha sex då?

    Min temp fortsätter att ligga på samma nivå som igår, dvs lite lägre än den borde vara ifall det skulle finnas chans för ett plus, och jag känner verkligen noll i kroppen inför fredagens BIM.


    Ja det är så skönt och jag känner mig mer levande idag fast jag givetvis inte är frisk än, haha.. Tänk om en förkylning kunde försvinna lika snabbt som den dyker upp, hade varit något.

    Ja tempen ser fin ut men det känn inte fint, det är verkligen lätt mensvärk, fattar ingenting. Så den dyker nog imorgon igen. 


    Inte du också, vad tråkigt. Men eftersom du inte känner något inför fredag så kan det båda gott, än är det inte över 😉

  • MalinJ
    Vickan31 skrev 2023-03-01 13:49:08 följande:
    Tack för peppen Malin, ni här i gruppen gör mig så glad och hjälper verkligen att hålla hoppet uppe istället för att ge upp Hjärta Jag säger samma sak till dig då, att dina symptom kan ju också båda gott, så än är det inte över 😉 Hoppet är ju verkligen det sista som överger en, även om det är svårt vissa dagar att känna något hopp alls och man blir så arg på sin kropp som inte beter sig så som man vill. Skönt att höra att du känner dig piggare idag! Inget mer blod/färgad flytning idag?

    Självklart finns vi där för varandra och det är verkligen toppen för det behövs.

    Haha jag vet men en känsla inom mig säger att detta inte är bra tecken.
    Jag har fortfarande lätta flytningar som är brun/rosa, inte mycket men lite. Och denna mensvärk, det är nog inget bra faktiskt, visst jag hade inte denna värk i samband med spottings förra månaden men det kanske betyder att jag får mensen senare under dagen? eller imorgon.

    Iof får jag mensvärk antingen under natten samma dag som jag sen får mens (får oftast alltid mens tidig morgon) alt samma veva som mensen kommer om det är under dagen.

    Så detta är verkligen knasigt, men det har allt varit senaste månaderna så kanske är det något fel sen graviditeten 😔 

  • MalinJ
    Mathilda88 skrev 2023-03-01 21:18:05 följande:
    Bra med notisen att kunna se tillbaka på. Tråkigt med den känslan Hjärta Och med negativa testet! :( 
    Jag tog också test, både igår och idag, men var båda negativa.
    Nej jag tempar med en vanlig örontemp. Har beställt en muntemp nu också så kan ha bättre koll. Jag brukar få mens på BIM med någon dag hit och dit, ÄL+14/CD 26. Så nej brukar inte vara sen i mens, brukar vara väldigt regelbunden. Cykeln brukar vara 23-29 dagar.

    Vad tråkigt med negativa test, men ge inte upp! Inte fredag än ❤️

    Då ska du se att du får mer korrekt temp när du går till munnen. Köpte du en med 2 decimaler också? 


    Okej ja men då har du din cykel, det är skönt det. 


    Jag har en 28 dagars som ibland kan bli 29 dagars och sen brukar jag alltid få mens på Äl+14 lr +15. Brukar aldrig skilja mer än så. 


    Får se denna gången, är som sagt långt kvar till söndag/måndag. 


    Heja oss, vi är bra starka som tar oss igen månad för månad utan att få plussa. 

  • MalinJ

    Här kommer dagens, varit torr i natt igen så ingen mer flygning sen igår kväll.
    Inte haft mensvärken heller men vaknade bara för en stund sen så 😂 men ingen just nu iaf. 



    Tempen gick ner lite lite


  • MalinJ
    Mathilda88 skrev 2023-03-02 10:54:20 följande:
    Fortfarande markant förhöjt jämfört med innan iallafall :D 

    Ja jag köpte en med två decimaler, så hoppas kunna följa det bra framöver. ÄL+15 idag och ingen mens än, svårt att prata om symtom också då infektionen hänger i än och fått ökat tryck i livmodern (inte alls som mina menssmärtor känns) igen sedan tisdag kväll trots ny antibiotika. Tror det är aningens bättre nu än för några timmar sedan. Tempen har stigit till 37,0 idag, men ännu ett blankt grav.test imorse. Förväntat men frustrerande att mensen dröjer då också...

    Ja men just det, herregud vad jag hela tiden inte tänker mig för när jag svarar.
    Ja men snart ska du se att du är tillbaka på banan igen och snart blir det er tur ❤️

Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet