Forum Matlagning - Hus & hem
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
  • Äggröra som på hotell? Hjälp?

    Sön 11 jul 21:14 Läst 40 gånger Totalt 7 svar
    Visar endast inlägg av Aniiee - Visa alla inlägg
  • Sön 11 jul 21:14 #3

    Grädde. Mycket grädde. Äkta, inte någon lättvariant. Minst 40%. Typ 2 msk per ägg. Och låg temp på stekpannan och fortfarande nästan rinniga när de är klara.


    -Are you the prey? -No, we are the hunters!
  • Sön 11 jul 21:34 #6
    Anonym (Också nyfiken) skrev 2021-07-11 21:22:35 följande:
    Bra tips :) tack. Gillar när det är exakt haha. Men behövs det verkligen inte mer än 2 msk per ägg?
    Nej, det behövs inte mer, men mest för att jag glömde en ingrediens.... smör. massor med smör. 15-20 gram per ägg massor med smör. Men det smöret ligger liksom redan i stekpannan så jag tänkte inte på att ta med den.

    Två matskedar per ägg, förresten, det är mer än en halv deciliter på två ägg.
    -Are you the prey? -No, we are the hunters!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll