• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    hurtänktedunu skrev 2021-09-07 16:08:47 följande:

    Jag blir så frustrerad. Har symtom på graviditet och jag börjar nästan tro att jag inbillar mig. 5 dagar innan bim nu och jag plussade 7 dagar innan förra gången och 5 dagar innan gången innan det. Men ja det är väl ingen garanti. Å andra sidan kan jag ju inte helt veta när min mens ska komma på grund av missfallet men gud vad otålig jag börjar bli. Vill ju verkligen nu. Negativt test I morse. Vill bara sova direkt när jag kommer hem så det ska bli ny dag och jag kan testa.

    Hur gör man för att inte bli galen?


    Jag ser en massa serier för att inte tänka så mycket. Funkar för mig. Sen har jag börjat lägga pussel 1000 bitar
  • Dalarna91
    Beckizen skrev 2021-09-09 08:38:12 följande:

    Nu kom nog mensen, det var nog bara en mellanblödningar tidigare i veckan. Har BIM i helgen och nu kom det mer (tmi) bruna flytningar som jag brukar få innan mens. Vi får se men har inte höga förhoppningar, men det är ok:)

    Hur går det för er andra? :)


    Har BIM om en vecka. Så fick känslan inatt när jag vaknade till att det inte gick denna gången heller. Jag brukar alltid få känningar i tjekmagen en vecka innan BIM så jag sitter bara och väntar på den.

    Blir så himla ledsen och besviken. Vi va helt grymma med att få till det denna gång! Och jag sitter och dricker kallpressad Vetegroddsolja varje dag, som smakar skit. Så förlåt men är just nu bara så nedstämd och det känns som de aldrig kommer bli någon unge.
  • Dalarna91
    Beckizen skrev 2021-09-09 12:23:04 följande:

    Åhh :( det är okej att vara nedstämd över något man längtar väldigt mycket efter. Jag tänker att hela den här resan med att skaffa barn väcker ju väldigt mycket känslor, både positiva och negativa såklart. Hoppas att du får en bättre dag imorgon och att du låter dig själv känna dig nere, men att du inte ger upp!

    Fortsätt men den grymma bebisverkstaden, det är egentligen den ända man kan och sen hoppas, det är väldigt mycket slumpen i det här känns det som!

    Hoppas det känns bättre snart <3


    Tack <3 hoppas de känns bättre imorgon.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-09 17:56:37 följande:

    Det är verkligen jobbigt att vänta på att få reda på om man är gravid eller inte. Skickar en kram till dig <3 Din känsla behöver inte stämma heller, kanske är du gravid ändå.


    Tack <3 vill gärna berätta för killen om mina misstankar men man har hoppet att det kanske gick ändå.
  • Dalarna91

    Nu sitter jag och funderar på att skaffa ägglossning test nästa vecka om mensen kommer.

    Tänka köpa Testlagret ägglossning test.

    Har någon testat dom?

    Om inte, vilken använder ni?

  • Dalarna91
    Juli1990 skrev 2021-09-09 20:27:36 följande:

    Jag kommer också köra med ÄL-test om mensen kommer nästa helg (som jag tror att den kommer göra..). Jag kör på Clearblue advanced som börjar med blinkande gubbe när ägglossningen är på väg, sedan fast gubbe när det är 24-48h innan ägglossning. Tycker dem är bra för en slipper analysera alltför mycket. Har även kört med enkla stickor från babyplan! När hade du BIM?


    Jag har BIM nästa torsdag. Men har murringar idag, brukar alltid få det en vecka innan... Så är väldigt säkert det inte gick denna gången.

    Jag använde RFSU med exet och de va enkla för mig att testa, va alltid tydligt när jag hade ÄL. Men tänkte om man ska testa annat
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-09 22:08:06 följande:

    Jag kombinerar testlagret med clearblue digital. Den här gången börjar jag med de från testlagret och när jag ser att det börjat komma ett streck så tar jag clearblue, på så vis sparar jag in på de dyrare testen. Hoppas på att komma på blinkande gubbe direkt då när jag tar clearblue. Numera vet jag att man då kan testa oftare, så att jag hinner upptäcka fast gubbe tidigare så tänker testa även eftermiddag när det närmar sig. Tänker att jag tar de från testlagret parallellt (har många av dem) och så märker jag när det blir lite starkare streck också, och så tar jag hjälp av mina mensappar .


    Okej tack så för svar. De va smart att kombinera då det annars blir dyrt med CB :)
  • Dalarna91
    toughshit skrev 2021-09-11 09:48:37 följande:

    Skriver inte så mycket här just nu känner jag, men det är för att jag nervöst väntar på Bim som är imorgon.

    Grattis till er som har plussat <3

    Har bara lite ömma bröst nu. Hade sex nyss och då fick jag som lite molvärk när jag kom. Kanske mensen dyker upp snart ändå D:

    Ska testa mig imorgonbitti.

    Men behöver lite hjälp nu då..

    Jag har ju inte fått min mens sedan jag slutade med mina minipiller.

    Första dagen utan piller var 6/8

    Fast smiley på CB den 29/8

    Räknar Bim 14 dagar efter, dvs 12/9

    Om mensen kommer i morgon, när borde jag ungefär ha nästa Bim?


    Det finns massor av appar och hjälp på internet som kan räkna ut åt dig. :)
  • Dalarna91
    Bez skrev 2021-09-12 11:01:41 följande:

    Nu är äl över för denna gång mådde så skit igår för fick inte alls till de så mycket som jag velat och kände typ att de redan va avgjort att de inte blir nått den här gången.

    I morse hade NC ställt om äl från lördag till fredag så kändes lite bättre då vi myste tisdag och torsdag.

    Hur gör ni andra för att de ska kännas bra under äl veckan? Killen blir superstressad och anti av att känna tvång och jag blir superledsen och stressad av att inte få till de så mycket som jag tänkt. Vi är bara andra månaden in i försök så känns inte som de kommer vara hållbart om de här kommer ta tid? hur gör ni för att få de att kännas kul men samtidigt prick in äl utan ?tjat??


    Jag har köpt sexiga underkläder och outfit från vuxen.se som jag använder.

    Han vill att jag ska säga ifrån när jag har ÄL men handling säger mer än ord, tänker jag.

    Sen brukar jag ge han avsugning innan så han känner att det spelar ingen roll om han får utlösning i mig (men suger bara några dagar innan, så det inte krockar med ÄL). Så att han inte känner som press.
  • Dalarna91

    Jag ska ta BIM på torsdag. Men känner att det inte gick denna gången heller. Vill bara mensen ska komma så man får bekräftelse. Funderar på att ta ett test med Rfsu testa ofta ikväll eller imorgon. Blir snart galen på all väntan och vill bara det ska gå. Sen blir jag så frustrerad över min syster som har 2 barn och hon är ingen bra mamma. Varför ska hon få 2 barn och inte jag?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?