Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hej alla, hur går det för er ?

    Jag har nu i 2 dagar till min lycka fått såna ägglossning flytningar som rå äggvita ! Efter 3 månader med försenad äl och avsaknad av sekret och långa menscyklar är jag sååå glad över detta nu! Eftersom ägglossning blir mycket tidigare än de gånger innan som den varit sen nu så menscykeln kommer nog bli "normal" igen denna månad. MEN problemet är att dessa äl flytningar har avtagit sen i förmiddags och min sambo har varit bortrest och kom hem nu på kvällen. Ägglossning test visar positivt, vad tror ni är det försent att sexa om de perfekta flygningarna försvunnit redan nu eller finns det chans ändå ??

  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-01-13 20:19:20 följande:

    Väntar bara till BIM. Sambon frågade igår "är du gravid". 4 dagar efter ägglossning. Kan bara små skratta åt han lite.

    Jag hoppas de inte är för sent för er. Har inte så mycket erfarenhet kring ägglossningsflytningar då jag inte får dom. Men när kan får positivt släpper ägget mellan 12-48 timmar. Så chansen finns :)


    Hahah män alltså, jag håller tummarna för att ni får plus nu ! :) Tack, jag hoppas inte heller det är försent men jag känner inget större hopp nu längre när månaderna bara går
  • Pinkfloweer
    Bez skrev 2022-01-13 21:00:07 följande:

    Jag väntar in BIM som är på söndag inte tänkt att testa något innan vart så ledsen sist när jag först fick spök och sen inget. Får se om jag kan hålla det


    Håller tummarna !!
  • Pinkfloweer
    Sofiaa90 skrev 2022-01-13 22:07:41 följande:

    Känner igen mig i uppgivenheten? tappa inte hoppet! Din tur kommer!


    Tack för pepp<3
  • Pinkfloweer

    Tror ni det "räcker" att ha sex 3 dagar i rad innan positivt ägglossningstest och på själva dagen som ägglossningstestet är positivt eller behövs det imorgon också för att "säkra upp" vad tror ni ?

  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-01-18 18:02:51 följande:
    Har BIM om 6 dagar. Än så går det bra. Önskar tiden gick lite fortare men mycket att göra på jobb så det är lite skönt. Har inga murringar som jag brukar ha från ägglossning till BIM, så jag tar det som ett bra tecken. När hade du BIM?
    Inte så långt kvar då, skönt du kan hålla dig sysselsatt! Jag har typ 12 eller 13 dagar framför mig i väntan tyvärr ! Men får ta en dag i taget. 
  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-01-18 20:03:22 följande:
    Den längsta delen av hela månaden XD... Har BIM nu på fredag men tyvärr börjat få mensvärk redan, vilket jag alltid får några dagar innan mens, så känns inte väldigt hoppfullt just nu :(
    Haha ja!! Usch va tråkigt, kram håller tummarna för dig! 
  • Pinkfloweer

    Det känns redan kört denna månad.. 4 dagar efter ägglossning! Anledningen är för ja redan känner pms i form av lättirriterad, hunger och lite ömma bröst. Fy fan detta kommer aldrig gå. 

  • Pinkfloweer

    Kan inte citera av nån anledning! Dalarna91: det är alltid skönt att känna att vi är fler som känner likadant här ! Så jag håller me dig 100 procent i den känslan. Ja det är så otroligt skrattretande såhär idag , hur man nästan skulle skrämmas i ämnet graviditet för att använda preventivmedel för annars blir man minsann gravid direkt,  även av försatsen ! Ska man skratta eller gråta såhär idag när man inget hellre vill. Helt otroligt. 

    Kanelkringla : Tack för att du peppar! Vi alla behöver lite mer positivitet just nu, om man ska orka den här resan som kan vara i ett halvår till eller mer om man har otur...

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?