• nihka

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-29 12:36:53 följande:
    Beklagar sorgen?.
    Bara en människa med en mycket mörk syn beklagar att andra lever och mår bra.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:06:51 följande:
    Du läser konstigt. Kan inte se att någon här har suttit och skrivit att du skulle lemlästat andras kroppar.

    Sitter du och dagdrömmer nu igen.. Obehagligt värre med diagnoser sånt där.
    Det är för att du inte förstår hur illa du uttrycker dig. Du förväntar dig att trots att du formulerar dig som en kratta så ska andra svara dig redigt genom att uttyda vad du egentligen menar och sedan svara på vad du tänker utan att ta så mycket hänsyn till vad du faktiskt skriver.

    Om man svarar på vad du faktiskt skriver, inte vad man misstänker du menar så är svaren adekvata. Den här gången raljerade jag, men ibland är det rena rama detektivarbetet att uttyda ett inlägg.

    En förutsättning för att bedriva något "viktigt opinionsarbete" som ska ha en möjlighet att påverka någon, är att någon begriper vad man försöker säga.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:55:55 följande:
    Haha asså snälla. Det är ingen här som har talat om någon kropps stympning förutom du, så det är nog inte jag som behöver fundera på hur det är som JAG uttrycker mig.. xD

    Snälla, för en gångs skull i ditt lågpannade lilla liv, ta en titt i spegeln och sluta projicera alla sjuka tankar du har på någon annan människa än dig. 
    Jo. Du. Fast du vet inte om det. Om man inte förstår skillnaden på exempelvis mer och fler och nuförtiden och nu förtiden blir det så där tokigt när folk tröttnar på att tolka välvilligt.

    En del som skriver här skriver så illa att man tidvis undrar om det öht finns någon panna, men naturligtvis uttrycker man inte det eftersom man har såpass vett att man inte går till personangrepp och börjar prata om andra människors intelligens.

    Om man ska verka politiskt får man se till att man uttrycka sig hyfsat begripligt iaf delar av tiden.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:57:37 följande:
    Och exakt. "en förutsättning för att bedriva något viktigt opinionsarbete är att någon begriper vad man försöker säga." och det är det jag berättar för dig nu, att det tyvärr är där du ligger rejält i lä.
    Det tror du bara för att du inte förstår att mina svar speglar vad du skriver.

    En politiker måste kunna kommunicera med människor utan att de ska behöva mödosamt räkna ut vad hen menar. Det får inte låta som någon som sjunger utan att klara av att ta en enda ren ton. Man orkar bara inte lyssna då.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Varför?) skrev 2021-07-29 14:26:59 följande:
    Fråga: om SD kommer till makten, vad anser du att de bör göra med människor vars politiska åsikter inte stämmer överens med SDs?
    Och vad gör man med alla sympatisörer som tror att det finns billiga biljetter till  Somalia och Afghanistan
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:01:45 följande:
    Nej du, det är inte så det här funkar. Jag skriver som jag skriver och menar det jag säger. Om du ska till o hålla på att försöka tolka det på något annat sätt än det som sägs. Borde du väl först o främst ta o fråga mig?

    Och jag har inte skrivit något om att kapa någons kroppsdelar. Ändock tar du upp en sån diskussion och påstår att det skulle varit något sånt jag pratar om. 

    Skulle säga att om du sitter här och hittar på att någon skulle snacka om stympningar, så är det snäppet värre än något sorts personangrepp.. 

    Du beter dig som en idiot, o inte bara när du citerar mig och hittar på grejer som aldrig skulle ha nämnts, utan också när det enda du har tillföra i en tråd som denna är kommentarer om någon annans stavning. Då kallar jag dig också för det. Lev med det och sluta gnäll istället. 

    Lite mindre projicering ifrån din sida så kanske du slutar se så många rasister och inskränkta människor i varenda hörn som du befinner dig. Den enda här som är fördomsfull och inskränkt är ju egentligen bara du. 

    Och det har du bevisat för många här i inlägg efter inlägg, när du sitter här och öppet fantiserar om hur du tror att andra skulle fungera. News flash baby.. Alla människor i världen är inte lika verklighetsfrånvända och borta i sin egen skalle så som du. 

    Dessutom är väl att sitta och gnälla på folks stavning att anse som något jävligt ytligt? 

    Spoiler Alert: Ja du är ytlig. Och inte mycket vett heller som befinner sig under ytan. 
    Jo du. Det är precis så det går till. När någon inte kan uttrycka sig så förstår inte andra eller så förstår de fel. Eller orkar inte nysta i eländet. Det är ett jätteproblem bland just SD-anhängare, naturligtvis inte exklusivt för dem eller alla men uppseendeväckande många tror de talar i klartext men rör till det riktigt ordentligt. Sedan kommer alla personangrepp när det påtalas.

    Nej, jag har aldrig talat om stavfel. Var inbillar du dig det? Det är iofs också irriterande men i regel inte så förstörande som en del andra frekventa språkliga fel. En politiker kan ju bara inte låta som en förskoleelev. Inte ens ledaren för SD skulle komma undan med det. När det gäller Åkesson så är ju inte problemet hur han säger utan vad han säger, medan många av hans underhuggare har ju problem med både och.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:23:11 följande:
    Fan vad sjukt alltså. Här skriver jag en helt vanlig mening, o du sitter här och dagdrömmer om att folk ska kön stympas..

    Äckligt.. 

    O där sitter du och hittar på saker i ditt egna huvud, o sen tror du att jag ska ändra hur jag uttrycker mig och skriver, för det inte ska vara så lätt o misstolka? 

    Får du verkligen ingen medicinering?
    Det där med personangrepp är lite som att kissa i sängen. Till att börja med känns det kanske lite varmt och mysigt, men det får sedan otrevligare konsekvenser. Inte minst mår ju personen själv inte bra av att jaga upp sig så.

    Det är också en konst som en skicklig politiker behöver behärska och det är att förhålla sig saklig även när andra tappar huvudet och börjar beskylla omgivningen för att vara exempelvis vara psykiskt sjuka. Nu är inte jag politiker, men jag tror jag skulle klara just den biten ganska bra efter att ha tränat på en rad rabiata inlägg här från främst SDare.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:05:27 följande:

    Nej, det är du som hittar på en massa saker och teorier som inte stämmer om det jag faktiskt skrivit. 


    Det är faktiskt inte speciellt komplicerat det jag säger här. Brukar faktiskt föredra att hålla mina inlägg jävligt lättlästa och basic. En del av det är att alltid tala sanning och aldrig ljuga. Frågan är ju då, vad fan är det du egentligen håller på med?..

    IQue..

    Anyways.. Ska låta dig återgå till o nätmobba folk online, låta dig tro att du är smart en stund, o garva lite åt att du tror att Kristersson skulle önska få tillbaka din röst. 


    Exempelvis är mer en mängd medan fler är ett antal. Förtiden kanske är tiden före någon utsatt tid. Who knows?

    Makes little sense om man ska vara krass.

    Som politiker får man visa mer stringens. Det går ju inte att uttrycka sig hur som helst och hänvisa andra till att typ lära sig vad man menar.

    Det är jättebra att du läser mina inlägg noga och kanske lär dig av det, exempelvis att man inte röstar på ett parti för att man vill göra partiledaren nöjd.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:57:12 följande:
    Var du fem år när din utveckling stanna?
    Stanna?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:27:43 följande:
    Ni satt och gnällde nyss på folks stavning, precis efter att ni fått en helt rimlig förklaring. Ta och skrolla upp en bit om du inte minns. 
    Nej, jag har aldrig tagit upp stavning.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser