Inlägg från: Anonym (Skärpning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skärpning)

    Hasan - associerar till..?

    miselda skrev 2021-06-07 19:46:10 följande:

    Tråkigt nog så ser jag en hel del rasister här i tråden. De kommenterar anonymt och är väldigt taskiga. Jag hade inte väntat mig en sån här ton. 


    Du ser dem säkert överallt, så varför skulle den här tråden vara annorlunda?
  • Anonym (Skärpning)
    Anonym (rk) skrev 2021-06-07 18:49:15 följande:

    Hassan är försvenskat. Hasan är väl den korrekta stavningen. Ungefär som svennar inte kan uttala Ahmed, de säger A-harklar sig-med. Namnet uttalas Amed (med ett speciellt H - ljud men iallfall) Ali kan de heller inte uttala, de flesta säger Aaaali. Korrekt uttal är Ähli. Vad jag menar är att det blir lite fel att fråga här där majoriteten är svenne banan som inte riktigt fixar detta med icke svenska namn. Därför blir ditt exempel "Hasan" som att kasta in en skiftnyckel i ett kugghjulsmaskineri som framgår av några svar.


    Svenne banan? Men guuuuuuuud så rasistiskt! Jag är kränkt!
  • Anonym (Skärpning)
    miselda skrev 2021-06-07 19:59:03 följande:

    Vad är det för dumt svar?? Och vad är det för bokstäver i ditt användarnamn? Ser ut som hebreiskt, i så fall förklarar det ditt knepiga svar...


    Rasism varning! Rasism varning! This is not a drill!

    Every single time:ar du dig?
  • Anonym (Skärpning)
    miselda skrev 2021-08-11 22:17:49 följande:

    Jaha som inte vill anpassa sig till västvärlden okej då är jag helt ärligt riktigt sugen att ge detta namnet ändå. Jag kan inte säga med ord vad jag tycker om detta landet och kultur eller vad ni kallar det, för då skulle nån anmäla inlägget och jag blir avstängd så jag ska inte ge er det ändå. Du skulle komma till dit jag bor och säga så som vad du skrivit då hade du fått vad du ska förtjäna


  • Anonym (Skärpning)

    Länge styrde engelsmännen Indien. Tills de inte längre gjorde det. Kommer man upp i ett träd kommer man också ner. Vänta bara.

Svar på tråden Hasan - associerar till..?