• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Bara utifrån graferna så tänker jag att man kan gissa att du blev gravid vid ägglossningen den 5e december och att det du trodde var mens därefter var en annan blödning, men som inte påverkade graviditeten. Kan såklart bara gissa men utesluter man den låga tempen den 19e december så har ju alla andra tempar varit relativt höga ända sedan dess :)

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2023-01-07 19:52:12 följande:
    Tycker det är svårt att tempa under vintern. Det är kallare i rummet. 
    Det va ganska mycket blod där vid 17 december. 
    Annars måste du ju ha ägglossat tidigt under denna cykeln, men isåfall är ju teststrecket enormt starkt för att vara så tidigt efter ägglossningen. Jag tror inte vi kommer kunna lista ut detta i tråden utan det är nog bara ett ultraljud som kan bekräfta :) jag tänker som Fyrklöverns, dra till med en liten vit lögn om magont på ena sidan tillsammans med din historia av missfallet och att du inte vet när befruktningen skedde så ska du nog kunna få ett ultraljud :P
  • LJM91


    Sista testen för idag xD tyckte stickan såg positiv ut så använde vad jag trodde var sista stickan till clear blue också, fick blinkande men tittar man på strecken på den så tror jag att det är väldigt nära fast gubbe nu. Hittade tack och lov en sticka till så har en chans kvar imorgon xD
  • LJM91

    Jag tycker inte du ska behöva få hans ?godkännande? Dalarna, hade jag varit i dina skor hade jag bara sagt att jag kommer boka ett ultraljud och sen struntat i hans åsikter om det hela. Det är ju din hälsa det handlar om i slutändan, så gör det du tycker känns bäst för dig :)

    Fick fortfarande blinkande gubbe idag och fattar ingenting? På stickan är teststrecket (till vänster) starkare än kontrollstrecket och det har alltid varit då det har blivit fast gubbe. Börjar tro att det är något fel på själva hållaren? Sparade teststickan från igår kväll och den är solklart positiv..

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2023-01-08 08:36:36 följande:
    När brukar du få temp höjning efter positivt äl test?

    Ja, vi får se. Han blir bara lite sur :p
    Låt honom sura tänker jag xD men vet att det är lättare sagt än gjort såklart.

    Har alltid ägglossat dagen efter positivt test, så borde vara idag eller under natten till imorgon tänker jag, om det nu var positivt igår även om gubben blinkade. Tänker inte testa mer nu, blir bara stressad och orolig för att gubben inte blir fast..
  • LJM91

    Underbara nyheter Fyrklöverns! Hoppas du hänger kvar här hos oss i fortsättningen också <3

    Hade sex i förrgår och i morse och tänker försöka få till varannan dag tills tempen höjs.

  • LJM91


    Tempen tog ett litet skutt i morse, vågar inte ropa hej än så länge för jag brukar ha högre än 36,45 efter ägglossning. Men det var i alla fall en höjning :)
  • LJM91

    Lovar att uppdatera er imorgon :) tappen är låg, hård och känns stängd igen och under helgen var den superhög, mjuk och öppen plus massa äggviteflytningar så jag hoppas verkligen att ägglossningen var igår.

    Hur går det för er andra idag? Dalarna har du pratat med någon från sjukvården?

  • LJM91

    Låter bra att sluta tempa Dalarna, hoppas du får tag i någon idag så du kan få tid för ultraljud :)

    Skönt att ditt hcg var högt Fyrklöverns, håller tummarna stenhårt för att det ökar som det ska!

    36,72 i temp idag, förhoppningsvis hög imorgon också och då borde jag kunna andas ut :)

  • LJM91

    Vickan, herregud vilken berg- ochdalbana av känslor det måste ha varit för dig de senaste dagarna! Så himla tråkiga nyheter om din syster, men jag tycker absolut inte att du ska klandra dig för hur du kände angående hennes graviditet. Jag tror att hon trots allt förstod att det blev lite bittersweet för dig när hon lyckades bli gravid så snabbt. Hoppas att hon återhämtar sig snabbt och mår okej trots allt! Och du också såklart, de där första dagarna av mensen är alltid värst tycker jag. Det känns alltid som att man är som längst från en ny chans då, tycker jag. Skickar dig en stor stor kram <3

    larssonjansson, tycker det ser positivt ut :)

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?