• Beckizen

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Willow89 skrev 2021-10-04 18:59:29 följande:

    Om det känns bättre, så är du inte ensam här om att känna så! Jag gör det i perioder, vissa månader värre än andra. Den här månaden är det helt okej. Försöker ta det lugnt och tänka att det ÄR faktiskt min tur en dag! Och din också!!


    Åhh fina! <3

    Du har helt rätt att man har sånna perioder, jag måste ha haft en svaka nu men känner mig sedan i fredags ganska pepp på hösten igen och ser fram emot att fortsätta försöka få barn :)
  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-05 08:09:15 följande:

    Hej!

    Vad tror ni om denna strategi? Ska ju strunta i ägglossningstester denna gång, och utgå från apparna. För att inte riskera att missa om ägglossningen kommer före eller efter behöver vi ju ligga mer regelbundet. Tänker varannan eller var tredje dag fram till den helgen då ägglossningen är beräknad och då varje dag fredag, lördag, söndag. Men sen även efter, kanske tisdag och torsdag.


    Hej,

    Jag har ännu inte använt ÄL stickor just av den anledningen du beskriver. Jag vet med mig att jag skulle bli typ besatt och manisk av att ta tester och läsa in för mycket i testerna, därför jag också sagt att jag inte kommer testa innan BIM. Det ser ut som du använder Maya, jag använder den också och gjort ganska länge och tyckt den stämt bra med när mensen kommer och ägglossning.

    Vi har kört varannan dag med varje dag de 3 dagarna innan tänk äl. Den här månaden var tanken att vi skulle sexa varannan dag fram till BIM men fick urinvägsinfektion så vart inte så sugen haha. Jag har känt att det gör mig mindre stressad och hoppas att det kommer fungera för dig med :)
  • Beckizen
    Avokado92 skrev 2021-10-06 06:10:22 följande:

    Hoppas bilden kommer med nu. Insåg i min app att bim nog redan är på fredag och jag har vetat att jag varit gravid i några dagar nu. Så blev att ta ett test på bim-2. Jag hade dock inga glasögon på mig så ropade på killen och frågade om han såg ett streck - det gjorde han. Det känns precis som sist, mycket flytningar (ända sedan äl egentligen) och som att jag sprungit in i en vägg av trötthet. Fick kämpa för att hålla mig vaken igår på bussen på väg hem från jobbet vid 17.

    Nu håller jag tummarna för att den här vill stanna kvar!

    Jag blev gravid direkt efter första mensen efter mf. Jag har verkligen inte gjort något speciellt för att bli gravid, äter folsyra sen en tid tillbaka. Men det tror jag inte påverkar förmågan att bli gravid. Men annars har jag levt på som vanligt. Jag har dock både hästar och hund så blir nog att jag motionerar mycket naturligt.

    Hoppas på fler plus i tråden :D


    Grattis så roligt för er! :D
  • Beckizen

    Har BIM idag och än så länge lyser mensen med sin frånvaro. Känner inte av att den skulle vara på gång heller. Har inte tagit något test än, dels för att jag inte våga och dels för att jag trodde den skulle komma när jag gick på toa i morse :p den kommer säkert senare idag men håller tummarna för att den uteblir!

  • Beckizen
    hurtänktedunu skrev 2021-10-06 08:03:53 följande:

    JAG ÄR GRAVID!!!!!!

    Ska ju ha mens endera fredag eller söndag. svårt att veta så här efter missfall. Tog ett test i måndags som var tokblankt. Inte ens en tillstymmelse till streck. Kände inga symtom alls vilket jag brukar göra. Det jag hade känt var lite ont till och från i bröstvårtorna som jag aldrig haft och sen i fredags typ vibrerade det i höger ljumske och har kanske vart lite illamående när jag vart hungrig. Men tog ett test idag i alla fall och vet ni vad? Det var ett streck där. Jag vart helt chockad. Och det var inte ens så att jag behövde anstränga mig för att se det utan det var tydligt. Så öppnad dom digitala och tog ett sånt direkt. Och det stod gravid 1-2. Helt galet. Blev på första riktiga försöket. Känns helt galet. Nu ska jag bara passera bim också. Men tänker vänta en bebis inte ett missfall. I värsta fall är man glad i onödan och det gör ju inget.

