Inlägg från: Anonym (Herregud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herregud)

    Dejt lever i smuts

    Hur många skulle på allvar klara en sån granskning? Zooma in och kolla med kritiska efter "smuts" . 

    Jag försöker göra lite större städning så här på semestern, kanske sovrumsgarderoberna en dag och senare på semestern några köksskåp. Men lägger mest tid på resor och vila och vara ute med mitt barn.


    Annars i vardagen så  dammsuger jag minst en gång per dag och skurar toa och handfat en gång per dag. MEn det blir ju snabbt stökigt igen. Skrubbar badkaret ett par gånger i veckan.  Torkar av diskbänken varje dag, men om ibland blir det mycket disk och det får då stå medan diskmaskinen kör. Skulle aldrig klara av ett oanmält besök av TS


    Tagga ner eller så får du aktivt söka efter en pedant.

  • Anonym (Herregud)
    Anonym (Jösses) skrev 2021-08-01 14:56:23 följande:

    Jag läste inte svaren, för detta påminner så starkt om min sambo. Hans lägenhet var misär. Är fortfarande för ingen har städat på flera år.

    Han är lika grisig nu. Han ser inte smutsen. Det ända han bryr sig om är katthår i sängen. Där ryster han bort håren men bryr sig inte om att det luktar unket eller är fläckigt. Huvudsaken att det inte finns katthår.

    Med andra ord, han är en gris, din dejt. Han kommer inte ändra sig för han har inga problem att visa upp det som det är nu.

    Skulle inte alls förvåna mig om någon svarat i tråden att det inte är något att bry sig om. Troligtvis för att de själva lever i smuts och skräp. Bättre att två smutsgrisar bor ihop en än gris och en renlig/normal.

    Jag blir tokig av att leva så här. Det är så äckligt


    Att man har det stökigt och smutsigt behöver inte alls bero på att man aldrgi städar.


    Jag städar varje dag (konstant känns det som ibland) men är säker på att TS skulle hitta massa lort hos mig. Dock inga dammråttor då jag dammsuger minst en gång per dag och under soffa, säng och i hörn nästan varje dag. Torkar ytormed våt trasa 1-2 ggr veckan, men likväl hinner det bli dammigt. Vissa dagar jag så trött efter middagen så det händer att matrester mm ligger kvar i hon till nästa dag (kanske prioriterar tvätten eller leka med barnet)  Ibland står soppåsen i hallen en hel dag.


    Tur jag inte har någon partner eller dejtar. 

  • Anonym (Herregud)
    Drottningen1970 skrev 2021-08-01 17:48:34 följande:
    Och på vilket sätt är det jämförbart med det TS beskriver?
    Det som skrivs skulle kunna skrivas om mig likväl.
Svar på tråden Dejt lever i smuts