Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • IVF och återföring av 2-dagars embryo

  Tor 10 jun 11:51 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Tor 10 jun 11:51

  Hej alla kämpar!

  Jag (27) och min fästman (35) har precis genomgått vår första IVF-behandling.

  Vi har försökt skaffa barn sedan juni 2019 och mig veterligen har jag inte blivit gravid någon gång sedan dess. Vi påbörjade en utredning i oktober 2020 som visade att mitt amH-värde ligger på 1, dvs lågt för min ålder men ändå på en stabil nivå.

  Därför fick jag ganska stark dos för sprutor. Jag tog Menopur 300 i 12 dagar och även Fyremadel. Jag gjorde äggplock den 1/6 där de fick ut 15 äggblåsor. Av dessa var 10 mogna ägg och 5 st befruktades. Den 3/6 sattes ett två dagars embryo tillbaka och resten skulle oflas vidare tilö dag 6 för eventuell frys, tyvärr överlevde inga..

  Jag tar nu Lutinus x 3 fram till testdag, den 19/6. Jag känner mig svullen, otroligt trött och lite illamående..

  Är det någon annan som fått tillbaka ett tvådagars? Hur har det gått för er? Om ni blev gravida, hur mådde ni? Äggen som inte klarade sig till dag 6- har det en samhörighet till ägget som sattes in? Dvs bör det vara av samma kvalité?

  Jag är så himla orolig och nervös. Har nästan tagit ut i förskott att det inte kommer bli något av ett tvådagars.

 • Tis 15 jun 11:49 #1

  Hej!

  Är lite sent på din boll men delar gärna med mig.

  Jag och min fästman har försökt i snart ett och ett halvt år. Utredningen kom fram till oförklarlig infertilitet. Då kötiden via landsting var 12 år valde vi i maj att vända oss privat. Vi har nu genomgått vår första IVF. Vi fick ut 9 ägg. Det visade sig att alla våra ICSI ägg befruktas (4) och inga vanligt IVF befruktade (5). Vi satte 7/6 in ett tre dagar embryo och fick till vår förtvivlan inget till kylen.

  Är på ruvardag 8, testade negativt 6-7, men vet att det är tidigt.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll