• Anonym (HonDe­nRena)
  Sat 31 Jul 2021 23:54
  2045 visningar
  87 svar
  87
  2045

  Dejt lever i smuts

  Har lärt känna en trevlig man via internet. Så långt allt bra, men så skickade han bilder på sin lägenhet och jag fick en chock.

  Köket var fullt av saker. Över hela diskbänken var det kaos. Kaklet ovanför spisen var riktigt äckligt. Syntes tydligt att det inte är rengjort på länge eftersom det var alldeles brunprickigt av intorkade matrester. På golvet framför kylen var det som en svart bred smutsrand.

  Vidare in i vardagsrummet var det tyvärr inte mycket bättre. Vid sidan av tv-bänken låg en härva av sladdar med dammråttor runtomkring. Soffbordet var fullt av skräp, alltifrån tomma läskflaskor till reklamblad.

  På tangentbordet till hans dator låg det ett mycket synligt tjockt lager av damm.

  På handfatet i badrummet stod det massa olika flaskor/tvålar, tandborste osv. Duschdraperit var smutsigt nedtill.

  Sovrummet var det enda som var ok även om jag personligen inte gillar den stilen. Väldigt gamla möbler.

  Nu vill han bjuda hem mig på middag, men jag känner mig så äcklad av att ha sett hans hem. Vad kan jag göra utan att såra honom?

 • Svar på tråden Dejt lever i smuts
 • Anonym (HonDe­nRena) Trådstartaren
  Sun 1 Aug 2021 12:54
  #13
  Anonym (Maja) skrev 2021-08-01 07:00:41 följande:

  Vad var orsaken att han skickade så detaljerade bilder på sitt hem?

  Det låter ju märkligt att fota hemmet just när det är stökigt/smutsigt för att skicka till någon. Det känns ju nästan mer märkligt än stöket i sig.


  Anledningen till att han skickade bilder på sin lägenhet är för att vi kom in på ämnet och jag frågade av nyfikenhet om han ville beskriva hur det ser ut. Han valde då att skicka bilder istället.

  Han verkade inte skämmas över bilderna och det får mig att tro att han alltid har det såhär hemma. Han kanske helt enkelt inte "ser" smutsen eller bryr sig. Jag zoomade in på bilderna för att se tydligare och det är så äckligt rent ut sagt. Ska se om jag kan fixa någon bild och visa er utan att röja hans identitet för ni verkar inte tro mig. Det är INTE min egen lägenhet, tack och lov!
 • Anonym (HonDe­nRena) Trådstartaren
  Sun 1 Aug 2021 13:07
  #14

  Han har INTE skickat en närbild på tangentbordet men jag har zoomat in och valt att klippa bort omgivningen runtomkring för att inte röja hans identitet av respekt för honom. Tycker ni det är fräscht? Framför låg för övrigt en halväten macka. Oklart om han åt på den just då eller om den blivit liggande...

 • Anonym (HonDe­nRena) Trådstartaren
  Wed 4 Aug 2021 00:02
  #77
  Nutid skrev 2021-08-03 03:00:19 följande:

  En ögonblicksbild från mitt hem, om folk får beskriva utfrån bilden på en skala 1-10 antar jag att vi kommer att få en spridning mellan 2-7. Preferenserna Är betydlig mer spridd än man vill tro. Det beror att man oftas umgås med likasinnade.

  Hade jag vetat att jag får besök hade jag städat men om en kompis ringer på eller nån frågar hur ser det ut hos dig? så får de ta det som det är utan att jag skäms.

  TS. Hur är mitt rum jämfört med dejtens?


  Tycker ditt vardagsrum ser bra ut, helt normalt och inget jag hade blivit äcklad av :)
Svar på tråden Dejt lever i smuts
Logga in
Bli medlem