• MommyA

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Fyrklöverns skrev 2022-05-11 14:42:02 följande:
    Hej och välkommen!
    Vad tråkigt att höra med avbruten graviditet, jag beklagar. Dessutom extra jobbigt att ingenting hände på så lång tid efter. Sannolikheten ökar att det ska ta sig ju längre tid det har gått och om ni lyckats bli gravida en gång innan så kommer det hända igen tids nog :) håller tummarna att detta är er månad.

    Jag känner som du att det kommer bli extremt jobbigt att gå igenom utredning och IVF så drar mig in i det sista för att söka hjälp. Vi är inne på försök 12 nu med ett missfall bakom oss förra månaden. 
    Tack! Ja det är såå jobbigt varje månad. Man undrar ju varför det inte händer nåt..? Beklagar ditt missfall och hoppas verkligen att det blir vår tur snart. 
  • MommyA
    Sophiee92 skrev 2022-05-12 09:56:03 följande:
    Vad trist att höra om den avbrutna graviditeten :( förstår att det måste varit tufft och särskilt när ni inte lyckats igen efter det. Du är iaf varmt välkommen till vårt lilla gäng <3 
    Åh tack :) 
  • MommyA
    LJM91 skrev 2022-05-12 12:08:32 följande:

    Välkommen till tråden MommyA, beklagar verkligen din avbrutna graviditet :(

    Sophiee92, håller tummarna hårt för dig denna månaden <3 planerar du testa innan BIM?

    Dalarna, min temp brukar variera från dag till dag men det beror också på vilken tid jag tar den. Tempar du samma tid varje morgon låter det bara positivt att den är jämn :)


    Tack! ????
  • MommyA
    Minaälsklingar skrev 2022-05-12 21:15:23 följande:
    Jag känner igen mig, så har jag också det.
    Har haft "lätt" att bli gravid innan men var tvungen att avbryta min graviditet och har försökt sedan december utan att det har tagit sig.... 
    Jag hoppades ju att det skulle ta sig direkt igen men månad efter månad kommer mensen som en klocka. 
    Hoppas det är vår tur nu!
    Usch! Det är hemskt :( Ja jag hoppas verkligen!! Vad tror du att det kan bero på? Jag tänker att det är stress.. men kan det verkligen påverka att man inte blir gravid? Så mkt tankar alltså. 
  • MommyA

    Har tempat med vanlig temp ett par ggr nu denna cykel. Den har legat på 36.6, 36.7 och idag två dagar innan bim låg den på 37,0 kan man få högre temp innan mens? Tempade dock inte direkt när jag gick upp. Dum fråga kanske.. men är inte så insatt med just tempning  Cool

  • MommyA

    Hej!
    Bim idag och icke gravid. Tog ett test igår med. Men ingen mens än.. hade en 26 dagars cykel förra månaden och idag är jag på dag 30. Varför ska det vara så svårt?

  • MommyA
    Dalarna91 skrev 2022-06-02 09:37:33 följande:

    Mommya; den frågan har jag ställt flera gånger. Hur kan det vara så svårt för oss som är bra hälsa osv medans min syster blev på första försöket.... 

    Flemmiss; välkommen :) 


    Ja jag vet inte vilket försök vi är på nu men har försökt sen missfall/avbryt I juli 2021. Skickade precis en remiss till gynmottagningen på sjukhuset så får se när jag får svar. Nu vill vi få hjälp och jag vill veta om det är något fel. Har inte blivit undersökt efteråt. 
    Vilket försök är ni på? Så frustrerande detta och gör mig bara ännu mer stressad. Det har gått så "lätt" innan men nu verkar det vara omöjligt. 
  • MommyA
    Dalarna91 skrev 2022-06-02 12:00:26 följande:
    Har försökt sen kanske juli/augusti 2021. Haft en missfall vecka 5 och en ma, slutade växa vecka 6 såg på tidig ultraljud vecka 8. Men jag hade inga symtom så misstänkte de va något fel. 
    Beklagar <3 hoppas det blir vår tur snart! 
  • MommyA

    Hej alla! Hur går det för er? Är inne och läser då och då. Jag har bim om 3-5 dagar och har inga symtom alls. Har försökt sen augusti förra året och har både haft och inte haft symtom innan bm så får helt enkelt se hur det blir om ett par dagar. 
    Jobbar nu i sommar och det gör att jag inte tänker på detta så mycket, är superskönt.  

  • MommyA

    Det är nog kört denna månaden också, kom lite färgat på pappret nu efter toabesök. Alltså hur svårt ska det vara? Undra hur lång tid det ska ta att få en tid om utredning..? Har skickat in papper till gyn.. nu vill jag få reda på om det är något som inte står rätt till.. Gråter hur länge kommer man att orka? 

  • MommyA
    Dalarna91 skrev 2022-06-30 10:35:12 följande:
    Den dagen jag vill bli undersökt så gör jag nog det privat. Kostar men då får man iaf svar. 
    Jag ska ta blodprover på werlabs efter semestern. Kostar men får svar samma vecka och man slipper "bråka" med läkare vad man vill ha för blodprover. 
    Jag har skickat in och haft kontakt med en privat klinik som jobbar ihop med bla livio i Malmö. Men jag tror ett besök kostar som att gå till en vårdcentral. Sist jag var där och pratade bara och blev undersökt om jag hade en infektion så betalade jag 300 kr. Tror att det blir samma nu med utredningen. Men är många på kö tror jag och nu på sommaren har inte gyn på sjukhuset öppet. Ska googla på Werlabs. 
  • MommyA

    Skriver inte så ofta men stort grattis till er som fått ert efterlängtade plus Skrattande har en fråga känner ni av att ni har ägglossning varje månad? 

  • MommyA
    Chilins skrev 2022-09-26 17:08:50 följande:

    En liten uppdatering från mig: Äl+10 idag.. börjar känna mig nervös Fast jag är totalt inställd på att det inte blir något denna gången heller. Mensvärken kom också idag som ett litet brev på posten.. bara härda ett par dagar till? svårt att tänka på något annat nu. 

    härligt ljm att det börjar hända något!!! Håller tummarna :) 

    dalarna, jag har också ringt om ivf. även om dom sa att det inte är aktuellt för oss än så kändes det skönt att bara ha gjort något konkret I någon riktning 


    En likadan uppdatering från mig, skriver som sagt inte så ofta men är inne och läser. Äl+11/12 idag och har lite ont i brösten i mellan åt och mensvärk kom också idag tror jag. Är säkert kört denna månaden med. Försök 13 nu! Tänker på det heeela tiden.. 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?