    18 juni blir det då. Har redan en 23 juni. Så hoppas dom tar varsin dag men jag har alltid fött en vecka innan.


    Grattis! :D Så roligt att det blev ett pluss på det riktiga försöket och att det blir en juni bebis! Så mysigt!
  • Beckizen
    Chilins skrev 2021-10-06 09:41:38 följande:

    Helt knäckt. Utomkvedshavandeskap med tillhörande operation och borttagen äggledare ledde mig hit igen. Första graviditeten och det blir såhär.


    Beklagar verkligen! <3 skickar massa styrkekramar till dig och du får krya på dig. Du kommer få ett pluss i framtiden, men förstår att det känns tungt just nu.
  • Beckizen

    Mensen lyser fortfarande med sin frånvaro, vilket får en att börja hoppas! Är så rädd för att bli besviken och vågar inte ta ett test. Kommer eventuellt ta ett imorgon om mensen inte kommer idag. Är det fler av er som plussat som inte hade några symptom alls?

    Har fått lite känningar i nedre delen av magen men känns inte som mensvärk. Vet inte vad jag ville med det här inlägget men ville nog bara skriva av mig lite haha.

  • Beckizen
    Värphönan skrev 2021-10-06 15:46:00 följande:

    Det va så jag misstänkte att jag va gravid nu, jag fick ingen pms som jag brukar få. Så mina symptom va att jag inte hade några :)


    Okej :) ja jag brukar ha mer mensvärk och Pms än vad jag tycker jag haft så tror att jag ska ta och våga ta ett test imorgon om mensen inte kommit igång. Däremot kom det lite ljusbruna flytningar nu när jag gick på toaletten senast så misstänker att mensen kommer komma innan dagen är slut :p
  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-06 15:17:41 följande:

    Frånvaron av symtom kan vara ett symtom i sig har jag hört. Jag har ju fått så himla mycket symtom som sen visat sig vara PMS så jag hade nog tolkat frånvaron av symtom som att det hade kunnat vara något den här gången. Men beror på, brukar du känna när mensen är på väg?


    Ja, jag brukar har ganska så ont i nedre delen av magen och ryggen, men tycker inte att jag känner av det nu. Jag fick lite lite ljusbruna flytningar nu när jag gick på toaletten så känns som mensen är på gång, men kommer ta ett test imorgon om det inte kommer mer.
  • Beckizen

    Ingen mens fortfarande så tog ett test trots allt, tok negativt haha. Så får vänta på att mensen kommer och försöka igen nästa gång!

  • Beckizen

    Ingen mens fortfarande så tog ett test trots allt, tok negativt haha. Så får vänta på att mensen kommer och försöka igen nästa gång!

  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-07 08:08:29 följande:

    Trist. :/ Hur känns det? Ibland känns det som man borde vänta typ två veckor med att ta test om mensen är sen. För är den två veckor sen så måste det vara något annat än en vanlig försening. Jag ska försöka att inte tolka in en massa symtom den här gången. Har ägglossning nästa helg enligt mina appar. Denna helg börjad vår regelbundet samliv period utan äl-tester. Får se om jag klarar att inte ta tester i smyg :P


    Jo.. men det känns lite trist, hade ändå hunnit få upp förhoppningar lite men det känns ändå ok. Jag försöker se det positiva i det att jag då kan äta ost i helgen som jag sett fram emot haha och så tar jag nya tag efter mensen (om den vill dyka upp såklart). Ja precis! Ångrade nästan att jag tog ett test och inte väntade, men det var spännande att vänta och se :p Märkte nu bara att jag ville typ ta ett igen för att jag kanske gjorde fel haha. Jag har BIM som riktmärke och sen har jag sagt att jag testar enbart med morgonrurin hehe. Har funkar för mig hittils :)

    Hoppas du får en mindre stressfylld samlivs period nu när du inte tar äl tester! :) och att det tar sig för oss nästa gång :D
  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-07 11:33:27 följande:

    Skönt att du inte fastnar i negativ känsla! Inget blir bättre av det, försöker intala mig själv det. Vilket försök är ni på?

    Låter bra med det riktmärke du har, att inte testa före BIM. Jag kommer göra likadant, men verkligen försöka att inte analysera.

