• Beckizen

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Halloj!

    Jag har en fundering och undrar hur ni hade tolkat eller tänkt. Jag fick mens i fredags som var den dagen jag var beräknad så jag stoppa in min menskopp. Jag har alltid 5 dagars mensperiod eller va man ska säga men den här gången så var det betydligt mindre och redan på söndagen så var det nästan ingenting i koppen, men tänkte att jag väntar till måndagen. När jag vaknar så har jag inte blött mer. Jag vet inte hur jag ska tänka och såklart tar man till google haha och man börjar misstänka massa saker.

    Hur hade ni tänkt kring denna situation? :))

  • Beckizen
    Summertime skrev 2021-09-14 19:30:21 följande:

    Har du tagit ett test?


    Hej,

    Ne har inte vågat ta ett test för vill inte bli besviken om det är negativt :p men kanske får ta ett test i alla fall.
  • Beckizen
    Juli1990 skrev 2021-09-15 06:40:10 följande:

    Omg tog ett test imorse!! Kan inte fatta ????????????


    grattis!! Så roligt :D
  • Beckizen
    Dalarna91 skrev 2021-09-19 08:12:20 följande:

    Jag har så svårt att tro på detta. Men jag är gravid!

    Har alltid haft en magkänsla att jag inte kommer bli det. Satt i badkaret och grät i tisdags kväll när dom bruna flytningarna kom. Men de måste ha varit genombrottsblödning.

    Har försökt sammanlagt att bli gravid i ca 1 år. 9 mån med exet. 3e gången gilt med sambon.

    Denna gången drack jag 2 msk kallpressad Vetegroddsolja. Om de hjälpte eller inte, det kan man aldrig veta.


    Åhhh! Stort stort grattis :D så roligt att du fick ett pluss <3
  • Beckizen
    Trean93 skrev 2021-09-17 15:32:53 följande:

    Plussade precis!! Äl+11 och bim på måndag eller tisdag! Andra försöket med barn nummer 3!!! Överlycklig!!!! Ska ta ett digitalt oxå ikväll eller imorgonbitti för att få svart på vitt! Men fått positivt på två test från Graviditetskollen och ett från RFSU (inte testa tidigt) och var klara streck på alla!!


    Grattis!! :D så roligt
  • Beckizen
    Dalarna91 skrev 2021-09-21 14:12:31 följande:

    Hej igen allihopa!

    Missfall igår. Så är tillbaka. Någon som haft missfall?

    Om ja, hur länge väntade ni med sex? :P


    Va tråkigt :( jag beklagar. Skickar styrkekramar <3
  • Beckizen
    slo92 skrev 2021-09-24 06:52:53 följande:

    Gjorde precis det digitala graviditetstest och det står Gravid 1-2 v!!! Förstår ingenting, är i chock! Hade aldrig trott att det skulle gå så fort! Jag är skitglad men samtidigt dyker mass andra tankar upp, typ är det rätt tillfälle för detta? Åh herre, vilken grej


    Men så roligt! Grattis!!! :D
  • Beckizen
    Bez skrev 2021-09-30 11:09:57 följande:

    Upplever inte heller tydliga flytningar inte ens nu när jag försöker tänka på de, skönt att höra att man inte är ensam om de


    Samma här! Den här månaden så tänkte jag att jag skulle försöka hålla koll, men har inga fertila flytningar eller ens så mycket flytningar alls. Varit orolig att jag inte haft något ägglossning då och att jag typ bara tänkt att jag haft det. Men skönt att höra att det är fler som upplever det så :)
  • Beckizen

    Grattis alla som plussat! :)<3

    Har inte varit superaktiv här på forumet, har har läst det mesta av vad alla skrivit och det värmer verkligen att alla är så hjälpsamma och kommer en tacksamhet att man har några att skriva till när man känner sig som ensammast i den här resan.

    BIM på onsdag men tror att mensen kommer komma, har inga symptom alls. Däremot har jag känt med väldigt nere och låg på senaste tiden och vet inte vad det beror på. Hoppas att den känslan försvinner snart. Har börjat att nyttigare och bli mer hälsosammare, vilket är jobbigt när man ätit ganska onyttigt en längre tid :P

  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-04 19:42:53 följande:

    Inga symtom tror jag kan vara bra iofs. Förutsatt att du brukar känna om mensen är på väg. Så jobbigt att känna sig låg, blir du påverkad av mörker och kyla? Jag vet att jag blir det och nu blir det ju mörkare hela tiden. Sen är det omtumlande att försöka skaffa barn, minst sagt. För vissa är det kanske bara positivt och roligt, men för många är det nog oroligt, och när det tar på krafterna kan man ju bli nedstämd. Jag blir det, samt av att längta.


    Jag brukar känna av min mensvärk ungefär 1-2 dagar innan den kommer, men vet inte? känner bara i kroppen att det inte tog sig den här gången. Ja, jag påverkas definitivt av mörkret och kylan och precis som du säger är inte resan till att skaffa barn så enkel som de får det att framstå som i filmer går med en konstant oro för att det inte skulle gå samtidigt som jag inte försöker stressa.

    Det tär verkligen på krafterna! Så det är skönt att ha er att kunna skriva med och läsa allas meddelanden :)
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?