• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Solskensdag skrev 2021-12-15 09:38:23 följande:

    Å jag behöver lite pepp :( Min cykel blev helt ändrat efter mf, så började äl testa på dag 9, men på dag 16 hade jag fortfarande bara fått en tom cirkel (cb test). Så jag tänkte testa varannan dag, men sen på dag 17, ända dagen jag inte testar, hade jag haft äl :( Då hade vi inte legat på 2 dagar. Vi fick till det dagen efter, men känns ändå så himla tråkigt att ev ha missat fönstret denna månad igen. Blir så sjukt stressad :(


    Spermierna kan leva i upp till fem dagar och ägget lever i 12-24 timmar, så det behöver absolut inte vara kört :) håller tummarna!
  • LJM91
    z anonym z skrev 2021-12-15 12:48:59 följande:

    Tog precis ett positivt äl test på dag 14!! Så hoppas på äl om två dagar. Har alltid haft så oregelbunden cykel allt från 23 -50 dagar. Men sen jag började ta conceive + ovulation support så har mina senaste 3 cyklar varit mellan 28-30 dagar, är så glad :D trodde inte att det skulle ge något resultat men det har det verkligen! Rekommenderar den starkt :)


    Har också tittat på det kosttillskottet, men inte vågat beställa då jag har så himla svårt för att svälja tabletter.. Läser att det är kapslar, är det sådana hårda kapslar eller kan man öppna dem och tömma ut innehållet? Så surt att köpa en förpackning bara för att inse att jag inte kan svälja dem :P
  • LJM91
    Bez skrev 2021-12-15 08:14:30 följande:

    Totalt blankt test idag så måste vart spök igår och fortsätter komma lite blod vid torkning. Är väll mensen är på G som vanligt.

    Blir så trött på de här, kommer det någonsin att gå?


    Skickar en stor varm kram! Förstör frustrationen och funderingarna kring om det någonsin kommer gå, jag känner likadant även om jag inte har försökt lika länge. Håller alla tummar för att det är din tur nästa månad <3
  • LJM91
    Junii91 skrev 2021-12-15 16:10:34 följande:

    Har du provat svälja med kräm/nyponsoppa/yoghurt? :)


    Oh ja, har nog testat alla tricks som finns haha! Det sitter såklart i huvudet att jag inte kan svälja dem, för jag har inga problem med att svälja mat som ju är betydligt större bitar ibland :P tror det helt enkelt låser sig när jag vet att jag inte ?får? tugga på dem. Men tack ändå för tipset :)
  • LJM91
    z anonym z skrev 2021-12-15 13:35:15 följande:

    Kapslarna är gjorda av plats men man kan öppna och tömma innehållet


    Tack snälla, då kan jag testa dem :)
  • LJM91
    Liljas skrev 2021-12-16 12:33:37 följande:

    Hur gamla är ni andra?


    Välkommen till tråden! Och lycka till med bebisverkstan :)

    Jag väntar fortfarande på ägglossningen.. inne på CD28 idag, det senaste jag någonsin har ägglossat är CD33 så jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir nytt rekord denna cykeln. Man vill ju bara att tiden ska gå! Dessutom blir mina ägglossningsstickor bara svagare och svagare.. men tempen är superlåg så ingen ägglossning verkar ha skett :(
  • LJM91

    Idag fick jag för första gången någonsin fast smiley på CB advanced ägglossningstest! Känns som en seger efter 15 dagar med blinkande smiley.. Nu hoppas jag bara att ägglossningen faktiskt kommer också, hoppas på temphöjning inom de närmsta dagarna.

    Vi hade ovanligt mycket sex förra veckan så hoppas bara att vi orkar ett par dagar till haha :)

  • LJM91
    BounceBambi skrev 2021-12-21 14:38:54 följande:

    Åh vad skönt att du äntligen fått en fast smiley, håller tummarna för att det ska gå den här gången :) 


    Tack snälla! Eftersom jag aldrig har lyckats få positiva ägglossningstest och har så himla lång cykel så har jag varit rädd för att något är tokigt med ägglossningen, så den fasta smilisen gjorde mig nästan gråtfärdig :) har precis gjort ett test med en vanlig sticka och det ser också ut att bli positivt, strecken är lika starka än så länge!
  • LJM91

    Tack för all pepp! Såhär såg stickan ut, den räknas väl också som positiv eller vad säger ni?


    Kanelkringla skrev 2021-12-21 17:35:07 följande:

    Grattis till fast smiley Håller tummarna att ägglossningen kommer för dig! <3Jag körde också med cb advanced denna månaden men fick också blinkande smiley hur länge som helst!! Då slutade jag testa. Inga utslag på andra ägglossningstest heller och inga ömma bröstvårtor som jag brukar få. Var sjukt deppig och stressad över det! Sen tänkte jag att äsch vad hjälper det att jag går här och deppar?? När jag slutade stressa så vips kom ömma bröst och ett positivt på ägglossningstest.. sjukt vad kroppen påverkas!


    Tack snälla! Skönt att du också fick positivt till slut, jag funderar också på hur mycket kroppen påverkas av allt kollande och testande.. Har funderat på att skippa allt och bara försöka ligga varannan dag under perioden när jag kan vara fertil, men eftersom jag har superlånga och ganska oregelbundna cykler så vet jag inte om vi hade orkat varannan dag så pass länge xD
  • LJM91
    Junii91 skrev 2021-12-21 20:27:50 följande:

    Har vanligtvis 28 dagars cykel men ibland 29. Sist jag hade 29 var i mars så det är inte ofta jag har det. Till saken, idag är jag på dag 29 (ÄL +13). Inte nån mens i sikte. Är dock väldigt säker på att den kommer imorgon. Tagit test idag, igår och förrgår som varit negativa. Men hoppas ändå nånstans på att vara en av de som plussar på BIM eller senare men känns som att man mest läser om de som plussar tidigt. Ah jag vet inte.. ville bara dela lite tankar :)


    Hoppet är inte ute förrän mensen kommer :) brukar du ha symtom när mensen är på väg? Jag har varit oplanerat gravid en gång tidigare och mitt enda tidiga symtom var total avsaknad av PMS, kände absolut ingenting. Så inga symtom kan också vara ett bra symtom! Håller tummarna för dig :)
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?