    Tycker det är så svårt hur man ska tänka, positivt, negativt eller neutralt? Jag försöker tänka att om tio månader har det gått ett år och då har vi rätt till fertilitetsutredning osv. Så om åtminstone tio månader borde vi vara nära en graviditet. Och vad är tio månader i det stora hela? Jag vill tänka så för att istället positivt överraskad om det går av sig själv innan dess. Men det känns som att jag inte blir helt tillfredsställd med den tanken heller.

    Jag har hakat upp mig på tanken att stressen i mitt liv ska påverka och sabba allting, och ju mer jag tänker på det desto mer stressad gör det ju mig. Har ju haft ägglossning varje gång jag testat, men blir rädd att jag denna gång inte ska få och så får jag inte resa på det för att jag inte tagit tester. Blir stress hur jag än gör. Men har iaf förberett för en romantisk period nu där fokus är att liksom upptäcka nya saker, överraska varandra, lära känna varandras kroppar ännu mer och så där.

    Hoppas att helgen blir bra! :) allra helst att det ändå visar sig bli ett plus, men annars att det blir en god ost. Vad är det för ostar man inte ska äta? Jag äter vanlig ost, som prästost, det är väl okej?


    Ja jag försöker att ha en lättsam inställning till allt det här och än så länge har det funkat ok. Sitter ändå och googlar varje minska tecken på symptom etc. Så tror jag tar ut det ohälsosamma övertänkandet på det viset istället. Detta var vårt 3e försök. :)

    Precis som du säger så försöker jag lugna mig med tanken på att går det inte inom ett år har vi iaf rätt till en utredning och det känns skönt, samtidigt som jag kan bli stressad av tanken att vänta på ett år för att sen eventuellt vänta längre. Jag hamnar superlätt i Kristankar och går otroligt mycket i gång på dessa tankar och sen blir jag nedstämd. Så har jag alltid haft det och försöker att vara medveten hela tiden om det. Typ att jag jag börjar få kristankar så brukar jag typ säga högt att det där löser sig. Och nu när vi försöker skaffa barn så säger jag typ att det går tills vi vet att det inte går, men just nu vet vi inget.

    Det här stress är som ond cirkel som påverkar än mycket och det är inte så lätt ?att bara sluta stressa? haha. Jag vet inte om din stress på jobbet påverkar dig mycket att du tar med dig jobbet hem och kan inte släppa det. Jag arbetar också med människor och vid otroligt stressfyllda perioder har jag drömt om mitt jobb och typ arbetat i drömmen, det har varit en tydlig indikation på att jag varit sönderstressad. Jag vill inte minska på dina känslor kring stress men det låter som att din kropp inte helt påverkats av den stress du har då du fortfarande har ÄL (sen är jag ingen läkare, det kanske inte påverkar alls). Har du någon chef du kan prata med eller någon som kan försöka avlasta dig i ditt arbete?

    Tycker det låter bra med att lägga fokus på att man vill vara med varandra och upptäcka nya saker och ha kul! Tror det är superviktigt att man känner för det så att det inte blir något mekaniskt och en verkstad! Hoppas ni får en super mysig helg med massa romantik ;)

    Det är typ brieostar och sånna ostar som man inte ska äta när man är gravid så ska passa på nu! :p ska också unna mig med att gå på manikyr och pedikyr för jag förtjänar det haha :D
  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-07 15:51:51 följande:

    Googla har jag gjort mycket med. Borde kanske försöka sluta, men väntan är så lång så vad ska man göra innan man kan ta gravtest osv? :D

    Jag har nästan alltid med mig jobbet hem. Men det finns stunder på kvällen då jag kan släppa det. Vi lagar mat och ser på serier varje kväll, och jag tycker ändå att jag kan koppla bort det då. Lördagar brukar jag kunna ta det lugnt med. Men jag kan komma in i oroliga sömnperioder, som du beskriver så kan jobbet följa med i drömmarna, eller att jag vaknar och genast oroar mig för något som har med jobbet att göra.

    Jag bävar lite för att prata med chefen, då det är flera på arbetsplatsen som är stressade. Känner att får jag mindre att göra drabbas någon annan stackare. Chefen själv är också stressad. Jag vill nog inte stanna på min arbetsplats så länge till, men vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra istället. Har velat sitta stilla i båten tills jag kommer på det, särskilt om jag ska bli föräldraledig snart.

