• Spucks

    Kan jag anmäla?

    Förutom att dina inlägg låter konstigt, som andra redan har sagt, förstår jag inte varför du bryr dig. Du påstår att din chef visste att du mådde bättre men beordrad dig att stanna hemma - vad är då problemet att ex-chefen berättar det för nuvarande chefen?


    Dessutom tycker jag inte man ska städa och fixa när man är sjuk och har feber. Man behöver inte ligga i sängen hela tiden, om man mår bättre, men poängen med att stanna hemma är att kroppen har energi att kämpa mot sjukdomen genom vila. Att då gör aktiviteter som tar en del energi är kontraproduktiv och det är inte det sjukskrivningen är till för. Om du är sjukskriven, dvs. får betalt för att inte arbeta för att du är sjuk, är det ditt jobb att se till att du blir frisk så snabbt som möjligt, vilket du helt klart inte gjorde.

  • Spucks
    Anonym (vänta) skrev 2021-06-10 08:41:39 följande:
    Det är mycket enkelt att själv avgöra vad man orkar och inte när man är sjuk. Orkar man städa lite eller greja i en rabatt så påverkar inte det tiden för tillfrisknande alls. Och särskilt inte när man är hemma den där extra dagen som krävs nu i pandemitider. 
    Det är absolut fel du skriver. Att städa och fixa tar mycket energi från kroppen och självklart tar det då längre att friskna till, speciellt om man har feber, som TS tydligen hade.
Svar på tråden Kan jag anmäla?