• Anonym (Same)
    Sat 31 Jul 2021 10:20
    9291 visningar
    127 svar
    127
    9291

    Kär men inte gjort något

    Anonym (Trådstartare) skrev 2021-07-30 22:41:59 följande:

    Hur hanterar jag kollegor som också ser att det finns kemi?


    Jag har varit med om exakt samma sak på mitt förra jobb. Jag slutade rätt nyligen pga olika anledningar men det började en kollega som det var uppenbart att det fanns kemi mellan oss och flertal kollegor började kommentera rätt öppet om detta. Jag, precis som du, är  i en relation.


    Jag hanterade kollegorna med ro helt enkelt. Jag uppmuntrade inte till dessa kommentarer och svarade inte instämmande när de insinuerade olika saker.


    Min fd kollega är numer en vän till mig men vi vet båda det finns kemi och vi har setts några ggr privat, men båda två är moraliska nog att ej agera på känslorna just för tillfället.  Men jag kände samma dåliga samvete som du.

  • Anonym (Same)
    Sat 31 Jul 2021 14:00
    #52
    Anonym (Trådstartare) skrev 2021-07-31 12:53:28 följande:
    Funkar det bra för er att bara vara vänner? Jag hade velat vara vän med kollegan men vet inte om det går.

    Det fungerar förvånandsvärt bra. Vi pratar tel rätt ofta och har setts som sagt flera gånger. Vi har pratat ut om våra känslor. Vi vet var vi står med varann. Ett tillägg är att han är inte lycklig i relationen. Jag är relativt lycklig i min och var rätt nykär när han och jag träffades på mitt jobb så jag blev totalt förvånad över mina känslor. Märkligt att träffa någon så och bli helt överumplad av vad man kan känna. Jag upplever att han kommer inte försvinna från mitt liv och inte jag från hans. Det känns tryggt och det känns som att tiden får utvisa vad som sker. 
    Den där "nyförälskelsen" brukar ju dämpas efter ett tag och det är då man verkligen märker hur man funkar med varann. Vi träffades via jobbet i september förra året så det har funnits lite tid att reflektera.


    Du är gift och har barn? Kanske om du klarar av det, så kanske du behöver ta ett steg tillbaka och fundera lite mer ingående på dina känslor. Det är rätt mkt att riskera för dig.

Svar på tråden Kär men inte gjort något