    Jag tror också det är viktigt att sexet bygger på lust och romantik. I tidigare relationer har jag dessutom känt mig pressad att göra saker mot in vilja, så det här med sex är inte alltid helt okomplicerat för mig. Min sambo skulle aldrig någonsin göra något sånt mot mig. Men det som hänt tidigare (för länge sen) har ändå påverkat att jag kan känna det som att jag förväntas prestera, vilket jag egentligen vet att jag inte förväntas göra.

    Mysigt med pedikyr och sånt :) jag är själv inget briefan, men gillar lakrits och pepsi max och det ska man ju också begränsa.


    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-07 15:51:51 följande:

    Googla har jag gjort mycket med. Borde kanske försöka sluta, men väntan är så lång så vad ska man göra innan man kan ta gravtest osv? :D

    Jag har nästan alltid med mig jobbet hem. Men det finns stunder på kvällen då jag kan släppa det. Vi lagar mat och ser på serier varje kväll, och jag tycker ändå att jag kan koppla bort det då. Lördagar brukar jag kunna ta det lugnt med. Men jag kan komma in i oroliga sömnperioder, som du beskriver så kan jobbet följa med i drömmarna, eller att jag vaknar och genast oroar mig för något som har med jobbet att göra.

    Jag bävar lite för att prata med chefen, då det är flera på arbetsplatsen som är stressade. Känner att får jag mindre att göra drabbas någon annan stackare. Chefen själv är också stressad. Jag vill nog inte stanna på min arbetsplats så länge till, men vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra istället. Har velat sitta stilla i båten tills jag kommer på det, särskilt om jag ska bli föräldraledig snart.

    Jag tror också det är viktigt att sexet bygger på lust och romantik. I tidigare relationer har jag dessutom känt mig pressad att göra saker mot in vilja, så det här med sex är inte alltid helt okomplicerat för mig. Min sambo skulle aldrig någonsin göra något sånt mot mig. Men det som hänt tidigare (för länge sen) har ändå påverkat att jag kan känna det som att jag förväntas prestera, vilket jag egentligen vet att jag inte förväntas göra.

    Mysigt med pedikyr och sånt :) jag är själv inget briefan, men gillar lakrits och pepsi max och det ska man ju också begränsa.


    Ja men visst! Vad ska man annars göra den låååånga väntan mellan ÄL och BIM ;D

    Ba bra att du hittat saker som ändå ger dig energi och som du kan försöka tanka upp dig med! Förstår känslan att inte vilja belasta sina kollegor, jag va där innan sommaren på mitt förra jobb. Vi hade så otroligt my let att göra och det påverkade alla psykiskt, man ville inte vara den som gav andra mer jobb. Det som var bra var att alla var förstående för varandra och kunde skratta med varandra, det hjälpte mycket. Sen så kanske inte att prata med någon hjälper rent konkret men ibland kan det vara skönt att någon annan på arbetsplatsen vet hur man känner, och chefer är ju där också för att se till så att ens personal mår bra :)

    Vad tråkigt att du har varit med om dessa erfarenheter när det kommer till sex. Och tänker att det låter som du har en förstående och bra kille som lyssnar på dig och dina känslor, det är väldigt fint. Förstår också att detta finns kvar med en länge trots vad andra säger runt omkring än <3

    Haha fan! Jag som älskar cola zero och pepsi Max ;D
  • Beckizen

    Uppdaterar BIM listan, den jag tror är den senaste haha. Mensen kom idag så nu tar jag nya tag :)

    26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet) PLUSSAT

    29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet) PLUSSAT

    6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet) PLUSSAT

    11/9 hejsan91hejsan (30år, 4e försöket efter ma, första barnet) PLUSSAT

    14/9 Chilins (30 år, första försöket, första barnet) PLUSSAT

    16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    25/9 Sofgal (25 år, andra försöket, 1:a barnet)

    30/9 Emmy ( 26 år första försöket första barnet)PLUSSAT

    1/10 lidhu (27 år, fjärde försöket, första barnet) PLUSSAT bim-4

    4/10 Junii91 (30 år, tredje försöket, första barnet)

