Inlägg från: Anonym (grooce) |Visa alla inlägg
  • Anonym (grooce)

    Dejt lever i smuts

    Haft såna dejter också (män). En av de senare var en tragedi, men mitt dumma jag var attraherad och väldigt sugen på sex vilket så klart även det var något jag kunnat vara utan. Killen visade vara både deprimerad, socialt inkompetent och missbrukare. Han klarade inte av att ta hand om sig själv och hade inget intresse av sin omgivning och sin lägenhet och var en usel och hämmad älskare. Städade väldigt sällan och brydde sig inte alls om inredning och mysfaktor.

    Men konstigt nog hade han duschat sig själv innan sex och luktade riktigt gott. Hans badrum var det minst äckliga i hans lägenhet.

    Men killen du beskriver låter nästan snäppet värre!

    Hade dragit direkt om jag såg ett sånt kök...urk...Det ligger sjukdom bakom sådant beteende. Normala människor bryr sig om vad andra ska tycka om dem och vill ge ett bra intryck. Endast människor med bristande social kompetens och diagnoser är så där. Vänta tills något bättre hamnar i hoven.

  • Anonym (grooce)
    fornminne skrev 2021-08-02 05:47:54 följande:

    Jag är inte heller pedant. Men man behöver inte vara pedant för att inte vilja vara ihop med en lortgris. Om t om bilderna är avskräckande, handlar det om stök och smuts på en helt annan nivå. Och har man inte ens vett att snygga upp innan man skickar bilder eller bjuder hem någon, tyder det på att man inte ser skiten själv samt inte riktigt klarar av att sköta ett hem. Det är inte riktigt samma sak som att ha lite olika nivå på städning och renlighet. Jag var hemma hos en kille en gång (ej dejt), som hade jättesmutsigt kök och så äckligt badrum att jag inte ens ville gå på toa där! Och jag är inte överkänslig på något sätt, kräver inte fläckfria hem. Men detta var bland det värsta jag har sett. Jag får uppfattningen att ts dejt kan vara åt det hållet.
    Lite stökigt är något helt annat än ingrodd smuts. Det är där det sjukliga ligger. Undrar efter att ha läst tråden och själv råkat ut varför så många män är så här. Hur kan föräldrar och samhälle brista så i sin uppfostring och varför är deras nivå av basal hygien så låg både när det kommer till sig själv och son omgivning?

    Något som alltid gjort mig misstänksam med män i städyrken och där det ska hanteras mat ex Jag litar aldrig på att de tvättar händerna och råvarorna innan de börjar tillaga dem. Snuskigt är liksom i deras DNA likaså gränsöverskridande vilket bristande hygien är eftersom det alltid är en risk att man själv och andra blir sjuka vllket man väljer att ignorera. Kan inte ens förstå hur kvinnor kan överväga en dejt med någon so uppvisat denna sjuka läggning.
Svar på tråden Dejt lever i smuts