• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Avokado92 skrev 2021-09-22 12:13:21 följande:

    Ja det är nog väldigt olika från person till person. Hur brukar din mens vara? Jag har ganska många dagar med bruna flytningar då med nämligen!


    Min mens brukar vara 4 dagar, väldigt lite bruna flytningar.
  • Dalarna91
    Värphönan skrev 2021-09-22 14:31:13 följande:

    Det kanske inte va ett mf ändå? Kanske ett blodkärl som gått sönder bara?


    Får vänta ett par dagar och ta gravtest. Konstiga att det kom ut något i måndags. Får ha tålamod som alla andra :p
  • Dalarna91
    Värphönan skrev 2021-09-22 15:46:36 följande:

    Det kan va en bit slempropp eller koagulerat blod, eventuellt en tvilling som inte utvecklades helt och kroppen gjorde sig av med den delen av graviditeten. Håller tummarna att testet fortsätter visa starkt positivt.


    Är också inne på tvilling som inte klarade sig. Ska ringa in till barnmorska imorgon och höra vad dom tänker. Skulle varit fint med en VUL.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-22 20:45:20 följande:

    Jag tror inte jag brukar ha den här smärtan så kort efter ägglossningen, samtidigt borde ju inte ägget ha fäst än, så jag vet inte vad jag kan ha känt. Kanske är ägget som släppts och liksom är på väg, vet inte hur lång tid det tar. Eller så är det något helt annat. Försöker att vara inställd på att det kanske inte blir något, vara negativt inställd så jag kanske kan bli positivt överraskad. Men det är svårt för blir deppig av att tänka att det säkert inte blir något. Och blir jag väldigt hoppfull så blir det ett högt fall sen. :/

    Att googla kan nog göra vem som helst galen :P


    Jag tänkte sist också att de inte gick denna gången heller. Är också en som heller tänker att de gick inte, bättre lycka nästa gång. Men denna gången ser jag fram emot att pröva igen. Enligt google xD så är det lite lättare att blir gravid efter mf då är kroppen redan igång och har hormoner i kroppen.
  • Dalarna91

    Har pratat med barnmorskan nu om mitt 3 dagars missfall och knappt blödit mot vad de ska vara det jag har läst om.

    De kan förekomma 3 dagar missfall, men hon tyckte de va ovanligt att jag inte blödit så mycket. Ska ta ett grav test om 2 veckor. Men jag kommer garanterat ta tidigare och oftare :p tänker strecket borde bli svagare och svagare.

  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-23 16:19:14 följande:

    Beklagar. Jag hade missfall I augusti. Hade dock nästan gått till v12. Bebisen dog v.8. Så fick ta tabletter för att få igång det. Vi hade sex ca 10 dagar efter. Då hade jag slutat blöda.

    Förstår att det känns jobbigt nu.

    Har första riktiga cykeln efter missfallet nu och väntar äl i helgen. Jag tyckte man kände sig mer orolig efter detta. Men man får ju se. Det är bara att köra när ni känner er redo.


    Kan tänka mig de är jobbigare å få missfall senare. Jag fick de så tidigt. Men som jag skrev tidigare så vet blödde jag knappt i 3 dagar och inte så mycket som man läst om. Så ska ta test om 2 veckor. Sen hade jag en kollega som fick missfall men visade sig vara en tvilling. Så den andra överlevde, så har lite tankar de kanske är det som har hänt. Får se om två veckor om jag fortfarande har starkt utslag.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-23 17:04:05 följande:

    Kan inte låta bli att tänka att huggen i vänster äggstock känns annorlunda. Det hugger till någon sekund. Sen försvinner det. Inte kraftig smärta, men jag känner det ändå tydligt. Molande värk ibland. Men bara fem dagar sedan det positiva ägglossningstestet.


    Skulle vara fint å ha röntgensyn eller kunna se in i framtiden vad det kan vara.
  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-23 18:22:46 följande:

    Jag hade det på känn nästan hela tiden. Var som att jag från start visste att det inte skulle gå. Men vi kör på nytt nu så får vi se. Men jag har ju redan två barn så man har mycket annat att fokusera på tack och lov.

    Ja då får du vänta och se. Hoppas på det bästa


    Exakt den känslan hade jag också. Blir att försöka igen. Borde ha ägglossning om ca 2 veckor. Ska börja med ÄL test och sen pga alla hormoner man har redan i kroppen så verkar de vara lättare att bli gravid
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-24 06:32:39 följande:

    Jag läste nu att ett symtom kan vara att det ?drar? i ljumskarna. Kanske är det det jag känner och inte små hugg i äggstockarna?


    Ja, det kanske är det du känner. Själv känns det som livmodern töjs lite, tror jag är nu sken dräktig...
  • Dalarna91
    slo92 skrev 2021-09-24 06:52:53 följande:

    Gjorde precis det digitala graviditetstest och det står Gravid 1-2 v!!! Förstår ingenting, är i chock! Hade aldrig trott att det skulle gå så fort! Jag är skitglad men samtidigt dyker mass andra tankar upp, typ är det rätt tillfälle för detta? Åh herre, vilken grej


    Grattis!!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?