• wimi

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hoppar in i tråden. Är 38 år gammal och ska äntligen försöka få till ett väldigt efterlängtat litet barn. Har två sedan tidigare, men maken har varit tveksam till en 3e. Vi har väl haft vårt första riktiga försök, och jag har bim 1 september.

    Maken är med på noterna så länge det inte blir massa ägglossningstest och ligga på tvång som det var med barn 1. Det dödade nästan romantiken. Det tog 9 månader att få till barn 1. Det andra blev till på första försöket. Så jag vet inte om jag har lätt eller svårt för att bli preggers.

    Jag har nästan ända sedan äl haft pyttelite ont i ena bröstet, hugg i magen och yrsel och huvudvärk. Jag lovade mig själv att inte ta några gravtest, men har tagit 2, ett senast idag på bim -2.. båda negativa. Så börjar känna att hoppet är ute denna gång.

  • wimi
    Pandy13 skrev 2021-09-04 00:41:04 följande:

    Hur har det gått?


    Mensen kom en dag tidigt till och med. Och beter sig konstigt. Så jag hoppas min ägglossning om en vecka påverkas.
  • wimi
    Anonym (34) skrev 2021-09-04 19:07:43 följande:

    Uppe i fjärde försöket nu

    Bim idag men neg test

    Clearblue digital väl knappast visa fel?


    Av min erfarenhet är de mest känsliga, så borde stämma tyvärr.
  • wimi

    Här har jag 3 dagar till bim och har haft ont i brösten i några dagar nu. Fick precis ilningar i dem som när mjölken rinner till om ni minns den känslan. Har pissdåligt humör varvat med väldigt blödigt humör. Så vet i tusan.. jobbig väntan ..

  • wimi

    Jag testade på typ -6 bara för att jag hade så många tester hemma. Givetvis negativt . Jag har aldrig några symptom innan mens. Bara lite molvärk ..så att brösten beter sig så här är väldigt konstigt. Förra månaden var det lite känningar i ena bröstet. Då trodde jag faktiskt jag var gravid eftersom det inte är vanligt att jag får det innan mens... men då kom mensen en dag för tidigt. Som för att hånas!

  • wimi
    Anonym (34) skrev 2021-09-26 11:06:45 följande:

    Bim -6 idag, äl + 7 negativt testa tidigt från tent

    Blev nere det är mitt femte försök nu


    Det är ju tidigt att testa. Helst ska man ju vänta till dagen du ska ha mens..men jag är likadan och testar tidigt. Vara för att väntan är så seg.
  • wimi

    Jag har bim-2. Jag har varit gravid 3 gånger och fött 2 barn. Så tycker mig känna igen brösten. Är nästan säker på att jag är preggers. Tog ett test i morse. Med RFSL test. Jag har aldrig tagit deras innan utan använder testlagrets. Så jag vet inte hur deras skugga bredvid kontrollstrecket ser ut. Men jag ser något där bredvid. Kan likaväl vara spökstreck. Jag väntar någon dag med att testa igen. Syns inte så väl på bild. Men skickar med ändå

  • wimi
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-28 19:09:41 följande:

    Inbillar jag mig eller är det inte två streck på bilden?


    Det är det jag inte vet. Det svaga strecket har synts i 3 dagar nu på olika test .. . Den pessimistiska jag tänker att det kanske var något, men blir missfall.. känns som mens är på gång. . Massa molvärk
  • wimi

    Mitt svaga plus blev till blod. Med smärta och klumpar. Just nu känns det som man inte ens orkar försöka igen , för det tär så på psyket. Men längtan efter bebis är så stor .

  • wimi
    Madelen21 skrev 2021-09-29 18:05:07 följande:

    Hejsan. Är en tjej på 37 å jag å min pojkvän 47 försöker få barn ihop.

    Här på första testet ser det positivt ut lika nr 2 har pratat med en barnmorska på doktor.se som oxå sa så... Fattar ingenting.. Hoppas det är för tidigt bara. Vill ha så gärna ha ett kärleks barn?


    Jag har aldrig använt sådana, men grattis om det stämmer!
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida