0 Följare 0 Följer

Msofie

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2023-02-02 Msofie svarade i tråden: Bebis skriker varje gång han vaggas: Det kanske inte är vaggandet som utlöser skriker utan faktumet att han förstår att ni försöker få honom att somna? Vet att många inte tror på det (av någon anledning förstår inte riktigt.
2023-01-28 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba: Fint att höra att man inte är ensam i sina känslor! För mig är det en trygghet att veta att jag skulle kunna förlänga det, om det verkligen kommer till en punkt där det känns som vi inte är redo än, som familj.
2023-01-28 Msofie svarade i tråden: Kvällar med en 2 månaders:
Finns otroligt många barn som sover dåligt eller vad en brukar kalla "kvällsoro". En kanske inte ska anta att en bebis har en neuropsykiatrisk diagnos för det, vilket antyds {{U+1F605}}

2023-01-27 Msofie svarade i tråden: Kvällar med en 2 månaders: Med all respekt så håller jag inte med Lövet2. Min son, idag 7 månader, har alltid behövt väldigt mycket stöd från oss för att somna. Så att ingen kommer efter mig, dem flesta bebisar behöver.
2023-01-27 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba:
Tack, jag är medveten om det därav tråden.

2023-01-27 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba: Tyvärr träffar din illvilliga kommentar inte rätt. Har ett fantastiskt liv, med många vänner och familj, fritidsintressen och i grunden ett bra arbete. Jag är ledsen för att du har ett behov av att ge såna kommentarer.
2023-01-27 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba: Kan inte citera av någon anledning. 
Jemp - intressant infallsvinkel, ska fundera över det! Utifrån vår historia hade det inte varit helt orimligt.

Lönnsirap - Är absolut inte främmande för proffesionell.
2023-01-27 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba:
Det är verkligen en stark instinkt! Vad skönt att höra att det kan kännas rätt där och då med tiden, när det är rätt för barnet med. 

2023-01-26 Msofie svarade i tråden: Orimlig ångest för att börja jobba:
Du har absolut en poäng. Är absolut sugen på annat. Jobbar inom myndighet och är sugen på öppenvård. Men svår marknad just nu, men kommer eventuellt söka annat.

2023-01-26 Msofie svarade i tråden: Fundering om försökt i 1 år: Jag såg nu ditt svar om dina korta cykler. Det skulle kunna indikera att ett eventuellt embyro inte hinner fästa innan mensen sker, det brukar ju ske cirka 8-10 dagar efter ÄL. Kan indikera att du har låga progesteron nivåer.