• chouette

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Jag har förresten kvar ett paket CB digitala test med veckoindikator från när vi försökte med vårt första barn. Men bäst före är 2021-06-30. Tror ni man kan använda dem fortfarande? Obestämd

  • chouette
    Kiwikiwi skrev 2021-08-26 10:03:41 följande:

    Så kul att de börjar plussas i tråden, grattis till er som fått plus och till er andra så håller vi tummarna för ett plus nästa gång! :) Jag har 1.5 vecka kvar till bim men är ganska säker på att de inte blir ett plus och det känns faktiskt helt okej, iallafall i nuläget, kan inte lova att jag inte börjar leta symtom nästa vecka när de närmar sig.


    1,5 vecka är lång tid. Mycket kan hända :)
  • chouette
    Värphönan skrev 2021-08-26 10:57:44 följande:
    Det är ju väldigt tidigt än med äl+7/8 så om några dagar kan det säkert visa något :) så tidigt som jag plussade nu, 11 dagar efter positivt ältest, har jag aldrig fått plus förut. En gång plussade jag först på bim+3

    Ja jag hade testar iaf :) det är ju inte så många månader sen de gick ut. Men kanske vänta ett par dagar med att testa? :)
    Ja, det är det ju :) Sist så fick jag ett svagt streck på kvällen ÄL+10 och plussade med veckoindikator på kvällen ÄL+12. 

    Får försöka hålla mig, haha!
  • chouette
    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-26 16:11:14 följande:
    Jag känner mig också lite säker på att det inte blir något för mig med nu. Men jag vet inte vad för känsla jag skulle ha om det vore positivt heller. Har lite pms liknande symtom, ibland tänker jag att de är lite annorlunda än vanligt, men inget direkt tydligt isf. Min kompis sa att hon tyckte hennes gravidsymtom var som hennes pms symtom. Känner mig lite deppig faktiskt, som att jag inte förtjänar att bli med barn. Urlöjligt för har inte ens gjort första testet och många har försökt jättelänge. Tror det är för att jag varit hemma sjuk hela veckan. Tiden går extra långsamt och varit ensam mycket. Jag är väldigt glad för er skull, ni som har plussat :) <3
    Känner mig också lite modfälld och än så länge bara första försöket med syskon. Fick ju någon slags spökstreck i onsdags vilket fick upp hoppet väldigt mycket, men nu har det bara varit blankt. Testade imorse och kunde inte se någonting. Känner dessutom lite menskänsla så min magkänsla om att det hade gått vägen börjar ruckas nu :( Är dock bara ÄL+10 än så länge så kan fortfarande vara någonting. Men det är okej att ha känslor och känna sig besviken även om andra har kämpat längre eller har det tufft. Alla har rätt till sina egna känslor.
  • chouette
    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-27 09:03:37 följande:
    Tack för ditt svar! Började tänka att jag kanske skrivit något väldigt fel, liksom egoistiskt och på sätt och vis var var det det, blev för dramatisk. Handlar mer om en känsla av att ständigt bli drabbad av saker, har ofta otur och har haft det kämpigt i många år med psykisk ohälsa, och därför blir det som att jag förväntar mig att även detta ska gå dåligt.

    Ser att du har BIM den 31:a, tycker inte du ska ge upp hoppet helt än. Upplever du att det är precis samma menskänsla du får nu som innan mens? Jag har ömma bröst, men tycker att det började tidigare än vanligt och att de känns lite annorlunda, men det är troligtvis inbillning. De känns liksom mer ömma när jag går runt (utan bh) än när jag väl känner på dem med händerna. Och de är inte superömma. Iom att jag är hemma sjuk går jag dessutom runt utan bh vilket jag vanligtvis inte gör. Så då känns det kanske annorlunda.

    Så störigt att det kan bli spökstreck, det borde inte få förekomma!

    Förstår. Men försök att inte skjuta ner göra-barn-projektet innan det ens startat Glad Det kommer säkert gå jättebra!


    Nja, svårt att säga. Det kommer och går liksom. Förut kändes det som mensmolande men nu är känslan över och känns istället lite skumt runt högra äggstocken. Har också en lite tyngre känsla i brösten. 


    Nej, det är så störigt! Blir ju att jag jämför med hur det var förra gången. Då fick jag ett svagt streck på kvällen på ÄL+10 och sedan plussade jag med CB med veckoindikator på kvällen på ÄL+12. Så jag förväntar mig ju typ att om det är något så borde jag se det redan på ÄL+10, men det behöver ju nödvändigtvis inte vara så :)

  • chouette

    Jag tror eventuellt att loppet är kört denna månad. Får se. Fick mensvärk igår och började blöda klarrött blod på kvällen, men sedan har det inte varit mer än någon enstaka brun flytning. Blödde i fyra dagar under min första graviditet så behöver inte betyda att det inte blev något, men tror nog att mensen kommer igång på riktigt när som helst :/

  • chouette
    Kiwikiwi skrev 2021-08-28 15:15:13 följande:
    Åh men låter ändå lite hoppfullt om du blödde vid din första graviditet, men de kanske var skillnad på blodet då?

    Får man fråga hur blödningarna såg ut då, var de lätt att förväxla med mens eller mycket mindre? Håller tummarna att de inte är mensen som är påväg!
    Det var också en del klarrött blod växlat med bruna flytningar lite i omgångar. Vet att jag skrev i min app att "mensen kom troligtvis" första dagen, så det var väl lätt att förväxla med det. Men sedan var det så himla lite resten av dagarna liksom så jag testade ändå på ÄL+12 och fick pluss :)
  • chouette

    Så förvirrad? CB digital visar negativt. Både med veckoindinator och den med bara plus och minus. Men nu fick jag ett streck på RFSU:s test som är starkare än något jag fått när jag testat innan. Ser ni?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?