• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Pinkfloweer skrev 2022-01-03 21:31:24 följande:

    Tack snälla för peppen/stödet! Kan skriva här hur det gått sen :)


    Gör gärna det om du vill dela med dig, lycka till! :)
  • LJM91
    Bez skrev 2022-01-04 07:46:24 följande:

    Brukar ha på CD 17 och cykeln brukar va väldigt punktlig nu höjdes tempen lite idag men fortfarande inte över strecket lixsom så nc har nu beräknat till CD 22 får se om den ens dyker upp. Min cykel är vanligtvis på 28 dagar så är ju snart över lixsom om de är som ?vanligt?


    Håller tummarna att ägglossningen är på gång då :)
  • LJM91

    Nu är det lite deppigt här.. Var nästan säker på att jag var gravid även om jag varken vågade säga det högt eller skriva det, ungefär en vecka innan mens får jag alltid ömma bröst som ett par dagar innan mens blir så ömma att det gör ont att röra vid dem eller ligga på mage i sängen, denna månaden har jag känt absolut noll i dem (BIM 7/1). Har också varit väldigt trött, vaknat med kramp i vaderna, haft ökade flytningar och svag molvärk sedan ett par dagar efter ägglossningen. Igår kväll kom det lite ljusrosa på pappret när jag torkade mig så nu bara väntar jag på mensen :( känner mig helt tom.. Jag vet att hoppet inte är helt ute förrän mensen är här och att man kan blöda lite även om man är gravid, men allt hopp och alla förväntningar bara spolades bort när jag såg det rosa på pappret :(

  • LJM91
    BounceBambi skrev 2022-01-05 07:44:06 följande:

    Åh nej vad tråkigt att det kom blod på pappret, känner med dig :( Samtidigt är det ju precis som du skriver inte säkert att det betyder att du inte är gravid. Man hinner ju grubbla så mycket mellan ÄL och BIM så förstår att känslorna pendlar mycket. Håller tummarna för att mensen inte kommer trots blodet på pappret <3


    Tack för tumhållningen <3 dumt nog hade jag redan börjat planera i huvudet, räknade ut när jag hade kunnat gå på föräldraledighet och hur jag skulle lägga min sommarsemester då för att maxa ledigheten, haha.. Så himla dumt att planera så mycket utifrån bara en känsla.

    Än så länge är det inte mer blod idag men det händer ganska ofta att jag får en liten, liten blödning en eller två dagar innan mensen kommer igång. BIM på fredag så det stämmer ju ganska bra tidsmässigt. Det som gör mig fundersam är att brösten inte ömmar, kan inte minnas att jag någonsin har haft mens utan ömma bröst. Men någon gång kanske ska vara den första då..
  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-01-05 13:33:51 följande:

    Skickar många kramar till dig<3 förstår oron men jag hoppas verkligen att med tanke på fortfarande avsaknad av andra pms symtom att du e gravid ändå !


    Tack snälla! Jag vågar inte hoppas, nu tycker jag brösten kanske ömmar lite ändå. Försöker tänka att gick det inte denna månaden så kommer det en ny chans nästa månad, men det är supersvårt att fortsätta hålla hoppet uppe månad efter månad :(
  • LJM91
    BounceBambi skrev 2022-01-05 14:48:04 följande:

    Åh jag gör exakt samma sak inför varje mens, räknar ut när BF borde bli, när man kan berätta för andra osv. Tänker att det inte gör någonting, man blir ju ändå lika besviken varje gång oavsett hur mycket eller lite man har hoppats tycker jag. Är ju inte "värre" än att man är glad och förhoppningsfull i onödan. Tiden går ju långsamt  till fredag när man undrar men tycker inte riktigt det är läge att ge upp hoppet än <3


    Ja du har förmodligen rätt i att besvikelsen inte blir större av att dagdrömma och fantisera lite. Det känns ju hoppfullt och härligt i stunden liksom. Tack för omtanken!
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-01-06 21:19:12 följande:

    Hur går det för alla? Själv så har man snart ägglossning, det ska vara imorgon. Tar ingen temp eller tester då det är slut. Så gäller bara ha massa sex under veckan och hoppas ägglossningen inte blir sen som förra månaden. Är tråkigt att jag varken känner av ägglossningen eller får sånt sekret de flesta pratar om..


    Håller tummarna för att ägglossningen är i tid och att det är er tur denna månaden!

    Jag har BIM imorgon och har fått ömma bröst idag, haft molvärk sedan ett par dagar efter ägglossningen. Brukar få ömma bröst ca en vecka innan mens så när det inte blev så var jag nästan helt övertygad om att jag var gravid, men fick en liten rosa flytning i tisdags kväll så jag utgår från att det var mensen som förvarnade att den är på ingång..
  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-01-07 09:02:50 följande:

    Näää såå tråkigt!! Ännu mer när kroppen har lurats sådär innan också...Skickar stor kram till dig


    Tack snälla för omtanken! Ja jag var så hoppfull när brösten inte ömmade.. och är nu förbannad på min kropp att den blev gravid när det var det sista jag ville, och nu finns det inget jag hellre vill och då går det inte :(
  • LJM91
    Bez skrev 2022-01-07 16:38:35 följande:

    Idag bekräftade NC äntligen ägglossningen tyvärr en dag vi hade haft 2 dagar mellan rum av liggandet men hopps att de räcker iallafall vart 3 dagar innan och på äl-dagen.

    Vill bara säga att de är så skönt att ha andra som är lite i samma sits är oxå på 7 försöket (6e med äl tester) och märker inte heller av sekret mer än nån enstaka dag att de är lite mer typ.


    Jag lyckas inte heller hitta något särskilt sekret, det enda jag kan märka av är att mängden ökar och när det blir lite mer vattnigt, men tror aldrig jag har haft det där typiska äggvitesekretet.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?