Inlägg från: Anonym (Förstår rätt så bra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår rätt så bra)

    0 sexliv

    Det är mycket vanligt det du beskriver. En stor sorg. Mitt råd är att om detta inte går att prata om så bör du separera från din partner. Du har rätt till ett bra liv, då är du en bättre förälder.

    Var vänlig men bestämd. Ingen ska tvingas till sex/kärlek och ingen ska tvingas till celibat/vänskap. Respektera varandra och sköt om barn ensamma varannan vecka, så har du möjlighet att söka kärlek framöver och hon kan välja en asexuell tillvaro.

    Att underkasta sig en partner som inte vill diskutera eller bryr sig om er kärlek - det gör dig bara mer och mer olycklig.

  • Anonym (Förstår rätt så bra)
    Anonym (Otilläcklig) skrev 2021-06-14 11:55:51 följande:

    Jag har tagit upp om vårat sexliv flera ggr och föreslagit par terapi för att vi bara står å stampar. Men gumman tycker inte det behövs. Har också frågat rakt ut vad hon går igång på så man kan mötas på mitten å få igång varandra utan respons. Vi har haft dåligt sexliv sen vi börja med att försöka skaffa barn. Det tog 6 år på 3e försöket med befruktning. Men sen barnet kom så vart det ännu sämre å nu sista halvåret har vi gjort det 1gång å då vill hon bara köra en snabbis på hennes initiativ å gärna I ryggläge som alla andra ggr. Medan jag vill rulla runt å leka.får aldrig gå ner på henne heller sen en lång tid tillbaka. Känns mer som att hon vill få de överstökat när vi väl gör de.


    Du ska inte tvingas till ett olyckligt liv i ofrivilligt celibat. Hon brys sig inte om kärleken. 

    Separera vänligt men bestämt. Samarbeta om barnen och börja leva igen. 
  • Anonym (Förstår rätt så bra)
    Anonym (Greta) skrev 2021-06-16 04:56:12 följande:

    Låter som en riktig mansbebis. Dessutom är det ingen rättighet att få sex.


    Och det är ditt stöd och goda råd till TS? Skäms. Du visar på förakt och okunskap som en riktig narcissistisk hollywoodfru. Du hjälper ingen utan avslöjar din fula karaktär. Dessutom är det ingen rättighet att tvinga någon att leva utan kärlek i en relation där man lurats med lova leva i en kärleksrelation. De som är så elaka som du och inte vill ha kärlek måste bli mer ärliga och säga som det är, och ni borde söka er till likasinnade otrevliga kärlekslösa.
Svar på tråden 0 sexliv