Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Anmäla för "spetsande" av kaffe

    Men herregud ???? Får man inte spetsa sitt kaffe?! Ser du henne slå, skrika eller verbalt misshandla sina barn eller sätta sig i bilen med dem? Då kan du anmäla.

    Bor utomlands sen 20 år tillbaka och tror nog varenda en här spetsar sitt kaffe och dricker ett glas vin till lunch. Ska man anmäla hit och dit?

  • Anonym (J)
    Anonym (förälder) skrev 2021-06-29 21:44:43 följande:

    Men känner du eller är du bekant med familjen?

    Hur verkar hon vara dvs full eller påverkad?

    Hur är hon med barnen, verkar hon missköta dom? finns det en pappa med  bilden, hur verkar han? hör du skrik och bråk eller verkar barnen fara illa?

    Alholister brukar smyga med alkoholen, verkar det som hon gömmer flaskan eller står den framme och hon häller i det och den står kvar framme?

    Menar du att hon gör det flera ggr per dag? jobbar inte hon eller du så att det ser att sker flera ggr dagligen? verkar det bara var lite i kaffet eller är dricker hon mycket?

    anmäler du måste du ju kunna redovisa för vad du ser och inte bara att hon häller lite sprit i någon gång utan hur att du ser att det påverkar barnen osv.

    Det är tillåtet att dricka alkohol så det måste ju ha en påverkan på barnen för att soc ska ta upp det.

    Att bara se att någon häller en slurk i kaffet räcker inte utan du måste ha mer att komma med och att hon dricker så pass mycket att påverkar barnen.


  • Anonym (J)

    Hur ser du varje gång hon dricker kaffe? Jag har ingen aning om vad mina grannar gör och hoppas ingen sitter och stirrar in i mitt fönster hela dagarna. Helt sjukt ju? Har du kikare?

Svar på tråden Anmäla för "spetsande" av kaffe