Inlägg från: Anonym (Lilly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilly)

    Är hon verkligen så sen? Toaletträning barn

    Anonym (Mamma) skrev 2021-07-08 19:20:32 följande:

    Min dotter fyller 6 år i år och är inte helt torr än. Hon har såklart ingen blöja med brukar kissa på sig 3-4 gånger i veckan ungefär, alltså varannan dag. Jag var själv 8-9 år innan jag slutade kissa på mig regelbundet så jag har inte tänkt så mycket på det. Hon duschar av sig och byter själv kläder när det händer. Hon har alltid med sig ombyte i en väska. 

    Nu har en av hennes kompisars föräldrar reagerat och haft värsta samtalet med mig. Frågat varför vi inte uppsökt läkare mm Helt ärligt är det inte ens något som slagit mig, jag var exakt likadan och det är inget fel på mig idag. Trodde det var så för många. Vad är era erfarenheter? 


    Ja det är såklart jättesent om det händer flera ggr/vecka någon gång är ju inget konstigt om barnet inte hinner men det här är ju väldigt ofta. Jag tycker det låter väldigt konstigt att ditt barn inte värkar tycka det är ett problem och duschar sv sig själv och byter om själv. Då känns det ju dom hon tycker det är helt naturligt. Pratar ni om det här? Att det inte är ok. Du bör absolut. Ta kontakt med läkare för att få hjälp och stöd hur ni ska lösa det här för att vara 6 år och kissa på sig så här ofta kan inte vara lätt för din dotter. Kan tro att kompisar tycker det är jättekonstigt och jag som förälder skulle inte villa ha ett barn som var så storr hemma hos mig som kissade på sig så ofta.
Svar på tråden Är hon verkligen så sen? Toaletträning barn