Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    knyttets skrev 2021-09-23 20:07:44 följande:

    Testade två riktigt starka ÄL-test idag, morgon och kväll. Blir alltid lika chockad då de där strecken faktist blir starka. Så gissar på ÄL imorgon eller lördag!


    Åh så spännande. Hoppas det går vägen. Håller tummarna för oss alla
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-09-23 20:11:07 följande:

    Exakt den känslan hade jag också. Blir att försöka igen. Borde ha ägglossning om ca 2 veckor. Ska börja med ÄL test och sen pga alla hormoner man har redan i kroppen så verkar de vara lättare att bli gravid


    Ja det är märkligt hur kroppen vet saker som man inte själv vet. Hoppas äl kommer igång snabbt.
  • hurtänktedunu

    Nu kom äl flytningarna med råge. Då får vi se till att få till det ikväll. Och I morgon och kanske dagen efter det haha. Ska iväg på fest i morgon så ska inte dricka. En bra ursäkt att vi måste åka bil så jag behöver köra. Hur ska man överleva den långa väntan nu?

  • hurtänktedunu
    Ollebollen skrev 2021-09-24 20:35:47 följande:

    Åååh lycka till nu!! Haha jag brukar spendera tiden med att drömma mig bort och hänga här på familjeliv


    Haha tack. Känner nästan att jag blir mer stressad av att hänga här. Men försöker göra annat på dagarna. Jobbar ju och spelar mycket padel vilket rensar huvudet helt och hållet. Det är skönt. Denna helg är helt fullbokad och nästan hela nästa helg också. Så då går det ju snabbt tack och lov. Så hoppas vi på ett plus. Är ju extra segt då jag egentligen skulle gått in i v18 i morgon.
  • hurtänktedunu
    snøflinga skrev 2021-09-24 20:56:11 följande:

    Jag förstår inte hur så många kan låta bli att testa tills BIM?! Dessa två veckor mellan äl och bim är ju extremt långa!

    Håller tummarna för dig :)


    Haha nej inte jag heller. Plussade ju i juni och fick första strecket 7 dagar innan bim. Aldrig testat efter. Längsta jag väntat är 2 dagar innan bim annars 7 dagar sist och 5 dagar innan det.
  • hurtänktedunu
    snøflinga skrev 2021-09-24 22:01:08 följande:

    Är det vanligt att få så tidigt eller tillhör det det onormala?

    Jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska våga mig på att testa innan bim (igen) eller inte, även om det är testa tidigt test (:


    Jag tror nog inte det är så vanligt att plussa så tidigt. Jag har stenkoll på min cykel och känner kroppen väl så jag kände det på mig. Men strecket var jätte svagt men blev starkare varje dag. Jag tror nog max två dagar innan är bäst för att gardera sig och inte bli besviken.
  • hurtänktedunu

    Imponerad att min man lyckats få till det 6 dagar i rad nu. Vet inte varför men börjar nästan känna mig desperat att bli gravid vissa stunder medan andra gånger så känns det inte alls viktigt. Gud vad kluven man är hela tiden. Är det någon som vet när äl kommer? Alltså är det äl när man får dom där sega flytningarna eller släpper ägget någon dag efter?

  • hurtänktedunu
    Semlan3 skrev 2021-09-25 09:16:36 följande:

    Håller med. Är så jobbigt att ha det där i huvudet hela tiden, att tänk om man missar äl. Vi har legat 3 dagar i rad nu. Mest för att jag varit extremt sugen nu när äl närmar sig. Har känningar i magen idag och enligt appen är äl idag (trodde fröst det var söndag). Brukar knappt kunna ligga när jag har ägglossning för har så ont. Tänker att vi ligger imorgon om jag får riktiga älsmärtor idag. Så svårt för förra månaden fick jag ju positivt ältest på kvällen efter att jag haft smärtor hela dagen. Sisy jag blev gravid låg vi en gång, dagen efter att jag hade haft ont. Så tror att jag ibland tänker fel och ligger mycket innan jag får ont men inte efteråt. Ägget lär väl släppa inom 48 h efter positivt ältest. Så tänker att vi ska försöka ligga lite mer efter att jag haft känningar. När ska du ha äl enligt beräkningarna? Brukar du känna av något?


    Enligt appen ska jag ha äl idag. Jag brukar känna smärta. Dock har det blivit lite bättre med åren. Efter andra graviditeten hade jag galet ont vid äl men nu är det ändå hanterbart. Trodde också det var söndag först men verkar som idag då. Vart ju lite konstigt i och med missfallet. Men jag tror jag fått ordning på det nu. Vi får se. Och förhoppningsvis kommer inte mensen nästa månad. Men det återstår att se. Ja vi kommer nog köra på några dagar till. Lika bra att gardera sig. Helgen kör vi i alla fall och sen kanske tre fyra dagar till. Vill ju verkligen inte missa.
  • hurtänktedunu
    LJM91 skrev 2021-09-26 08:21:40 följande:

    Känner mig smått galen, men är tvungen att analysera lite ändå.. ser ni något?


    Kanske men är du på bim borde det nog vara starkare. Hört många som fått spök på dom där. MEN jag ser något litet streck absolut. Ungefär sådär såg det ut när jag plussade i juni ca 7 dagar innan bim. Så testa igen i morgon och se
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?