Inlägg från: Anonym (Switch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Switch)

    vilken porr/fantasi går ni igång på och varför

    BlaxkDream skrev 2022-06-18 10:41:34 följande:

    Något som jag verkligen går igång på är anonym blindfold sex.

    Anledningen skulle jag tro är just spänningen av att motparten inte kan se mig eller vad jag gör.
    Speciellt extra blir det ihop med en Hotwife / Coukold par där denne kanske tror att det är någon annan först ända tills motparten känner skillnaden.

    Inte lika udda men går igång på att tillfredsställa upptagna tjejer och tycker det är speciellt spännande om deras respektive inte känner till det hela.


    Ögonbindel/anonymt är sjukt hett.

    Jag har dels knullat tjejer med ögonbindel där mannen styrt upp träffarna. Men iom att min undergivna sida växt fram och jag blivit intresserad av "andra sida" så har jag även blivit påsatt och sugit kuk iförd ögonbindel.
    Det har även blivit en och annan avsugning i gloryhole. 
  • Anonym (Switch)
    Anonym (Busig kvinna) skrev 2022-06-19 00:17:16 följande:

    Tänder på slav/prostitutionkonceptet. Fantiserar om att bli tilldelad en man av en "bordellmamma" och bli tillsagd att göra precis vad han säger och vill. Jag måste lämna honom fullkomligt tillfredsställd annars blir jag straffad. 

    Fantiserar om att jag får gå in i ett rum och ta på mig ett set minimala underkläder. Mannen ska sen komma in och inspektera samt klä av mig, jag får inte prata utan att bli ombedd. Han säger åt mig att gå ner på knä och öppna munnen för att påbörja en lång och intensiv avslutning. Under aktens gång får han gärna sminka mig hårt, tortera mina bröstvårtor och såväl neka mig orgasmer som tvinga mig att få flera i rad. Allt för att visa han äger mig och att jag saknar rättigheter. 


    Det där liknar min fantasi.  Jag drömmer om att vara en kvinnas slav och hon tar hem såväl män som kvinnor som får använda mig precis som de vill. Jag sitter kopplad när gästerna kommer och den som tar kopplet skall jag lyda tills denne är helt nöjd och återlämnar kopplet till min ägrinna.
  • Anonym (Switch)
    BlaxkDream skrev 2022-06-20 09:23:26 följande:
    Kan bara instämma med din erfarenhet gällande personer som säger sig vara undergivna, Min erfarenhet är att jag ofta har en annan syn på vad som jag uppfattar som undergiven och inte klassas som vanilj.

    Men att få träffa en person som verkligen är genuint undergiven och njuter av att vara det är väldigt trevligt synd bara att dom är så sällsynta.
    För min del är kemin ganska avgörande.  Jag förstod inte att jag hade en undergiven sida innan jag träffade en dominant man som utstråla sådan tygghet att hans sadistiska fasoner kändes helt naturliga för mig att anpassa mig till. Frågan om jag ville bli bunden kom aldrig,  han bara gjorde det. Örfilen gjorde mig lite ställd, men jag förstod rätt snabbt att jag förtjänade den.
    Han tog verkligen fram slynan i mig och efteråt var jag både mörbultad och salig.

    Andra män som påstått sig vara dominanta har inte alls haft samma atmosfär och slynan i mig har blivit dämpad. Jag har istället legat med dem för att få det hela avklarat.
    Samtidigt kan det ha varit så att jag inte har lockat fram detas hårdare sidor. Så det är inte alls så enkelt som att en ug alltid är ug och att en dominant alltid är dominant.
  • Anonym (Switch)
    Anonym (slyna) skrev 2022-06-23 21:54:10 följande:
    ... & ... oavsett om du är kille eller tjej ligg aldrig med någon för att få det hela avklarat. Du är inte skyldig någon någonting. Sex ska vara häftigt och njutbart! Sluta med att göra våld på dig själv fysiskt och psykiskt. Du bokar väl inte in dig på sexträffar i ett självskadebeteende, eller hur? Känns det vid någon punkt inte bra - Stick bara därifrån! Lämna bostaden! Checka ut från hotellrummet! Om det känns åt skogen fel. Inget förpliktigar bara för att ni sexchattat lite innan sexet. 
    Även om det inte blir den session jag hoppats på kan jag uppskatta en snabbis.
    Är det något allt för fattigt som erbjuds tackar jag för mig, även om det är väldigt svårt att tacka nej till kuk när man är sådär orimligt kåt. 
  • Anonym (Switch)
    Anonym (slyna) skrev 2022-06-23 22:57:40 följande:
    Ja alla möten mellan människor blir väl inte som man tänkt sig eller hur? Du och jag tänker och reagerar rakt motsatt. Jag tackar alltid nej om galoscherna inte passar - oavsett hur upptänd eller hur orimligt kåt jag är av personen eller av situationen. Onani går utmärkt. Mkt måste stämma. Om jag överhuvudtaget bjuder på min närvaro eller på mina tjänster.. Inga halvhjärtade försök i skittaskiga miljöer eller sessioner som länge ger obehag och mardrömmar och som lämnar en unken bismak i munnen. Var ärlig mot dig själv, ta hand om dig och tillämpa mer selektiva val i din sexualitet. Hur kåt du än allmänt är! Det du beskriver låter som ett okontrollerbart missbruk med destruktiva val.  
    Tack för omtanken. I tonåren var det nog att betrakta som destruktivt, även om jag njöt av det för fullt.
    Nu tycker jag att jag har hyffsad kontroll på det, även om kåtheten kan ta över lite ibland. 
    Idag klarar jag av att tacka nej och ta mignur situationer, vilket jag inte gjorde förut. 
    Så nu slipper man gå hem med den där känslan "vad-fan-gick-jag-med-på-det-där-för".
    Det är inget jag ångrar idag, alla märkliga träffar har gjort att jag fått upp ögonen för vad som är önskvärt idag.
    Som någon sa: it only seems kinky the first time.
Svar på tråden vilken porr/fantasi går ni igång på och varför