    6/10 ChilliChoklad (29 år, femte försöket, första barnet) PLUSSAT BIM-4

    8/10 Hurtänktedunu (31 år, andra försöket efter ma, tredje barnet)

    9/10 Avokado92 (28 år, andra försöket efter mf, första barnet)

    10/10 ollebollen (23 år, första försöket, första barnet)

    11/10 Sophiee92 (29 år, andra försöket, första barnet)

    12/10 Jenek18 (30 år, andra försöket med första barnet)

    12/10 Wave mother (37 år, tredje försöket efter ma, första barnet)

    14/10 AllieP (27 år, andra försöket med första barnet)

    20/10 slo92 (28 år, tredje försöket, 1a barnet)

    21/10 bez (31 år 3:a försöket, 1:a barnet)

    27/10 Willow89 (32 år, sjunde försöket med första barnet)

    28/10 BounceBambi (28 år, tredje försöket första barnet)

    15/10 toughshit (28 år, andra försöket, andra barnet)

    31/10 Lövsångerskan1991 (30 år, tredje försöket med första barnet)

    2/11 snøflinga (27 år, andra försöket, andra barnet)

    4/11 Beckizen (27 år, fjärde försöket, första barnet)

    8/11 LJM91 (30 år, tredje försöket, första barnet)

    ?/? Essie0 (30 år, första försöket, första barnet)

    ?/? Dalarna 91 (30 år, första försöket efter MF med första barnet)

  • Beckizen
    EIJ90 skrev 2021-10-15 10:22:40 följande:

    Plus idag på BIM eller BIM-1!

    Nervöst och hoppas det vill hålla sig kvar.

    Fick MF innan jag blev gravid med sonen. Så man ropar ju inte hej förrän det gått en tid.

    Glad att det tog sig nu iaf ????


    Grattis till plusset! :D
  • Beckizen
    slo92 skrev 2021-10-22 13:47:15 följande:

    Tack för alla grattis! Uppdatera är BIM-listan och hoppas att jag inte behöver skriva i den igen. Håller också tummarna att vi strax får fler plus i tråden!

    26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet) PLUSSAT

    29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet) PLUSSAT

    6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet) PLUSSAT

    11/9 hejsan91hejsan (30år, 4e försöket efter ma, första barnet) PLUSSAT

    16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    25/9 Sofgal (25 år, andra försöket, 1:a barnet) Plussat

    30/9 Emmy ( 26 år första försöket första barnet)PLUSSAT

    1/10 lidhu (27 år, fjärde försöket, första barnet) PLUSSAT bim-4

    6/10 ChilliChoklad (29 år, femte försöket, första barnet) PLUSSAT BIM-4

    8/10 Hurtänktedunu (31 år, första försöket efter ma, tredje barnet) PLUSSAT

    9/10 Avokado92 (28 år, andra försöket efter mf, första barnet)

    10/10 ollebollen (23 år, första försöket, första barnet)

    12/10 Essie0 (30 år, första försöket, första barnet) PLUSSAT

    16/10 Solnel (22 år, första försöket, första barnet)

    16/10 EIJ90 (31 år, tredje försöket, andra barnet) PLUSSAT BIM-1

    20/10 slo92 (28 år, tredje försöket,1 mf, 1a barnet) PLUSSAT

    27/10 Willow89 (32 år, sjunde försöket med första barnet)

    27/10 ttcjuliaa (33 år, elfte försöket med första barnet)

    27/10 dujagochbebisen (28 år, andra försöket med första barnet)

    28/10 BounceBambi (28 år, tredje försöket första barnet)

    29/10 Dalarna 91 (30 år, första försöket efter MF med första barnet)

    31/10 Lövsångerskan1991 (30 år, tredje försöket med första barnet)

    1/11 Wave mother (37 år, fjärde försöket efter ma, första barnet)

    2/11 snøflinga (27 år, andra försöket, andra barnet)

    2/11 Junii91 (30 år, fjärde försöket, första barnet)

    4/11 Beckizen (27 år, fjärde försöket, första barnet)

    6-7/11 MommyA (33år, tredje försöket efter MF, tredje barnet)

    8/11 LJM91 (30 år, tredje försöket, första barnet)

    8/11 Sötpöl (31 år, första försöker, tredje barnet)

    9/11 Sophiee92 (29 år, tredje försöket, första barnet)

