Forum Matlagning - Hus & hem
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
  • Äggröra som på hotell? Hjälp?

    Sön 11 jul 21:22 Läst 33 gånger Totalt 7 svar
    Visar endast inlägg av Anonym (Också nyfiken) - Visa alla inlägg
  • Anonym (Också nyfike­n)
    Återställ
    Sön 11 jul 21:22 #4
    Aniiee skrev 2021-07-11 21:14:00 följande:

    Grädde. Mycket grädde. Äkta, inte någon lättvariant. Minst 40%. Typ 2 msk per ägg. Och låg temp på stekpannan och fortfarande nästan rinniga när de är klara.


    Bra tips :) tack. Gillar när det är exakt haha. Men behövs det verkligen inte mer än 2 msk per ägg?
  • Anonym (Också nyfike­n)
    Återställ
    Mån 12 jul 04:11 #7
    Aniiee skrev 2021-07-11 21:34:11 följande:

    Nej, det behövs inte mer, men mest för att jag glömde en ingrediens.... smör. massor med smör. 15-20 gram per ägg massor med smör. Men det smöret ligger liksom redan i stekpannan så jag tänkte inte på att ta med den.

    Två matskedar per ägg, förresten, det är mer än en halv deciliter på två ägg.


    Okej tack för svar :) ska prova ikväll
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll