Inlägg från: Anonym (Kåtfia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kåtfia)

    Onani

    Pussan skrev 2021-06-20 23:22:15 följande:

    Precis som föregående Beardtroll skriver, ju äldre jag blir desto mera avslappnad blir jag och bara njuter av varje knull, här och nu. Vi måste inte hänga i lampkronor eller köra komplicerade ställningar utan jag bara njuter av stunden.

    Onanerar gör jag åtminstone varje morgon, helst på balkongen så länge vädret tillåter. Ibland blir det någon stund till på dagen eller kvällen om jag inte får kuk den dagen. Vilket inte är så vanligt i o f s


    Ja men precis. Tror det kanske har med åldern att göra. Har alltid njutit av sex men efter 40 så har jag bara så mycket bättre sexliv.. Både med min partner och med mig själv. Jag onanerar flera gånger per dag. Jag är generellt kåtare.

    Jag känner mig nog mer bekväm med mig själv nu och bejakar min kåthet på ett helt annat sätt.

    Jag onanerar ofta till porr. Älskar att kolla på porr.
  • Anonym (Kåtfia)
    Stefano82 skrev 2021-06-21 07:50:00 följande:

    Håller med dig totalt. Jag är just nu 39 men är lika kåt nu som när jag var 20 och det kommer inte att ändras.


    Härligt!!
    Stefano82 skrev 2021-06-11 14:48:14 följande:

    Jag har det precis som du, Jag onanera också när inte frun är i närheten. Min fru skulle aldrig få för sig att börja onanera, hon tycker dessutom inte sånt är trevligt.


    Hur vet du att frun inte onanerar. Har du frågat henne eller bara något du antar.

    Personligen tycker jag det är super hett att onanera inför varandra. Min man blir otroligt kåt av att se mig smeka mig själv. Se men inte röra. Och för mig så finns det inget sexigare än när en man runkar. Ser ofta just på sånna klipp.
  • Anonym (Kåtfia)
    Stefano82 skrev 2021-06-21 11:19:28 följande:

    Hon är inte intresserad av sånt, jag blir så otroligt kåt av sånt, och är vi nakna och jag ber henne snällt så skämtar hon till det med handen där nere så jag har tröttnat att fråga henne.


    Trist, men samtidigt behöver det ju inte innebära att hon inte onanerar. Jag menar onani har ju inget med sex med en partner att göra utan sin egen sexualitet. Sen som sagt är det ju asnajs att onanera tillsammans :)
  • Anonym (Kåtfia)
    Stefano82 skrev 2021-06-21 13:09:45 följande:

    Hon onanera inte, det vet jag.


    Oki oki:) Jag ifrågasätter inte. Bara lyfter frågan att man kanske inte vet allt om varann. Tror tex inte min man vet att jag onanerar så mycket som jag gör. Han vet ju. Och vi pratar relativt öppet om det. Men kanske inte, när, var och hur och framförallt frekvens:)
  • Anonym (Kåtfia)
    Anonym (Vivi) skrev 2021-06-21 14:24:54 följande:

    Skönt att onanera, på en eller flera


    Ler, mmm.. det är ju det. Ibland kan man inte heller sluta. Man blir en sucker för den skönaste orgasmen:)
  • Anonym (Kåtfia)
    Pussan skrev 2021-06-21 23:11:13 följande:

    Visst har det med åldern att göra. Ålskar också porr och att onanera till porr och nu (efter 50) har jag inga problem att berätta det för min Lover. Det skulle jag aldrig ha berättat för en kille när jag var 25... men nu känns det bara naturligt att prata om vad jag blir kåt av och det är rätt härligt att märka hur kåt han blir när vi pratar om detta. Och han berättar förstås vad han gillar att runka till och ibland så tittar vi tillsammans.


    Känner igen mig mycket i det du skriver. Tror vi tänker rätt lika där:)
Svar på tråden Onani