    9/11 Palettjunkie (29 år, första försöket med första barnet)

    10/11 AllieP (27 år, tredje försöket med första barnet)

    12/11 Evelinagra1 (22 år, sjunde försöket med första barnet)

    13/11 Jenek18 (30 år, andra riktiga försöket med första barnet)

    16/11 bez (31 år fjärde försöket, första barnet)

    18/11 Dagsattskaffabarn (33 år, andra försöket, första barnet)

    21/11 toughshit (28 år, tredje försöket, andra barnet)

    ?/? Chilins (30 år, första försöket efter utomkvedshavandeskap med första barnet)


    Stort grattis! Va roligt att du plussade :D håller tummarna för dig att det tar sig <3
  • Beckizen

    Nu kom mensen:( hade redan börjat hoppas lite på att det kanske tog sig den här månaden men icke. Blir femte gången gillt! Tyckte vi hade fått till det så bra denna månad med varannan dag genom hela måndagen förutom typ sista veckan men det ville inte ta sig:(

    Hittade inte BIM listan men ska försöka leta upp den och ändra min BIM där.

  • Beckizen

    Hitta den :)

    26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet) PLUSSAT

    28/8 Värphönan (5:e försöket efter ängel, 2:a barnet) PLUSSAT

    29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet) PLUSSAT

    6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet) PLUSSAT

    11/9 hejsan91hejsan (30år, 4e försöket efter ma, första barnet) PLUSSAT

    16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    25/9 Sofgal (25 år, andra försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    30/9 Emmy ( 26 år första försöket första barnet)PLUSSAT

    1/10 lidhu (27 år, fjärde försöket, första barnet) PLUSSAT bim-4

    6/10 ChilliChoklad (29 år, femte försöket, första barnet) PLUSSAT BIM-4

    8/10 Hurtänktedunu (31 år, första försöket efter ma, tredje barnet) PLUSSAT

    12/10 Essie0 (30 år, första försöket, första barnet) PLUSSAT

    16/10 EIJ90 (31 år, tredje försöket, andra barnet) PLUSSAT BIM-1

    20/10 slo92 (28 år, tredje försöket,1 mf, 1a barnet) PLUSSAT

    27/10 Willow89 (32 år, sjunde försöket med första barnet)

    27/10 dujagochbebisen (28 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    2/11 snøflinga (27 år, andra försöket, andra barnet

    8/11 LJM91 (30 år, tredje försöket, första barnet)

    8/11 Sötpöl (31 år, första försöker, tredje barnet)

    8/11 Jenek18 (30 år, andra riktiga försöket med 1:a barnet)

    9/11 Sophiee92 (29 år, tredje försöket, första barnet)

    9/11 Palettjunkie (29 år, första försöket med första barnet)

    10/11 AllieP (27 år, tredje försöket med första barnet)

    12/11 Evelinagra1 (22 år, sjunde försöket med första barnet)

    16/11 bez (31 år fjärde försöket, första barnet)

    17/11 Emmissss (30 år, första försöket efter mf, andra barnet)

    18/11 Dagsattskaffabarn (33 år, andra försöket, första barnet)

    20/11 BounceBambi (28 år fjärde försöket, första barnet)

    21/11 toughshit (28 år, tredje försöket, andra barnet)

    21/11 Junii91 (30 år, femte försöket, första barnet)

    25/11 Dalarna 91 (30 år, 2a försöket efter MF med första barnet)

    25/11 Wave mother (37 år, femte försöket efter ma, första barnet)

    29/11 Lövsångerska1991 (30 år, fjärde försöket med första barnet)

    29-30/11 MommyA (33år, fjärde försöket efter MF, tredje barnet)

    30/11 nomina (38 år, första försöket, första barnet)

    4/12 Beckizen (27 år, femte försöket, första barnet)

    ?/? Chilins (30 år, första försöket efter utomkvedshavandeskap med första barnet)

  • Beckizen
    Jenek18 skrev 2021-11-07 18:58:12 följande:

    Känns helt overkligt men jag är gravid!! Jag tog ett test precis från RFSU som visade ett supersvagt streck. Igår var det helt blankt tog sen ett digitalt som visade gravid. Så mina ömma bröst var gravidsypmtom.


    Grattis! :D
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?