• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    AllieP skrev 2021-09-14 13:15:54 följande:

    Känner samma som du. Har BIM på fredag eller lördag, har blivit lite galen tror jag. Har testat med olika gravtest både igår och idag som alla visar neg. Vet att det är tidigt än, men å andra sidan så finns de de som testar pos tidigare än vad jag är i nu. Så nu vill jag bara att mensen ska komma så man kan "gå vidare" och testa igen snart 

    Vet också att det kommer rätt så destruktiva tankar i det hela och jag vet inte om det egentligen är lättare att veta/tänka att livet är orättvist och sarkastiskt ibland. Håll ut <3 

    Vill också säga grattis till alla er som plussat, så kul!! Jag hoppas att vi alla i denna grupp har plussat innan året är slut, även fast det känns tungt och "omöjligt" ibland. 


    Brukar inte tänka så om min syster, bara där och då för jag blev så frustrerad..

    Jag ska nog knipa lite och ta ett test senare idag.

    Men det är skönt att fler känner sig liten galen just nu.
  • Dalarna91

    Igår kväll fick jag min mens. Börjar alltid med mörk färg. Men nu i morse va de väldig mörk brun färg, nästan svart och blev väldigt orolig. Sätter in en tampong kl 6. Byte nu kl. 10 och de är fortfarande brun/mörk färg. Nu googlar jag. Kommer fram till det kanske är implantations blödning.

    Är det någon som har haft det? Hur mycket blöder man då?

  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-16 05:57:22 följande:

    Hej, jag tycker det är så svårt att komma in i tråden nu när Familjeliv ändrats. Funktionen mina trådar eller favorittrådar finns inte kvar, eller är det bara jag som inte hittar dem? Jag får googla på vad tråden heter. Funkar iofs, men lite krångligt.

    Idag borde jag få positivt resultat på ägglossningstest, men det var fortfarande blinkande gubbe nu på morgonen. Aningens starkare linjer på billigare testerna.


    Sidan har blivit konstig.. men jag har uppe dom trådarna i olika flikar så går det bättre tycker jag. Jag följer kanske 2-4 st.
  • Dalarna91

    Vet inte varför eller vad jag ska skriva. Jag har ingen i min närhet som jag kan prata med förutom mamma och pojkvän. Så är just nu lite ensammen.

    Tänkte bara höra med er då jag inte har någon annan.

    14/9 kväll, brun flytning. 15/9 morgon väldig brun nästan svart flytning. kl 14 slutade den färgen komma och sen har inget mer kommit. Misstänkte nid blödning. Blev så glad, nära till tårar.

    Sen kväll 15/9 stoppade jag in en tampong och sen drog ut och då va det lite rött slem på. Så tänkte mensen kommer snart. Men den har ännu inte kommit. Jag har aldrig haft någon mellan blödning i mitt liv. Magen är lite svullen och har lite värk av och till. Läst att om det är nid blödning så är det för tidigt att ta graviditet test.

    Men när tror ni jag kan ta ett?

    Tacksam för svar

  • Dalarna91
    LJM91 skrev 2021-09-16 09:16:41 följande:

    Jag hade gjort ett test inom de närmsta dagarna. Vet du när du hade ägglossning?


    2/9. Har BIM idag. Men jag är inte alltid 100% säker. Tar ingen temp eller tester.

    Har köpt ägglossningstester nu. Så ska börja med det så jag får lite mer koll.
  • Dalarna91
    Meemelie skrev 2021-09-16 13:02:23 följande:

    Om det nu inte är en nidblödning så är det tydligen ganska vanligt att man får en liten blödning ungefär när mensen borde ha kommit, fast mycket mindre än en vanlig mens. Så kan ju vara det om du har BIM de närmsta dagarna?


    Ja, de kanske är så. Men har aldrig haft det förut bara. Sen får man förhoppning att det är en nid blödning. Får ha is i magen och vänta antar jag.
  • Dalarna91
    BounceBambi skrev 2021-09-16 13:25:40 följande:

    Jag hade tagit ett test om jag var du, är du gravid borde det vara positivt nu. Håller tummarna för dig!


    Jag tycker också det. Men läste om de va en nid blödning skulle man vänta ett tag med att ta ett test. Men ska ta ett test ikväll och imorgon.
  • Dalarna91
    Ollebollen skrev 2021-09-16 19:01:38 följande:

    Hur gick det för dig?


    Efter att ha knipit i flera timmar tog jag ett test. Det blev ett svagt test inom 5 min. Så har svårt att tro på det. Har typ mensvärk så är fortfarande övertygad mensen kommer. Har vart borti spök streck förut med rfsu, fast de kom 30 min efter. Så jag väntar med att fira till imorgon då jag tar test på morgonen med CB digital.

    Sa till pojkvännen "jag tror jag är gravid, svagt test. Vi får se imorgon".
  • Dalarna91
    Värphönan skrev 2021-09-16 19:30:44 följande:

    Hur vet du att du aldrig haft så förut om det är första barnet? :)


    Menar jag har aldrig haft mellan blödning förut.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?