• Anonym (ja)

    Kär men inte gjort något

    Anonym (Trådstartare) skrev 2021-07-30 21:44:11 följande:

    Hej! Jag är i en svår och jobbig situation. Jag är gift men har blivit kär i en annan person. Den andra personen vet det och jag tror att hon känner samma sak, utifrån kroppspråk och hur hon agerar. Personen vet att jag är gift.

    Vi har inte gjort något. Inget närkontakt förutom så som man gör med vänner. Inga sms eller liknande med sexuellt innehåll.

    Ändå är det mycket tydligt, tycker jag, att vi båda är kära eller i alla fall tycker om varandra mycket på ett romantiskt sett.

    Vi måste träffas då och då pga jobbet. Kollegor verkar ha uppmärksammat att det finns kemi mellan oss. En kollega har skojat om detta.

    Är detta otrohet?

    Jag planerade inte att det skulle bli såhär men känner ändå dåligt samvete.


    Ja det är emotionell otrohet.

    utforskasinnet.se/emotionell-otrohet-vad-ar-det/

    Vad du ska göra?

    1) Bestämma dig för vad du vill och inte intala dig själv att du kan äta kakan och ha den kvar, dvs njuta av spänningen och pirret med kollegan och ha din fru kvar för trygghet och familjeliv.

    2) Skaka fram en ryggrad och agera efter vad du bestämt dig för. Vill du ha kollegan , skilj dig. Vill du ha frun, gör ett tydliigt ställningstagande för var du står för kollegan: Markera TYDLIGT att du inte är intresserad.

    3) Märker du att det inte funkar att ta avstånd från kollegan för att du är för svag för att låta bli att götta dig åt känslorna, byt jobb. Det är förmodligen lättare att byta jobb än att bryta upp din familj. Speciellt för era barn (om ni har några).
Svar på tråden Kär men inte gjort något