0 Följare 0 Följer

Msofie

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

26 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

I förrgår 07:49 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Idag är jag på stimuleringsdag tre och jag måste säga att jag känner mig märkligt likgiltig inför processen. Är inte särskilt rädd som jag var innan vi började, men är inte direkt taggad heller.
I förrgår 07:48 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Du jag känner igen mig så otroligt mycket o vad du skriver. Man skulle kunna tycka att efter all denna tiden borde man inte vara naiv, men jag var det. Jag såg verkligen IVF som en lösning. Det fanns knappt ett senario för.
2021-09-16 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Åh jag beklagar :( så så tufft är det. Ibland känns det dock som att väntan i sig är det tuffaste. När man vet kan man börja bearbeta det och förhålla sig till det.
2021-09-14 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet:
Idag kom tanten röd, nu är vi på 20 månaden av TTC. Positiva är dock att jag kommer börja ta sprutor på torsdag. Är så redo och taggad som en kan bli, efter 1 år och 8 månader haha.

2021-09-10 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Haha det är verkligen svårt att hänga med här om man inte är med varje dag! Men vad spännande att höra Längrartillvår att du fått ett protokoll. Vilka mediciner och doser är det du har fått?.
2021-08-31 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Gud vilken lättnad för er! Tycker dock det är sjukt dåligt att sådant missförstådd ens skedde, även om det är mänskligt. Hade kunnat bespara mycket ångest. Men vad skönt att det löste.
2021-08-31 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet:
Men vad spännande att det går framåt! Det är inte långt tid kvar nu ju.

2021-08-30 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet:
Usch ska tillägga att illamåendet för mig var en stor nackdel. Jag hatar att vara illamående. Det tog veckor efter IVFn innan det släppte. Men man klarar det allt! När drar ni igång?

2021-08-30 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Herregud vad mycket det känns som att jag har förträngt nu i efterhand, måste verkligen tänka igenom det. Skulle säga så här, mellan sprutdag 1-5 isch märkte jag ingen större skillnad, varje fall ingen.
2021-08-30 Msofie svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Har själv aldrig haft spottings (förutom IVF) rundan så kan tyvärr inte hjälpa dig där. En kan väl hoppas på att de är en nid blödning!

Men man tar blodprov för progesteron under utredningen,.

Innehåll